3.5.2003 Sami Mattila, Hanko

OLETKO MIETTINYT, KUMPAA RAUTATIETÄ MATKUSTAT?

Jumalan Valtakunnan rautatiet. Pelastuksen pikajuna maasta taivaaseen.

Valtavat näköalat ilahduttavat matkustajia tämän rautatien varrella. Juna kulkee halki Golgatan kummun, Elämän Virran partaalla, Paratiisin Puutarhassa, Neebon vuorilla jne.

Kirkkaalla keskipäivällä halki Kuoleman Varjon laakson, josta edelleen Kaikkeuden Keskus-Asemalle, Kultakaupungin Helmiporteille, ilman junanvaihtoa.

Pikajunia lähtee joka hetki. Pian odotettavissa tällä linjalla: Suora lentoyhteys Kultakaupunkiin Jeesuksen saapuessa toisen kerran.

Lähtöasema: Parannuksen ja Uskon katujen kulmauksessa. Liikenteessä ainoastaan ensimmäisen luokan vaunuja.

Matkatavarat: Kaikki syntikuormat jätettävä lähtöasemalla Ristin lippuluukulle. Niitä ei kuljeteta tällä linjalla. Omat eväät tarpeettomia. Matkustajilla täysi ylöspito yhtiön puolesta.

Lipun hinta: Jeesuksen Kristuksen veri, joka on etukäteen maksanut kaikki matkat, joten matkaliput annetaan ilmaiseksi.

"Joka kuulee minun Sanani ja uskoo Häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään." Raamattu, linjan matkaopas.


Saatanan valtakunnan rautatiet. Kadotuksen pikajuna. Nopea matka HELVETTIIN.

Tämä rautatie säästää monta kilometriä ja paljon aikaa.

Kaameat näköalat junan kulkiessa halki Epätoivon Suon, Murhaajan Kuilun, Hirttorotkon jne. Saapuu Kuoleman Varjon laaksoon keskiyöllä, josta matkustajat syöksyvät Iankaikkiseen Vaivaan.

Lähtöasema: Epäuskon ja Tottelemattomuuden katujen kulmauksessa.

Erikoisjunia Ingersollin Puistosta, Pilalehtikadulta, Teatteri-kujalta, Tanssilavalta, Pilkkaajien Kämpältä, Tupakoitsijoiden Tuhkakupeilta, Avionrikkojain Aukealta.

Salamajuna Itsemurhapuistikosta.

Erikoisjunia Sunnuntaisin.

Juna ottaa matkustajia myös Maailmallisuuden Muoti-asemalta, josta ylpeät, itsehyväiset nimikristityt saavat makuuvaunuja helvettiin.

Matkatavarat: Ei mitään rajoitusta. Tilaa varattu tarpeeksi.

Hinta: Sinun sielusi

"Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?" (Mark. 8: 36)

"Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassaan. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää." (1 Joh. 5: 11-12)

Lähde: Traktaatti Kumpaa rautatietä matkustat

takaisin linkit-sivulle