Net. Suomi24 keskustelu / Uskonto > Raamattu > Kirjoittanut: Pohtija, 12.5.2003 klo 19.03

? Onko se nyt !?

Olen tässä tutkinut Raamattua ja törmännyt mielenkiintoiseen asiaan. Asia liittyy maailmanloppuun (mihinkäs muuhunkaan) ;) Kaikki alkoi siitä, kun luin vanhan Leo Mellerin kirjan noin vuosi sitten. (Huom. vastustan nykyään monia Mellerin oppeja, koska ne ovat monin paikoin ristiriidassa sekä Raamatun, että toistensa kanssa) Joka tapauksessa. Kirjassa puhuttiin lopun ajoista sekä niiden tapahtumista. Kirjan luettuani mielenkiintoni heräsi ja aloin tutkia omatoimisesti Raamattua. Olen myös lueskellut erinäisiä nettisivuja, mutta olen pyrkinyt olemaan kriittinen. En ole kuitenkaan onnistunut välttymään siltä ajatukselta, että mitä jos loppu onkin tosiaan aivan lähellä.

Ymmärrän sen, että kautta aikojen ihmiset ovat ajatelleet elävänsä viimeisiä aikoja mutta silti yhä olemme täällä. Eli mitään ei ole vielä tapahtunut. Kuitenkin tämä ajatus sisälläni on voimistunut jatkuvasti tutkiessani Raamatun ennustuksia.

Muutama viikko sitten törmäsin sattumalta netissä seikkaillessani sivuun, jossa puhuttiin ns. Planeetta X:stä. http://www.detailshere.com/niburu.htmSuhtauduin sivuun varauksella, mutta tutkittuani laajasti asiaa kaikki alkoi loksahdella kohdilleen. Selitän nopeasti, mistä tuolla sivulla puhutaan.

Kyseessä on siis pieni tähti, ns. ruskea kääpiö. Tällainen tähti kiertäisi siis Aurinkoa ja sen rata kulkisi siten, että sen vuosi (kierros Auringon ympäri) kestäisi monta tuhatta vuotta. Auringollamme olisi siis pikkusisko. On fakta, että tämä ilmiö on mahdollinen, yleisyydestä en tiedä. Joka tapauksessa, tämä planeetta X, tarkemmin ottaen Niburu, olisi radallaan sellaisessa kohdassa, että aivan pian se kulkisi aivan maan vierestä. Kun kyseessä on suurimassaisia kappaleita, niin monet seikat vaikuttavat hieman eri tavalla, kuin pienessä mittakaavassa. Tässä se merkitsisi sitä, että maassa tulisi monia katastrofaalisia tapahtumia
Jos jo kuu saa aikaan maassa mm. vuorovesi-ilmiön, niin mitä saisikaan aikaan monta kertaa maata suurempi kappale? Netistä löytyneen informaation mukaan syntyisi seuraavanlaisia ilmiöitä:

-seisminen toiminta voimistuisi huomattavasti ympäri maapalloa.
Tulisi uskomattoman voimakkaita maanjäristyksiä.
-tulisi jättimäisiä hyökyaaltoja
-jossain uskallettiin väittää, että maapallon pyörimisliike jopa pysähtyisi hetkeksi.

-Vulkaaninen toiminta voimistuisi, Tulivuoret jokapuolella maata purkautuisivat. Tulivuorien tuottama lämpö taasen aiheutaisi napajäätiköiden nopeaa sulamista. Syntyisi tulvia. Alavat maanosat peittyisivät veden alle.

-Maan magneettikenttä (ei siis vaikuta painovoimaan) häviäisi hetkellisesti lähes kokonaan. Tästä seuraisi haitallisten säteiden, mm. aurinkotuulten vapaa pääsy maan pinnalle.

Tässä siis vähän osviittaa siitä, mitä teoriassa tapahtuisi, jos tällainen kappale tulisi maan läheisyyteen.

Huomasin siis monia yhtäläisyyksiä Raamatun profetioiden ja Planeetta X -kertomuksen kanssa. Ilmestyskirjassa puhutaan sineteistä. Kerrotaan, kuinka karitsa avaa kuusi sinettiä. (ilm. 6-) Oletetaan, että nämä tapahtuvat aikajärjestyksessä. Huomasin, että Niburun aiheuttamat tapahtumat ja kuudennen sinetin tapahtumat sopivat täydellisesti yhteen. "12. Minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin. Maa järkkyi ja vavahteli, aurinko pimeni mustaksi kuin suruvaate, ja kuu muuttui kauttaaltaan verenpunaiseksi. 13. Taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunat varisevat puusta myrskyn sitä ravistellessa. 14. Taivas hävisi näkyvistä kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät paikaltaan. 15.Maan kuninkaat, ylimykset ja sotajoukkojen johtajat, rikkaat ja mahtavat miehet ja kaikki muut, niin orjat kuin vapaat, piiloutuivat luoliin ja vuorten rotkoihin 16. ja huusivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme, kätkekää meidät valtaistuimella istuvan katseelta ja Karitsan vihalta! 17. Heidän vihansa suuri päivä on tullut - kuka voi sen kestää?"

Kaikki sopii täydellisesti.

1. Maa järkkyi ja vavahteli - maanjäristykset
2. Aurinko pimeni - Tulivuorien tuhka peittää auringon valon, tai himmentää sitä.
3. tähdet putoavat - Kun suurimassainen kappale kulkee avaruudessa, se vetää mukanaan kaikenlaista romua. Tässä tilanteessa Niburun "häntä" pyyhkäisisi maan ylitse ja aiheuttaisi monia tähdenlentoja sekä isompiakin meteoriittien osumia.
4. taivas hävisi näkyvistä kuin kirja ja saaret ja vuoret siirtyivät paikoiltaan - sama kuin edellisissä
5. jakeet 15-17 Mikäli tieto siitä, että Amerikkalaiset ovat rakentaneet salassa tunneleita maan alle suojaksi itselleen, pitää paikkansa, niin tämä skenaario olisi enemmän kuin mahdollinen. Kaikki sopii siis kuvaan. Entäpä sitten edelliset sinetit? Jotta kuudes sinetti voisi toteutua pitäisi edellisten sinettien olla jo auki.

Ette usko, kuinka hämmentynyt olin lukiessani sinettien 1-5 tapahtumia. Nekin nimittäin sopivat palapeliin. Tosin monet niistä ovat niin tulkinnanvaraisia, että saatan olla erehtynyt. Silti, kerron tässä oman tulkintani.

1. sinetti voisi merkitä YK:ta. Sille annetaan rauhan seppele, ja se lähtee kohti uusia voittoja. Tämä sopii kuvaan myös siksi, että, Yk:lla kyllä on jousi, muttei nuolia. Sanokaapa, onko YK saanut yhtään sotaa lopetettua. Ei ainakaan montaa. Ja Irakin sota vahvisti tätä näkemystä entisestään.
2. sinetti sopii lähes jokaiseen sotaisaan henkilöön maailmalla.
3. sinetti on niin vertauskuvallinen, että en lähde tulkitsemaan. Se saattaa kuitenkin liittyä jotenkin kaupankäyntiin. Ja sehän on fakta, että kaupankäynti on todella suurta toimintaa nykypäivänä.
4. sinetti sopii myös kuvaan. Mm. Afrikassa riehuu paljon epidemioita. Aids on suuri ongelma ja se tappaa paljon ihmisiä. Myös sodat tappavat paljon ympäri maailmaa.
5. sinetti onkin sitten sellainen, josta me maan päällä emme tiedä mitään. Mutta sen voin sanoa, että johan tässä ollaan ooteltu... ;) Kuudes sinetti avattaisiin siis joskus muutaman päivän päästä, jos laskelmiin on luottamista.

Tällaista olen siis pohdiskellut. Olishan se hienoa jos Herran päivä tulisi. Tässäkään ei silti ole vielä kaikki. Nimittäin on vielä monia muitakin profetioita, kuin pelkästään tämä ilmestyskirjan profetia, jotka sopivat Niburuun. Kuitenkin, tämä viesti alkaa olla niin pitkä, että taidan jättää käsittelemättä nyt.

PS. Muistakaahan kuitenkin, että vaikka mitä tapahtuisi, emme saa pelätä. Jeesus on aina kanssamme, tapahtuipa mitä tahansa.

Kerro kaverille tästä viestistä

Linkit sivulle