Net keskustelu foorum-uskonto- herätysliikkeet. Kirjoittanut: Esko H., 7.6.2003 klo 00.34

Tunteeko kukaan Jumalaa ?

Näillä foorumeilla näyttäisi olevan kohtalaisesti lukijoita, Sanomien ja rakentavien aiheiden ja kysymyksien esille tuojia, sekä niistä keskustelijoita kuitenkin aika vähän. Ja tosissaan Jumalan valtakunnan asioihin paneutuvia näyttää olevan vain muutamia.

Eikö ole Rakkautta Kristukseen ja lähimmäisiin, vai miksi tämä penseys, vai onko kysymys kristikansan unitilasta, valvomattomuudesta ja siitä suuresta eksytyksestä joka sanan mukaan tuleman piti, sekä sen myötä laittomuus (laittomuudentekijät) päässyt valtaan,("tullut tieltä poistetuksi se joka pidättää ") joka vaikuttanut useimpien rakkauden kylmenemisen, koska laittomuuden uskonnollinen, mutta antikristillinen henki vallannut myös suuren valtaosan kristikansasta, ja sen opetuksesta / harhaanjohtamisineen, / moraalin luhistuminen / väkivalta, vääryys, valheellisuus, petokset.

Suolattomuus aiheuttanut kyseistä mädännäisyyttä koko kansassa. Mukana se valheellinen ja väärä julkinenkin julistus, että Suomi on Kristillinen kansa ja maa.

Näin monissa päivälehdissä ym. tiedotusvälineissä on valhetta kylvetty, eikä miltään suunnalta tätä valhekylvöä ole kitketty pois, eikä edes kristillisissä lehdissä selkeästi oikaistu. Eikä suuremmalti muutakaan apostolisesta seurakuntaopista pois poikkeavaa ole vaadittu kitkemään. Lähes kaikki on kristikansan enemmistö, purematta niellyt.

Vasta nyt Internetin foorumeilla alkaa enemmän julkinen valistus, muistutus ja opetuskin tulemaan julkisemminkin esiin. Vaikka kirjoina ja kasetteina on kyllä ollut tarjolla aiemminkin, Jostain, tai em. syystä ei kuitenkaan ole saanut enemmälti tuulta purjeisiin. Näillä foorumeilla lueskelevilla onkin suuri vastuu, että nämä Jumalan sananmukaiset sanomat leviäisivät mahdollisimman nopeasti kaikkialle, maailmaan ja lisäksi tulosteina ja levykkeille kopioina kukin omalla paikkakunnalla levittäen. Harvoilla näitä internet tasoisia laitteita kuitenkin on. Eikä paljon muunkaan tasoisia.

Se on se valvomattomuus !!! jota nyt niitämme, tätä hajaannuksen ja luopumuksen paikallaan polkevaa satoa, ja rakkauden kylmenemistä. Raamatullista, apostolista seurakunta uskoa ja elämää ei juuri enää löydy. Uskonnollisuutta ja suulla tunnustavaa kristinuskoa, (heillä on se nimi) kuitenkin jonkin verran.

Teitä, jotka olette alkaneet valistamaan ja opettamaan Raamatullisuutta ja tuomaan niitä asioita joita on ollut kirjoina ja kasetteina tarjolla aiemminkin, mutta eriseurojen taholta ikään kuin tukahdutettu. Niin, Jumala teitä siunatkoon, ja suokoon edelleenkin ymmärrystä, viisautta, voimaa, rohkeutta ja ennen kaikkea Kristuksen rakkautta, ja rakkautta Kristukseen yhäkin.

Niin, Löytäneekö Hän uskoa maan päältä, kun toistamiseen tulee, ensin omiaan etsimään ja ylös ottamaan.

Hänen nimessään uloskutsuttuja perään kuuluttava, vähäinen seuraajansa Esko Halkosaari Kristuksessa. Missä olet, Hänen seurakuntansa rakentajaksi kutsuttu, miksi olet piiloutunut ? Onko käynyt kuin Aatamille ja Eevalle.

Jos uskot ja kuulet Jumalan kutsuvan äänen, vastaa alla olevaan kotisivuosoitteessa olevaan sähköposti osoitteeseen, tai kirjeellä tavallisiin postiosoitteisiin joita sivulla näkyy.

Työtä on valtavan paljon, työn tekijöistä kuitenkin huutava puute. Erilaisten maailmallisten harrastusten vieden ja tuhlaten uskoa tunnustavienkin kallista armon aikaa. Terv. Esko H. Sami M.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kirjoittanut: Esko H., 4.6.2003 klo 00.14. Net. Keskustelu foorum - Uskonto > Herätysliikkeet

 

HERRAN, Jeesuksen nimessä !

Kutsu yhteistyöhön: Kristuksen seurakuntaa rakentamaan totuutta julkituomaan, kansaa valistamaan, sieluja Kristukselle voittamaan, opettamaan, ohjaamaan ja johtamaan apostolisen seurakuntaopin mukaiseen yhteistalous huonekunnaksi. Paikkakunnittain, ja valtakunnallisesti verkostoituen.

Elämään keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa, toistemme kunnioittamisessa kilpailemaan, jossa kukaan ei sano omakseen sitä mitä kullakin on, kaiken koituessa yhteiseksi hyväksi. Tästä jumalattomasta maailmasta irtaantumaan, ettei tästedes enää osallistuttaisi ja oltaisi osallisia heidän synteihinsä ja saisi kärsittäviksi niitä onnettomuuksia, jotka on tarkoitettu Jumalattomuudessa eläville. Herran Jeesuksen nimessä tähän kehoittava, vähäinen veljenne, Esko Halkosaari Kristuksessa.

Löytyykö tältä foorumilta ketään, jota Kristus Jeesus olisi kutsunut tällaiseen ???

Jos, niin ilmoita siitä alla olevan kotisivuosoitteessa olevaan sähköposti osoitteeseen, tai kirjeellä tavallisiin postiosoitteisiin joita sivulla näkyy, yhteystietoineen. Terv. Esko H. Sami. M.

=================================================================================Esko Halkosaari Lähetetty: Lau. Kes 07, 2003 5:14 am Viestin aihe:

 

Herran seurakunta, MIKSI ?

Miksi, tämän päivän 6 / 2003 kristityt ovat taipuneet ja mukautuneet yhdessä maailmallisten, eli jumalattomien kanssa sortamaan ja tuhoamaan toisiansa. Osallistuessaan tähän laittomuuden tekijöiden johtaman ja hallitseman Jumalan kieltävän, itseään tuhoavan ja repivän yhteiskunnan = maailmallinen sekasorto seurakunta. Josta 85 % sanoilla ja hiukan teoillakin kristillisyyttä tunnustavan Ev.Lut. seurakunnan jäseniä. Mikä on saanut kristitytkin mitään sanomatta, saati sitten tekemättä taipumaan tähän hirvittävyyteen.

Miksi vapaiksi suunniksi itseään nimittävät uskon yhdistykset, ovat eronneet paheksumastaan ev.Lut. seurakunnasta = (maailmallinen yhteiskunta) ainoastaan sanoin, jääneet kuitenkin osalliseksi käytännön tasolla, saman seurakunta, = yhteiskunta jäsenyyteen. Eli on + - 0, ei siis mitään merkitystä käytännössä, on jääty osaksi maallistunutta antikristillistä luopiokirkkokuntaa, on tätä maailmaa, on tätä yhteiskuntaa, on Jumalaa vastaan sotivaa perhettä, on Baabelin tornin rakentajia. ???

Eikö ole kehoitettu lähtemään ulos, vai eikö ole haluttu olla kuuliaisia. Mitäs laatua se tottelemattomuuden synti olikaan ??? Jostakin sanottiin, että on taikuuden syntiä !!!

Jotkut vielä uskottelevat itselleen ja toisillekin, että tässä vaan odotellaan ylöstempausta, ei tässä sen kummempaa tarvitse tehdä. Voi heitä, "jos teidän vanhurskautenne ei ole paljoa suurempi kuin kirjan oppineiden ja fariseusten", niin ei mitään hyödytä, sanoo Herran sana. Ja "hedelmistä puu tunnetaan". Ja, "ette ole vielä verille asti taistelleet" irtaantuaksenne synnin kahleista ja orjuudesta sielujen voittajiksi.

Miksi siis yhäkin taistelette toisianne vastaan, myös opilisista asioista turhaan väittelette, se kun ei rakenna Jumalan seurakuntaa, on enemmänkin toistenne lyömistä, " ÄLKÄÄ LYÖKÖ KALLIOTA, PUHUKAA HÄNELLE", ANOKAA HÄNELTÄ ! Älkää syyllistykö samaan mihin Mooses. Kaikki minkä sanotte tai teette yhdellekin vähimmistä jotka uskovat Minuun sen teette Minulle, Jeesukselle Kristukselle = kalliolle ! Herätkää, Jeesuksen Kristuksen nimessä muistuttava, puolustaja Pyhä Henki, joka totuuden henki / Esko H.

Jos Heräät tai olet jo herännyt, ja tahdot yhtyä niihin, jotka tahtovat valmistautua ja lähteä Ylkää vastaan, irtisanoutumaan tästä maailmasta, pyhittäytymään ja yhdistymään pyhien seurakuntaan, Jumalan valtakunnan etsijöihin, Kristuksen ruumiin rakentajiin, paikallaan polkevista täydellisyyteen pyrkijöihin, totuuden julkituojiin, kaduille ja aittovierille lähtijöihin, toistensa kunnioittamisessa kilpaileviin, nöyriin ja vanhurskautta harjoittaviin, oikean tien osoittajiin, edelläkulkijoihin, kristuksen pilkkaa kantaviin, kaiken maailman tunkioiksi.

Jos koet Herran kutsuvan, ilmoita siitä alla olevan, kotisivuosoitteessa olevaan sähköposti-osoitteeseen, tai tavallisena kirjeenä siellä näkyviin postiosoitteisiin. Terv. Esko H. ja Sami M.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Netmission - yleinen Lähetetty: Sun Kes 01, 2003 6:20 am Esko Halkosaari. Viestin aihe:

VÄKEVÄ ON OLLUT EKSYTYS !

Suuri luopumus ja väkevä eksytys on tämän päivän todellisuutta. Vaikuttaa kuitenkin siltä että harvat sen tiedostavat. Jopa kristittyjen piirissä puhutaan nykyajan sivistys valtioista, vaikka elämä on niin kuin Nooan päivinä, vanhurskaudesta ei hajuakaan, meno on todella irvokasta, moraalittomuuden ollessa huipussaan, samoin kuin Sodomassa ja Gomorossa aikoinaan. Niin myös ylen suuret vitsaukset kautta-maailman kulkevat, kaataen kansaa, tuhoten kaupunkeja, ollen lähes päivittäistä uutisoinnissa. Varoittajien vastuuta kantavien leiviskänsä piilottaneina, valoksi kutsuttujen lamppunsa vakan alle laittaneina ettei vaan kukaan näkisi eikä kuulisi. Nekin jotka näkyvästi ja kuuluvasti esillä ovat, keskenään riitelevät ja turhanpäiväisistä väittelevät, kaiken kansan ihmetellessä. näiden rakkaudesta puhuvien käytöstä. Jos jotenkin yhden saa herkistymään, kuitenkin kymmenen karkottaen.

Voiko siis tämän suurempaa eksytystä enää olla missä tänä päivänä 5 / 2003 ollaan. Kristittyjen eläessä suuressa hajaannuksessa valtavaksi häpeäksi Kristukselle, näin luopumuksen paikallaan polkevassa tilassa itseään viihdytellen, ( meillä on tässä hyvä olla, pysytään tässä ). Jos joku yrittääkin jotain edistymisen suuntaan ehdottaakin, heti kivitetään, (hengellisillä kivillä) eli pyritään vaientamaan, ja suurilla jättiläisillä pelotellen, niitä jotka vähänkin sydämen korviaan herkistää ehdotukselle. Joka jopa Jumalan nimessä tehty. Siitä huolimatta vastustetaan, jopa valheen hengessä, nimimerkin taakse kätkeytyen ylimielisesti arvostellaan, totuutta peitellen, tai sitten ei tunneta. Ei kuitenkaan tunnusteta, että ei tunneta. Vanhurskas kuitenkin tunnistaa hedelmistä, joita sanatkin on.

Sen tähden laittomuus onkin päässyt valtaan, kansaa johon myös uskovaiset lukeutuu = yhteiskunnassa = EvLut. seurakunta, joiden jäsenistä kokonaisuudessaan muodostuu, hallitsemaan ja ohjaamaan yhä suurempaan Jumalattomuuteen / kurjuuteen, sekasortoon, väkivaltaan / syvimpään pimeyteen. Jopa uskoviksi tunnustautuvien tukemina ( äänestämällä ) näitä laittomuuden tekijöiksi luokiteltavia ovelia. Joita ei totuuden ja oikeuden oppi vähääkään kiinnosta = (vanhurskauden) Joka Kristuksen.

Mikä vielä vois olla suurempi eksytys kuin tämä jossa elämme ? Kaikki pois poikenneina Kristuksen opista ! Hänestä puhutaan ja väitellään, mutta ei tehdä niin kuin Hän sanoi ja opetti. Ollaan kuin Emmauksen tiellä kulkevat. Vain muutamien korottaessa ääntään tämän johdosta ??? Herätys terveisin, Kristuksessa murhetta kantava vähäinen ruumiinsa jäsen. Rakkaudesta totuuteen, Esko H.

Jos henkesi yhtyy ja ymmärtää tämän viestin, eli sanoman. Ilmoita siitä kotisivulla olevaan sähköposti osoitteeseen. tai kirjeellä tavallisiin posti osoitteisiin joita sivuilla näkyy. Terv. Esko H. Sami M.

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Lähetetty: 31.05.2003 23:51 Halkosaari Viestin aihe:

Kristikansan EKSYMINEN ! ???

Näin on valitettavasti käynyt. Samat virheet on ns. kristikansa tehnyt kuin vanhan liiton Jumalan kansa, jotka luottivat lupauksiinsa vaikka eivät vaeltaneet tahtonsa mukaisesti.

Eikö historia mitään opeta edes uskoville, vaikka nämä varoittavat opit on meillä jokaisen kodissa Raamatun kirjoituksissa, ainakin länsimaissa. Se mikä tapahtui vanhan liiton Jumalan kansalle luonnollisella tavalla on tapahtunut uudenliiton uskoville hengellisellä tavalla, esim. Profeetat on kivitetty hengellisillä kivillä, eli vaiennettu sensuroimalla, ja oltu hiljaa koko profetoimisesta = kuoletettu !!! Samoin on valittu kuninkaita, kukin uskonsuunta omansa. On Luterilais kunigasta, on Helluntai srk. kuningasta, on Vapaaseurakunta kuningasta, on Lestadio kuningasta, on Babtisti srk. kuningasta. Metodisti kuningasta, ym. ym. yksin Jeesus ei ole riittänyt. Samoin myös pakanallisuuteen luisumista ja mukautumista tapahtunut toistuvasti, välillä aina saatu muistutusta herätyksinä, mutta taas samaan penseyteen / maailmallisuuteen palattu ja yhdistytty. Ja taas, Saul ja Daavid taisteluun ajauduttu.

Tämä muistutuksena siitä, mitä vanhan liiton Jumalan lapsiksi itsensä uskovat saivat kokea Jeesuksen aikana, mitä Hän heistä sanoikaan ja mihin he vielä senkin jälkeen syyllistyivät ja mitä saivat sen jälkeen kokea aina tähän päivään asti, varmaan useimmat ovat lukeneet Juutalaisten historiaa ja tietävät myös keskitysleireistä, hehän sanoivat tulkoon hänen verensä heidän ja lastensa ja lasten lastensa sekä heidän lastensa ja niin edelleen päälle. Näin myös kristikansan suunta näyttää tänä päivänä 5 / 2003 olevan menossa. Kristuksen opilla ei näytä olevan sijaa käytännön tasolla, eikä kovin paljon sanojenkaan tasolla. Näin syyllistyen Kristuksen, uudelleen ristiin naulitsemiseen hengellisellä tavalla.

Mistä johtuu että enemmistölle riittää vain pinnallinen uskon elämä, kunhan tunnustaa suullaan uskoaan, ja sitäkin pääasiassa vain seurakuntansa keskuudessa. Vanhankin liiton aikana oli valhe profeettoja ja petollisia paimenia, eksyttäjiä jotka onnistuivat hyvin paljon eksyttämään Jumalan kansaa.

Näin on ollut myös uuden liiton aikana, " teidän omasta keskuudesta nousee niitä jotka väärää oppia julistavat " " saaden aikaan hajaannusta ja luopumusta Kristuksesta". On tämän päivän todellisuutta ! Eikä juuri moniakaan tunnu huolestuttavan vaikka näin pahasti on asiat. Uskomatonta !

Jeesuksen Kristuksen nimessä muistuttaen, puolustaja Pyhä Henki, joka totuuden Henki / Esko H.

Jos jollain tavoin aistit mistä on kysymys, ilmoita siitä kotisivulla olevaan sähköposti osoitteeseen, tai kirjeenä tavalliseen posti osoitteisiin joita kotisivulla näkyy. Terv. Esko H. Sami M.

" Mutta puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä Minun nimessäni, Hän opettaa teille kaikki ja mustuttaa teitä kaikesta, minkä Minä olen teille sanonut. " (Jh 14:26.)

=================================================================================Lähetetty:

18.05.2003 19:51 Esko Halkosaari Viestin aihe:

Muistutus, PAETKAA BAAPELISTA !

 

"PAETKAA BAABELISTA JA PELASTAKOON KUKIN HENKENSÄ , ÄLKÄÄ HUKKUKO

SEN SYNTIIN" ( Jer.51:6 )

" ME OLEMME KOITTANEET PARANTAA BAABELIA, MUTTA EI HÄN OLE PARANTU

NUT . JÄTTÄKÄÄ HÄNET JA MENKÄÄMME POIS" (Jer. 51:9 )

" PAKENE HENKESI TÄHDEN , ÄLÄ KATSO TAAKSESI, ÄLÄKÄ PYSÄHDY MIHINKÄÄN

LAKEUDELLE . PAKENE VUORILLE ETTET HUKKUISI " ( 1 Moos 19-15 )

"Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä ? Tai mitä yhteistä on valkeudella ja pimeydellä ja miten sopivat yhteen Kristus ja Bellar ? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa ? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat ? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: " Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sen tähden: " Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä , sanoo Herra, älkääkö saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette Minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra Kaikkivaltias" (2 Kor. 6:14- 1.

"ÄLÄKÄ ANTAUDU OSALLISEKSI MUIDEN SYNTEIHIN. PIDÄ ITSESI PUHTAANA" ( 1 Tim. 5:22 )

" LÄHTEKÄÄ SIITÄ UOS, MINUN KANSANI ETTETTE TULISI HÄNEN SYNTEIHINSÄ OSALLISIKSI JA SAISI TEKIN KÄRSIÄ HÄNEN VITSAUKSISTANSA " ( Ilm. 18:4 )

Suuri luopumus kirjoitus, Uuras Saarnivaara: Elämä Uskossa. Julkaistu Valoa Ristiltä lehdessä 3 / 1999

Klikkaa edellinen, niin pääset samalle linkkisivulle jossa tulit.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx