Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin. Mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne jotka eivät järky, pysyisivät. Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, Hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla. (Hebr. 12: 26-28)

Ja te Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, teidän Jumalassanne, sillä hän antaa teille syyssateen, vanhurskautenne mukaan, vuodattaa teille sateen, syyssateen ja kevätsateen, niin kuin entisaikaan. Ja puimatantereet tulevat jyviä täyteen, ja kuurna-altaat pursuavat viiniä ja öljyä. (Joel 2: 23-24)

Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä. Älkää huokailko, veljet, toisianne vastaan, ettei teitä tuomittaisi; katso, tuomari seisoo ovella. (Jk. 5: 7-9)

Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle. (Jes. 44: 3)

Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutain suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt." Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.
(Ilm. 14: 15-16)

Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassaan. (1. Joh. 5: 11).

Lähde: Raamattu.

Ja leikkuumiehet ovat Jumalan enkelit, he erottavat hyvät pahoista. Pelto on maailma ja vilja on siinä asuvat ihmiset.

Jumala antaa käskyn enkeleilleen leikata ja koota vilja, jonka jälkeen siitä erotellaan puhdas vilja ja korjataan aittoihin. Luste, huono, pilaantunut vilja jätetään paikalleen ja poltetaan tulessa.

Hyvä vilja on siis Jumalan lapset, eli oikeat uskovaiset. Luste on Jumalattomat eli pahat, itsekkäät, välinpitämättömät, synti elämään mielistyneet moraalittomat, kaikkinaista maailmallista ja tyhmää harrastavat, ja niin paholaista palvelevat ja palvovat (kiroilevat), näin Jumalaa, elämän antajaa vihaten ja vastustaen, sekä luomakuntaa saastuttaen, tuhoten ja turmellen.

Armonaika on todella vähissä ja leikkuumiehet valmiina, ovat voineet jo aloittaakin, ehkä kuitenkin vielä voi pelastua kun pitää kiirettä, Jeesuksen puoleen kääntyen ja puhdistautuen maailman saastutuksista, puhtaalle viljalle on aitoissa vielä tilaa.

Aitat ovat Jumalan seurakunnat, on kaikilla paikkakunnilla, olevat ja elävät uskovat Leikkuumiehet kyllä erottavat äsken kääntyneetkin, jos heissä näkyy vilpittömyyden ja aitouden / pyhänhengen sinetti.

 Raamattua lukenut kirjoittaja.

Takaisin Linkit-sivulle