Muistutus 1940 luvun Näkyprofetioista. 22. 5. 2003 / Esko H.

Huom ! VALVOKAA !!!

27 p:nä 12. 1942.

Te siellä, taistelkaa, valvokaa, rukoilkaa ja pyrkikää yhdeksi, että työni voisi alkaa. Antikristus kynnyksellä seisoo Kiirehtikää laitumeni lampaat. Luopukaa kaikesta, jatkuvasti luopukaa omista lihallisista pyyteistä TYÖNI TÄHDEN. Aika on lyhyt, Minä saavun aikaisemmin kuin luulettekaan.

Minun kansani, pyrkikää toinen toistanne niin liki kuin voitte, ollaksenne yksi sydän ja yksi sielu. --Pukeutukaa uusiin vaatteisiin! Ei ole aikaa riitelemiseen ja ajallisissa huolissa aikaansa kuluttamaan. Eteenpäin, ylös vuorille rukoilemaan! Pian ilmestyy sellaisia henkilöitä, jotka luovat uutta raamattua. Tuntekaa ajan yö, ajan henki. Tultakin he taivaasta alas saavat, eksyttääkseen Minun lampaani, ja nuorten sieluihin he murhatikarin työntävät. Kylväkää lasten sydämiin ajan yötä varten kauas kantava siemen. Syvempään rukoukseen vaipukaa, taistellen tämän kansan puolesta, laitumeni lampaiden puolesta, penseän Laodikean puolesta, jotka vatsansa tähden luopuvat uskostaan, palvelevat itseään. Älkää surko onko teillä köyhyyttä--. Enemmän tulta, enemmän alttarilta alttarille, enemmän luopumista omasta itsestänne --. Eteenpäin, ylöspäin!

YHDEN MERKIN ILMOITAN TEILLE TULOSTANI:

Kun on lakannut syvä melske. Luodaan uutta Eurooppaa vanhaan maailmaan, puhutaan tuhansista vuosista. Rakennetaan uutta Eurooppaa henkisesti ja aineellisesti. Rauha, rauha, nyt ei enää sotia, on kansojen tunnus. Ei mitään hätää sodista enää! Rakentakaamme , luokaamme kaikki uudeksi! Kaiken tämän hyörinnän parhaimmillaan ollessa, kuuluu outo jyrähdys, paksu savupilvi, varjot --synkät varjot -- jälleen yö-- ja silloin Minä tulen Beetlehemin tähden kohdalta, jonka näet täältä paremmin kuin sieltä alhaalta, ja valkopukuisen, uskollisen uskollisesti valvovan joukon ylösnoudan, Valmistumaan siihen tehtävään, joka odottaa heitätuhatvuotiskaudes-sa, tuomitsemaan maanpiirin asukkaita johdollani, kirjoitusten mukaan.

Se joukko, jonka ylösnoudan, jota jäännös kansakseni kutsun, on veressäni viittansa valkaissut, ja jokahetkinen sydämensä asia, tunnustus ja aihe, missä kulkenevatkin, on Minun tuloni..
He ETENEVÄT SANASSA hetki hetkeltä ja maisten arvojen mukaan ei heitä tunneta. Kaikista pystyttämistänne leireistä Minä valitsen itselleni morsiamen, jota maan nimellä ei tunneta, ei opinkappaleiden eikä rotuväriensä mukaan. He ovat Minun laitumeni lampaita vain. He ovat nostaneet sodan oman minän ja lihan tahtoa vastaan, pyrkien sille kuolemaan joka hetki, elääkseen Minun tulemiseni merkeissä Kristus- keskeistä elämää.
Nämä laitumeni lampaat täytän Minä pyhällä Hengelläni, puen pyhitettyjen pyhään viittaan ja alttiuden kengät jaloissaan he JULISTAVAT ELÄMÄLLÄÄN TULOANI, käyden alttarille -- vuorille -- ylös vuorille rukoilemaan. He eivät pidä mitään itsellään, ei sisäisiä eikä aineellisia tarpeitaan. Kaiken he saavat minulta ja antavat minulle..

Ken ei tähän taivu, hän ei ole kelvollinen ylösotettavaksi morsiusjoukkoon. Kilvoitelkaa laitumeni lampaat, palavassa rakkaudessa jalostuaksenne, syvimmässä pyhityksessä pyhittyäksenne, korkeimmassa (kirkkaimmassa) valossa vaeltaaksenne, etteivät lamppunne sammuisi. Sillä ulkonaiset ahdistukset ovat ovellanne ja vainon ajat pian alkavat. Siksi näinkin teille puhelen. havahtukaa laitumeni lampaat, valvomaan. Sanani sydämmenne tauluihin piirtäkää, sillä pian sekin riistetään. Nämä, sanani lisäksi ovat yksi viimeisiä merkkejä tuloni edellä. Epäilemättä käykää sisälle, laitumeni lampaat, antamiini ilmoituksiin ja pyrkikää pyhitykseen, jota ilman ette voi nähdä kasvojeni kirkkautta.

Lähde: Katso, Ylkä tullee. Valmistukaa, kirja.

Takaisin linkit-sivulle