PIMENTOON JÄÄNEITÄ ASIOITA...
joissa tiede ja media ovat Luojaamme vastaan!

Vuonna 1948, samana vuonna kuin Israelin valtio perustettiin, sattui Turkissa 3 maanjäristystä. Niiden seurauksena paljastui Araratin vuoristosta suuri alus, jonka pituuden kyynärinä on todettu olevan juuri sama, kuin Nooan arkin pituuden. "Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden 17. päivänä, Araratin vuorille." (1. Moos. 8: 4) Nooan arkki on löydetty! Se on juuri siellä, minne Raamattu sanoo sen joutuneen. Ei voida olettaa, että joku olisi soutanut tämän arkin Araratin vuoristoon, eli ainoaksi selitykseksi jää, että se on täytynyt joutua sinne  juuri vedenpaisumuksen yhteydessä, josta Raamattu puhuu. Arkki on nyt tutkimuksen kohteena ja arkki mainitaan jopa Turkin virallisessa turistikartassa.
 

Ensimmäinen Mooseksen kirja sanoo, että Jumala loi taivaan ja maan, kasvit ja eläimet, miehen ja naisen. Nykyinen kaikki viisas  tieteemme kuitenkin uskottelee ja väittää, että maailma syntyi suuressa alkuräjähdyksessä. Samoin tämä nykyinen tiede opettaa, että ihminen on alkujaan lähtöisin limamöykystä, joka vuosimiljardien saatossa sitten kehittyi apinaksi ja siitä edellään nykyisen ihmisen kaltaiseksi. Tämä on toisaalta väärin Raamatun sanaan nähden. Osa tiedemiehistä ei kuitenkaan uskalla sanoa sitä, mitä ajattelevat julkisesti paikkansa menettämisen pelossa.

Luonnontieteilijät sanovat, että maailmankaikkeus ja ihminen ovat täysin sattumien tuotoksia. Voimme ajatuksena leikkiä vaikkapa sillä, että jos pyörremyrsky on riehunut romukopassa, jossa on kaikki 747-lentokoneen osat. Kuinka suurella todennäköisyydellä tästä syntyy lentokone, joka on starttausta myöten lähtövalmiina? Mahdollisuudet ovat todella niin vähäiset, ettei niitä tarvitse ottaa edes lukuun...


Tiede on joutunut nyt tosiasioiden eteen, joista se haluaa mielellään vaieta. Dinosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa, että luut ovat alle 10 000 vuoden ikäisiä. On löydetty myös joitakin dinosauruksien muumioita. On mahdotonta, että ne olisivat eläneet yli 100 miljoonaa vuotta sitten. Ihmisen evoluution sanotaan alkaneen 20 - 30 miljoonaa vuotta sitten. Miten on mahdollista, ettei maailma sitten ole täynnä ihmisiä tänä päivänä? Se johtuu tästä yllättävästä asiasta, että valonnopeus onkin hidastunut huomattavasti. Matemaattisten laskelmien mukaan vuonna 1958 maailmankaikkeuden ikä oli vain noin 6080 vuotta! Maapallon ja maailmankaikkeuden nuorta ikää todistavat mm. maan ja siitä etääntyvän kuun nykyinen välimatka, maapallon muoto, koskien sen pyörimistä, sekä vähitellen kutistuvan AURINGON koko.

 

? PUUTTUVA ?? VUOROKAUSI ???

Avaruusohjelma on osoittamassa todeksi erään "myyttinä" pidetyn asian Raamatusta. The Curtis Engine Companyssa työskentelevä Harold Hill, joka on myös toiminut neuvottelevana jäsenenä avaruusohjelmassa, kertoo seuraavasti:

Hämmästyttävämpiä asioita, mitä Jumalalla on meidän ajallemme, tapahtui äskettäin astronauteillemme ja avaruustiedemiehillemme Green Betissä Marylandissa. He tarkistivat, mitä auringon, kuun ja planeettojen sijainti olisi avaruudessa 100 ja 1000 vuoden kuluttua. Heidän täytyi välttämättä saada tietää se, jotta he eivät lähettäisi liikkeelle satelliittia, joka myöhemmin törmäisi johonkin esineeseen kiertoradallaan. Heidän täytyi laskea kiertoradat satelliitin eliniän ja sen mukaan, missä asemassa planeetat tulevat olemaan, jottei koko hanke valuisi tyhjiin. He suorittivat edestakaisia tietokonemittauksia, jotka kattoivat vuosisatoja. Yhtäkkiä tietokone pysähtyi ja näytti punaista merkkivaloa, mikä tarkoittaa, että virhe on joko koneeseen syötetyssä informaatiossa tai tuloksissa verrattuina normaaliarvoihin. Paikalle kutsutut huoltomiehet tarkistivat koneen, mutta he sanoivat: "Se toimii täysin normaalisti." IBM:n työnjohtajan tiedustellessa vikaa hänelle vastattiin: "Me olemme huomanneet, että avaruuden ajanlaskusta puuttuu yksi vuorokausi." Me olimme pahassa pulassa ja vailla vastausta.

Yksi työryhmän uskovista jäsenistä muisti, että Raamattu puhuu siitä, kuinka aurinko seisahtui. Toiset sanoivat: "Näytä meille se kohta." He ottivat esille Joos. 10: 13:n. "Älä pelkää heitä", mutta vihollisten piirittämä Joosua kuitenkin pyysi Herraa pysäyttämään auringon. "Niin aurinko seisoi alallansa ja kuu pysyi paikallansa…Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan." Avaruustiedemiehet päättelivät, että siinä oli puuttuva vuorokausi.

He tarkistivat asian tietokoneilta palaamalla aikaan, jolloin asia oli merkitty muistiin. Mutta he huomasivat, että se ei täsmännyt kyllin tarkasti! Aika, joka puuttui Joosuan ajalta, oli 23 tuntia 20 minuuttia. He katsoivat uudelleen Raamatusta, jossa sanottiin "päiväkauden" (noin vuorokauden)! He olivat pulassa. Jos 40 minuutille ei löydy selitystä, syntyy ongelmia 100 vuoden kuluttua. Nuo neljäkymmentä minuuttia täytyi löytää, koska ne voivat lisääntyä moneen kertaan kiertoradoilla.

Samainen työryhmän uskova jäsen muisti, että Raamatussa puhuttiin jossain siitä, että aurinko siirtyi takaisin. Toisten mielestä hän oli mieletön. Mutta hän otti esille 2. Kuningasten kirjan luvun 20. Hiskia makasi kuolinvuoteellaan, kun profeetta Jesaja tuli hänen luokseen sanomaan, että hän ei kuole. Hiskia ei uskonut häntä, vaan pyysi merkkiä asian vahvistukseksi. Jesaja sanoi: "Haluatko sinä, että aurinko siirtyy eteenpäin kymmenen astetta?" Hiskia vastasi: "Varjon on helppo pidetä kymmenen astetta. Ei, vaan siirtyköön varjo takaisin kymmenen astetta!" Kymmenen astetta on täsmälleen 40 minuuttia.

Kaksikymmentäkolme tuntia kaksikymmentä minuuttia Joosuan kirjassa ja neljäkymmentä minuuttia 2. Kuningasten kirjassa muodostivat puuttuvat kaksikymmentäneljä tuntia, jotka avaruusmatkailijoiden täytyi merkitä lokikirjaan maailmankaikkeudesta puuttuvaksi vuorokaudeksi! "Eikö olekin hämmästyttävää, että meidän Jumalamme antaa tiedemiehille tilaisuuden todistaa, että Hänen Sanansa on totuus?"

The Sawdust Trail


PUUTTUVAN VUOROKAUDEN MYYSTEERIN TAUSTAA

Minneapolis Star –lehden toimittajan huomautus: "… sen jälkeen kun The Star julkaisi 8.7.1970 artikkelin otsikolla "24 puuttuvan tunnin mysteeri", oli esitetty lukemattomia kysymyksiä ja epäilyjä artikkelin luotettavuudesta. Saadakseen lisävalaistusta "mysteeriin" The Star tiedusteli asiaa Harold E. Hilliltä Baltimoresta Marylandista, koska häntä pidetään artikkelin kirjoittajana. Seuraavassa osa hänen vastauksestaan.

Minä en ole kirjoittanut kyseistä artikkelia enkä tiedä sen alkuperää, mutta todennäköisesti se on mukailtu monista puheista, joita minä olen pitänyt siitä, kuinka minun mielestäni tieteen ja Raamatun välillä vallitsee täydellinen harmonia. Ensimmäisen kerran asia julkaistiin Indianassa Spencerin Evening World –lehdessä.

Sen jälkeen kun kiinnitin huomioni tähän asiaan noin kaksi vuotta sitten, olen huomannut, että aikaisempi tietolähteeni ei ollut luotettava. Voin vain sanoa, että jos minä en olisi pitänyt Raamattua täysin luotettavana tietolähteenä, minä en ensinnäkään olisi käyttänyt sitä. Minä olen kiinnostunut tosiasioista, en taruista.

Puheena oleva asia on merkitty muistiin monissa kulttuureissa vuosisatojen aikana, ja se esiintyy muinaisten kiinalaisten, atsteekkien, perujen, babylonialaisten ja muiden kansojen historiallisissa kirjoituksissa, joissa viitataan pitkään päivään, pidennettyyn päivään, kaksi kertaa tavallista pidempään päivään jne.

Sitä paitsi kaksi kuuluisaa tiedemiestä, prof. C. A. Totten Yalen yliopistosta ja brittiläinen astronomi Sri Edwin Ball, huomasivat monta vuotta sitten, että solaariajasta puuttui yksi vuorokausi. Yksityiskohdat löytyvät prof. Tottenin kirjasta nimeltä "Joshua´s Long Day" (Joosuan pitkä päivä), jota on saatavissa Destany Publishers –kustantamolta osoitteella Merrimac Mass. 01860.

Yhtä hämmästyttävä havainto tehtiin äskettäin John Hopkins –yliopiston sovelletun fysiikan laboratoriossa Columbiassa Marylandissa, jossa tri Robert Newtonin johtama tutkimusryhmä valokuvasi maapallon neljä kulmaa, joista puhutaan (Jes 11: 21 ja Ilm 7:1). Avaruusaluksista käsin otetut valokuvat osoittavat selvästi, että tämä raamatullinen tieto pitää paikkansa.

Vaikka on erittäin mielenkiintoista havaita, että Raamattu ja tieteen välillä vallitsee täydellinen harmonia, minä henkilökohtaisesti luotan mieluummin täysin Jumalan Sanan erehtymättömyyteen sellaisena, kuin se on kirjoitettu.

MPLS STAR –lehti

Lähde: Traktaatti Puuttuva vuorokausi


Takaisin linkit-sivulle