Muistutus 1940 luvun näky sanomista. 23. 5. 2003 / Esko H.

PYHITETTY NÖYRYYS

Se joukko joka otetaan ylös, on apostolisen totuuden, ei vain tunnustaja, vaan myöskin eläjä, kansa, JOKA KAIKESSA KATSOO VAIN AUKTORITEETTIANSA, JEESUSTA KRISTUSTA, NIIN OPISSA KUIN ELÄMÄSSÄKIN, VAIN HÄNTÄ SEURATEN, kulkea tahtoo. He uskovat myöskin kristittyjen yhteyden taloudellisellakin alalla.

Sanan saarnaajien ja uskovien rakkaus rahaan on kylmentänyt ihmisten sydämet totuudelle. On puhuttu joskus vain juhlapuhein, vaan ei eletty. Kaiken tämän tähden Isäni ja Minä olemmekin siunauksen pilven siirtäneet yltänne. Sillä rakkaus kysyy myöskin vanhurskasten vanhurskaita tekoja. Kuinka paljon kirottuja mammonan orjia on kristittyjen parissa ja juuri he pahimmin loukkaantuvat apostolisen totuuden yhteyspyrkimykseen, koska se heidän mielestään on mahdotonta.
Muuten he sallisivat näiden apostolisen totuuden ystävien harjoittaa laupeuden työtä, sekä talousyhteyttäkin, kuten 1:sen seurakunnan aikana tehtiin, Mutta nämä mammonan orjat pelkäävät, että mammonan orjuudessa elävät ystävät jättävät heidät hyvyyksiensä keskelle ja silloinhan heiltä katoaisi mielestään kunnian ja mahdollisen saavuttamansa mammonan lähteet, ja siksi he sotivat totuuksia vastaan.

He eivät ole edes alimmalla uhritasolla, että antaisivat edes kymmenykset, puhumattakaan että antaisivat kaikkensa Herralle. Isäni usein sanoo täällä ylhäällä: "Voi kuinka he ovat ahneita rikkauksille, eivätkä anna Minun työlleni Sanan mukaisesti. Voi heitä, kuinka he kadehtivat, eivätkä taivuta lihaansa, Minun tahtooni nöyryydessä". Voi teitä henkisesti rikkaat ja ylpeät roskan mukananne raahaajat, milloinka Sanan saa sijan teissä ? MILLOIN KRISTUS, POIKANI SAA HALLITA ELÄMÄÄNNE JA SEURAKUNTIANNE ?"
Kuitenkin, jos tämä juhlahuoneeseen hyväksytty juhlavieras joutuisikin hengen vireessä kirkastamaan Kristus-keskeistä evankeliumia ja sen kautta syvempääkin totuutta kuin mitä tuossa kirkossa on ennen puhuttu, on usein käynytkin niin, että juuri silloin he loukkaantuvat toisiinsa ja jopa usein toisensa ylen antavat (hylkäävätkin) ja näin Baabelin tornin rakentaminen jatkuu ja kielten sekoitus kansojen kesken edistyy, vaikka kristittyjen yhteydestä suurtakin ääntä pidetään.

Se on kuitenkin kuin helisevä vaski ja kilisevä kulkunen sekä hengen saamisen kuolema, koska en Minä Herranne ja Vapahtajanne saa valtuuksia, hallitaksenne teitä Sanan mukaan. Pyhä kirja. Raamattu on teillä vielä keskuudessanne ja henkinen on teillä vielä julkista sanan levitys aikaa. Tarttukaa nöyryydessä Sanaani ja sitten kiirehtikää vaaleneville vainiolleni, Minun viinitarhaani, apostolisen totuuden lyhty kädessänne, keski-yöhön viimeisellä minuutilla, riitelevien kristittyjen, kuoleman löyhkää kantavien pakanoiden luo, että niin moni kuin mahdollista heistä vielä pelastuisi.

Sana Herran. Kuinka ihanaa olisikaan elämänne ja siunauksista rikas, jos antaisitte Sanani johtaa teitä. Vaan näin ei ole vielä keskuudessanne. Korkeasta tietokristillisyydestä huolimatta on keskuudessanne totuuden vainoojia saarnatuoleja myöden ja suurin osa Minun nimeänikin mainiten epäpuhtailla vaikutteilla ja Isäni lausuu: "Voi heitä, kun tuomiota päällensä vetävät ! Vaan kuitenkin on Minulla yksilöitä maan päällä hajallaan kuin akanat tuulessa. HEILLE OLEN TOTUUTENI SANAN KIRKASTANUT." JA NYT POIKANSA TULON EDELLÄ SANOO ISÄ: " Minä kokoan heidät kaikista ilman suunnista (opin) maan ääristä, yhdeksi, yhdeksi sydämeksi ja sieluksi luon heidät.

He julistavat KRISTUSKESKEISTÄ EVANKELIUMIA, mutta myös hyväksyvät elämässä apostolisen seurakunnan pyhät totuudet kaikkinensa. Tämä kansa on maan päällä viimeinen jäännös joka uhkuu Jumalan kiitosta. vain kourallinen tomua on heidän arvonsa maan suurten silmissä. Eivätkä muotokristityt heidän oppiaan juuri minään pidä ja lihan tahtoa kysyvät nousevat heitä vastaan ensin ja enin nuo kristityt, -- ja näin on alkanut henkien välinen viimeinen sota, jossa isä nousee poikaa ja poika vastaan niin kuin Sanassa sanotaan. Hengelliset isät nousevat synnyttämiään lapsiaan vastaan ja päinvastoin. Tämä on jo alkanut.-- Sanan mukainen uskovien elämänyhteys kaikessa, sillä se rohkaisee ja antaa voimia taisteluun, koska HENGEN YHTEYS ON VOIMIA ANTAVA KAIKESSA TYÖSSÄ JA TAISTELUSSA.

Katsokaa henkipedon toimintaa, kuinka sen seuraajat ovat yhtä, Mutta Minun huoneeni kalujen kantajat riitelevät ja ovat Egyptin kaltaisia ja tämän synti- Egyptin alaisia. He yrittävät luoda yhteyttä, vaan se ei tule koskaan onnistumaan, koska siitä puuttuu Jumalallinen totuus, sisäinen voima. HUONE ON PUHDISTETTAVA SISÄLTÄ, eikä vain ulkoa kalkittava. Nöyryys ja Sanan pohjalle asettuminen lähimmän jokapäiväisen elämän kysymyksissä, rakkauden lain alaisina nöyryydessä, alas ristin juurelle laskeutuen, kädet ojennettuna ylös, tässä tie!

Dogmit ja toistensa sietäväisyys tulee sitten itsestään. SANAN JA HENGEN TIE ON KORKEIN TIE. Tämä muistakaa te viimeisen seurakunnan sukupolvi, tuloani odottakaa ! Ah! Valvokaa, sillä nyt ovat alkaneet eksytyksen ajat. Kansojen keskellä maassa monien kädet ovat veren vikoja täynnä ja sangen monet Herran kalujen kantajat ovat ahneuden ja ylpeyden synnissä ja onpa maan päällä monta sellaistakin lasta , jotka uskovien riveissä käyvät, mutta ovatkin jo osallistuneet apostolisen totuuden vainoojiksi, langeten valheen, kateuden, ryöstön ja vihamielisyyden pauloihin, mutta ovatkin tämän kautta tulleet murhan syntiin syypäiksi, sillä eräitä heidän kauttaan on hengellisesti kuollut.-- Kuinka kaukana nöyryydestä, Kristus-keskeisyydestä onkaan vihaa kantava ihmislapsi, vaikka hän puhuisi enkelin totuutta!

Lähde: Katso, Ylkä tulee. Valmistukaa ! Kirja.

Ym. http://samima1.tripod.com

Jos Jumala puhuu ja kutsuu sinua tähän, ilmoita siitä kotisivulla olevaan sähköposti osoitteeseen, tai kirjeenä normaali postiosoitteisiin, yhteystietoineen. Terv. tähän kutsuttu, Esko H.

Takaisin linkit-sivulle