OIKEA VAI VÄÄRÄ USKO ?

Hän on oivaltanut, mikä on oikea !

Jumalan sana, Raamattu on oikeassa? Nykyinen suuntaus tuudittautuu harhaluuloon, että kaikki ovat oikeassa. Olemmeko kaikki siis vääräuskoisia? Emme voi olla molempia yhtäaikaa. Totuuden Henki johdattais kyllä edelleenkin "kaikkeen totuuteen"? jos vain olisi sellaisia jotka tahtovat kuulla ääntään, Jumalan sana on totuus! Näitä kysymyksiä kannattaa pohtia kunnolla ja syvällisesti

Lähes kaikki Herran Sanan vääristelijät julistavat olevansa suvaitsevaisia, mitä he eivät kuitenkaan ole, sillä he eivät voi suvaita totuudessa eläviä Jumalan lapsia. Kaikkien pitäisi oppia, että Jumalalla on ainoastaan yksi todellinen totuus jokaisessa asiassa. Jopa musiikissa on olemassa Jumalan mielen mukainen tapa. Joka on määritelty raamatussa uudessa testamentissa ruokaa ja syömistä selvittävässä asiassa. Oikeaa hengellistä musiikkia on rakkaudesta Jumalaan tehty ja henkisyyttä virkistävää, joka voi olla hartaita virsiä tai iloa ja ylistävää mieltä tuottavaa reipas rytmistä erilaisilla soittimilla tuotettua musiikkia. Niin kuin erilaiset ruuatkin ym. herkkupalat tuottaa tyydytystä ja ovat vain lihan tyydyttämiseksi joka kuitenkin tuottaa tyytyväisyyttä ja kiitollisuutta niiden tekijää ja antajaa kohtaan, joka on viimekädessä kaikkivaltias Jumala ja luoja ! Ihmisillä kun on kuitenkin erilaiset maut monissa eri asioissa. jotka ei kuitenkaan saa olla toisille vahingoksi.

"Jos hunajata löydät, syö kohtuudella, ettet kyllästyisi siihen ja sitä oksentaisi." Snl.25: 16


MITÄ SITTEN TARKEMMIN TARKOITTAA OIKEA USKO JA VÄÄRÄ USKO ?

Pyhänhengen hedelmiä = vanhurskauden hedelmiä = totuuteen, oikeuteen, rakkauteen ja armoon perustuvia hedelmiä voisi luetella. Kaikki hyvän tekeminen: avuliaisuus, kärsivällisyys, ystävällisyys, huomaavaisuus, lähimmäisistä huolta kantaminen, vastuun tunto, siveellisyys, rehellisyys, oikeamielisyys on vanhurskauden puolesta toimimista, hyödyllinen ja rakentava harrastustoiminta, väkivallaton, lempeä, asiallinen, tuhlaamattomuus, siisteys, puhdas omatunto ym. ym. Tämä kaikki on vihreätä päin ajamista. Kaitaa tietä kohti taivasta!

Pahanhengen hedelmiä: rikollisuus, itsekkyys, väkivalta, rakkaudettomuus, himoitsemiset, turhamaisuus, välinpitämättömyys, laiskuus, tuhlailevaisuus, saastaisuus, pahan puhuminen, juoruilu, kiroilu, juopottelu, tupakointi, huumeiden käyttö, varastelu, tyhjänpäiväiset harrastukset eli armonajan väärinkäyttöä, moraalittomuus, huijaukset, valehtelu, ylensyönti, kaupallisuus ja kilpailu tuottaen pahoinvointia ja köyhyyttä, tuhoaminen ja turmeleminen, luomakunnan riisto ja väärinkäyttö ym. ym. Tämä kaikki on päin punaista ajamista. Leveää tietä kohti kadotusta!

Oikeaa uskoa ei siis tunnista pelkästään sanoista, vaan osoitetaan myös teoilla, "usko ilman tekoja on hyödytön"
Oikeauskoisuus ei ole pelkkää uskomista, vaan elämistä, Jumalan sanan oppien noudattamista käytännössä, joka ainoastaan, on oikein elämistä, jota kukaan, eikä koskaan voi osoittaa tai todistaa vääräksi.

Väärä usko ilmenee useasti kiivailuna ja hyvinä jopa uskottavina puheina, mutta ei tekoina, on päämäärätöntä, jopa vastustaen niitä jotka tahtovat mennä eteenpäin, pyrkien kohti täydellisyyttä joka on oikeauskoisten päämäärä.

linkit-sivulle