SUURI KYSYMYS : MISSÄ OLET ?

Koko ihmiskunta huokaa ja kyselee kaikenlaisten ongelmien paineessa ja samalla suurin osa ihmisistä koettaa kaikin tavoin väistää elämänsä tärkeimmän kysymyksen. Jos lyömme laimin tämän kysymyksen, niin meille kuuluu Jumalan varoittava sana: "Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin." Niimpä meidän on tehtävä tämän elämämme aikana parannus synneistämme ja käännyttävä Jumalan puoleen, sillä nyt Hän tahtoo lähestyä meitä Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta.

Tosiasia on myös se, että tuo pelätyn kolmannen maailmansodan = suursodan puhkeaminen on väistämättömästi edessä ja nyt todella lähellä, sillä ihyminen on hylännyt Jumalan ja Hänen tahtonsa. Sana sanookin, että "rauhan tietä he eivät tunne." Maailman mahtimiehet eivät voi antaa ihmiskunnalle sen kaipaamaa kestävää rauhaa, sillä itsensä Rauhanruhtinaan he ovat jättäneet neuvottelupöytiensä ulkopuolelle. Jos nämä suurvaltojen ydinaseet kaikenlaisine pelottavine tuho- ja hävitysvälineineen eräänä päivänä päästetään valloilleen, niin ne voivat tuhota koko maanpiirin, sen ihmiset, eläimet, kasvillisuuden ja kaiken tällä planeetalla olevan. Ilman tarvittavaa pelastuksta koko ihmiskunta on täydellisen tuhon edessä!

Jumalan sana vakuuttaa, että kolmas osa ihmiskuntaa tullaan tuhoamaan juuri ydinaseiden voimalla: tulella, savulla ja tulikivellä (Ilm. 9: 18) Ja Jeesus sanoi tuosta ajasta: "... ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään" (Matt. 24:22) Ja niille, jotka uskovat Häneen, Jeesus sanoo: "Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maan piirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi" (Ilm. 3: 10-11).

On todella murheellista, että aikamme kulttuuri-ihminen kaikessa viisaudessaan tutkii Jumalan töitä eikä usko itse Luojaan. Raamatun todistus Jumalasta luomistöineen ja avaruuden ihmeineen on meidän "kirjanoppineillemme" vain lapsellista tarua. Mutta mitä sanookaan Jumalan horjumaton sana: "Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun Jumalan viisaudesta maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat... Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset" (1 Kor 1: 20,21,25) Totisesti: "Herran pelko on viisauden alku, hyvä ymmärrys kaikille, jotka sitä noudattavat. (Ps. 111: 10) Herran pelko on myös pahan vihaamista.

Takaisin linkit-sivulle