Viesti Mission Dorée v1.2 Netmission keskustelu foorum (yleinen) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lähetetty: Tii Huh 15, 2003 12:45 Viestin aihe: Suuri myrsky nousee

Löysin mielenkiintoisen profetian Profetia Nyt sivulta. Minusta tämä vaikuttaa raittiilta. En tiedä, onko se jo ehkä ollut täällä mutta lukekaa ja tehkää ikävä velvollisuutenne - arvostelkaa

Seuraava näky on saatu Tampereella ma 17.2.03 klo 17.45

Näin pyörremyrskyn lähestyvän Suomea. Monet olivat varoittaneet sen tulosta, mutta kukaan ei ollut ottanut varoituksia kuuleviin korviinsa. Kun pyörremyrsky sitten iski koko voimallaan, se sai hirvittävää tuhoa aikaiseksi. Talot ja autot lähtivät pyörteen mukana kiertymään yläilmoihin. Kaikki ulkoinen turva riisuttiin ihmisten yltä. Samalla kun pyörremyrsky osui heihin, niin monet alkoivat huutaa Herran nimeä. Osa ei osannut muuta kuin kyyhöttää kotinsa raunioilla. He olivat ikään kuin kohmeessa, kunnes heidät kannettiin lämmittelemään ihmisten keskelle. Näin suuria ryhmiä ihmisiä, jotka olivat kokoontuneet yhteen. Näiden ryhmien keskelle tuotiin kohmettuneet sulamaan. Samalla, kun talojen katot repeytyivät ihmisten yltä, he tulivat paljastetuksi jumalansa edessä. Totuus paljastui kaikkien silmien nähdä, koska ei ollut enää seiniä suojana. Osa ihmisistä yritti häpeissään piiloutua maan alle siinä kuitenkaan onnistumatta. Rahat lentelivät kuin höyhenet tuulessa. Monet itkivät avoimesti tyhjää elämäänsä. Aloin rukoilla ja näky jatkui. Ihmiset, jotka olivat kokoontuneet yhteen, alkoivat rukoilla. Valtavia tulisoihtuja paloi joka puolella. Yht' äkkiä, ilman mitään ennakkovaroitusta, imaistiin valtaisat tulisoihdut taivaaseen savuineen päivineen. Siihen näkyni loppui.

Ystävä rakas, harvoin kirjoitan mitään näin aralla tunnolla. Koetelkaa kaikki näyt ja profetiat, kehottaa Sana. Ja ennen kaikkea rukoilkaa, jos osaisimme olla valmiina, kun kaikki tämä alkaa tapahtua. Itseäni on riisuttu viime aikoina paljon, joten tämän profetian kirjoittaminen ei ollut mikään helppo tehtävä. Silti haluan olla Taivaalliselle Työnantajalleni kuuliainen, Häntä palvella. Rukouksin ja siunauksin,

Juha R. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Leo The Lion
Lähetetty: Tii Huh 15, 2003 14:44 Viestin aihe:

Mission Dorée v1.2:lle: Kiitos, että toit ko. profetian esiin!

Minusta vakava profetia, josta on vaikea löytää mitään selkeästi pieleen mennyttä! Pyörremyrsky kuvaa minusta Jumalan tuloa sekä herättäjänä että tuomarina kansamme päälle. Jumala antaa tämän myrskyn meille juuri rakkaudessaan, Hän haluaa vetää meitä puoleensa! En näe pyörremyrskyn kuvaavan ns. tavallista luonnollista pyörremyrskyä, vaan myrskyä, joka riisuu suomalaiset maailman, yltäkylläisyyden, mammonan talouden ja jopa peruselintarvikkeiden luomasta turvasta.

Tämä on otollista aikaa ihmisten kääntymiseen Jumalan puoleen! Uskovina meidän pitäisi olla valmistautuneita tähän, koska olemme tämän suuntaisesta saaneet jo profetiota sekä ymmärrystä jopa ylenmäärin.

Uskovien tulee valmistautua tähän, koska VAIN meillä on vastaus Jumalan puoleen huutajille! Puolinaisuus nyt uskonelämässä tulee johtamaan kauheaan törmäyskurssiin ko. pyörremyrskyssä, koska olemme laiminlyöneet tärkeimmän ja kuluttaneet aikamme siihen, jonka myrsky vie meiltä pois kuin syksyiset lehdet. Silloin heräämme valtavaan ahdistukseen, kun näemme että olemme askaroineet turhille asioille!!

Ne, jotka ovat puhuneet Suomeen tulevasta herätyksestä, ovat olleet oikeassa pääosin! Mutta se ei olekaan mikään "pehmo"- tai nauruherätys, vaan vakava Jumalan viimeinen kutsu koko kansallemme!

Myös ne uskovat ovat olleet oikeassa, jotka ovat odotelleet tai "ennustaneet" tulevan vaikeita aikoja Suomelle.

HERRA, herätä minut, herätä meidät!
_________________

Herra lähtee sotaan niin kuin sankari, niin kuin soturi hän kiihottaa kiivautensa; hän nostaa sotahuudon ja karjuu, uhittelee vihollisiansa. Minä olen ollut vaiti ikiajoista asti, olen ollut hiljaa ja pidättänyt itseni. Muta nyt minä ... ( Jes42:13,14 ) -----------------------------------------------------------------------------------------------
Eljas
Lähetetty: Tii Huh 15, 2003 15:26 Viestin aihe:

Tuo profetia on kyllä tosi kuvaava.

Nimittäin elementit miten tuo kaikki toteutuu on jo olemassa. Ihmiset ovat vielä autuaan tietämättömiä, mutta ns. talousasiantuntijat jo aika hyvin tietävät kuvion miten se menee. He eivät tietenkään tätä kaikkea kerro.

Talous osittain romahtaa ja osittain romahdutetaan EU:n taholta. Ensinnäkin omavaraisuus ruokatavaran suhteen pyritään eliminoimaan maatalouden uudelleenorganisoinnilla. Eräs keino on tuoda maahan tosi halpaa ruokatavaraa, jotta oma tuotanko kuihtuu. Tämä on jo käynnissä.

Toinen on - josta tänä keväänä saadaan tosi paljon merkkejä - on tuotantotoiminnan uudelleenorganisointi - eli siirtäminen muualle. Nyt jo on noin 20 yrityksessä saneerausilmoitukset ja tosi monella saneeraussuunnitelmat, koska tuotanto Suomessa ei kannata.

Kolmas on Nokian Suomelle edullinen vaikutus eliminoitava. Yksi keino on siirtää pääkonttori muualle - toinen on että iso yritys ostaa enemmistön Nokiasta - kolmas että tuotanto siirretään muualle. Pelkästään näillä toimenpiteillä olisi jo valtava negatiivinen vaikutus Suomelle. Suomesta on syöty kaikki rahastot 10v sitten - esim. eläkerahastot - ja nyt niitä pyöritetään Nokia-miljardeilla. Mikä psykologinen vaikutus olisikaan noin miljoonaan eläkeläiseen jos heille ilmoitetaan että eläkemaksut lopetetaan - mutta lämpö ja ruokahuolto vielä taataan.

Miksi hallitus syntyi näin helposti ? Syy on se että siellä jo tiedetään mitä on tulossa. Edelleen tiedetään että Jäätteenmäelle annetaan mahdoton tehtävä hoidettavaksi eikä esim. Lipponen olisi sitten millään halunnut ottaa vastatakseen siitä mitä on tulossa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Leo The Lion
Lähetetty: Per Huh 18, 2003 16:23 Viestin aihe:

Maran ata!

Aabraham toivoi, vaikka ei toivoa ollut, ja uskoi tulevansa monen kansan isäksi tämän sanan mukaan. "Niin on sinun jälkeläistesi luku oleva". Lupauksen toteutuminen vaatii ennen kaikkea siis uskoa - näytti miltä näytti!!!

Minä uskon monien profetioiden ja Raamatun ja sen yleisperiaatteiden nojalla, että Jumala antaa meille ja maailmalle herätyksen/virvoituksen ajan. Tämä herätys tai ennalleen asetus on myös peljättävä asia, koska se alkaa Jumalan huoneesta eli meistä! Se on myrsky, jossa väärät tavat ja ihmisopit sekä inhimillinen turva katoaa ja ainoastaan Jumalan katoamaton Sana ja sen mukainen pysyy!!

Minusta tällaisesta myrskyssä on kyse! Myrsky se ei olisikaan, jos me uskovat jo olisimme Jumalan tahdossa. Mutta meidän "luopumuksen" takia tuon Jumalan virvoituksen tai ennalle asetuksen vaikutukset iskevät meihin niin kuin myrsky, koska on niin paljon kaadettavaa: epäuskomme, järjen päätelmämme, mukautumisemme maailmaan, humanistisuutemme, kompromissien tekomme, Jumalan voiman ja Hengen kieltämisemme, ylösnousemuselämän hylkäämisemme yms.
_________________

Herra lähtee sotaan niin kuin sankari, niin kuin soturi hän kiihoittaa kiivautensa; hän nostaa sotahuudon ja karjuu, uhittelee vihollisiansa. Minä olen ollut vaiti ikiajoista asti, olen ollut hiljaa ja pidättänyt itseni. Muta nyt minä ... ( Jes42:13,14 )
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Linkit sivulle