9. 11. 2002 Esko Halkosaari / Iltasanomat. + Net. 9.5.2003 ( ei julkaistu )

Kuuleeko, vai kuoleeko Suomi ?

Ainoa toivo suomen kansalla olisi vanhurskauden palvelijat. Huono puoli asiassa vain on, kun heitä ei tahdo etsimälläkään enää löytyä. Koko kansakunta elää tänä päivänä Jumalan kieltävien, eli Jumalattomien ohjauksessa ja hallinnassa, rahan, vallan ja väärän kunnianhimoisten, kaikenlaisten Bisnesihmisten temmellyskenttänä kansakunnan henkiseksi, fyysiseksi, ja myös aineelliseksi kurjuudeksi, sekasorroksi, ja hirmuiseksi yhteisen varallisuuden väärinkäytöksi sekä tuhlaukseksi, joita näiden rahavaltiaitten kouluttamat ja kasvattamat poliittiset ja epäpoliittiset viranhaltijat koittaa pitää kurissa ja nuhteessa, omien. Jumalattomien oppiensa mukaan, joissa on paljon pelivaraa ja porsaanreikiä joita sitten käyttävät mielivaltaisesti näiden kansaa huijaavien, yhä syvempään pimeyteen ohjaavien eduksi.

Surkuhupaisi tilanne tässäkin asiassa. Kansa joka Suomessa omistaa vallan ja koko valtakunnan, eli yhteiskunnan suitset, luovuttaa ne kuitenkin toistuvasti samoille pimeyden ruhtinaan palvelijoille, joilla on valtuudet riistää, tuhota, hajottaa, kurjistaa, ohjata surmapaikoille (sodat ) niitä Jumalattomia joilta ovat valtuutensa saaneet, vaikka petoksillakin, niin kuitenkin. Kansan Jumalattomuuden (syntielämään mielistymisen) vuoksi Jumala sallii tämän kaiken. Siksi että, saadessaan tarpeeksi maistaa tuon syntielämän tuottamaa ahdinkoa, kärsimystä, kurjuutta, onnettomuuksia ym. ym.

Jos he edes ahdistusten saattelemana, siitä kyllikseen saaneena ymmärtäisivät kääntyä elämän tielle, eli totuuden ja oikeuden / Jumalan siunausten turvalliselle elämän ja hyvinvoinnin raiteille, joissa ei ole Jumalattomuuden vääristämiä yllätysten pimeitä mutkia, eikä kauhujen kuoppia. Joista joka päivä saamme kuulla ja nähdä, TV, radio, lehdet.

Jeesus nimessä terveisin, Esko H.
===================================================================================

Net. 9. 5. 2003 Esko H.

Kansakunnat hukkumassa, -syntien valtamereen.

Kautta maanpiirin ihmiset elää yhtä Jumalattomasti (Jumalan kieltävästi) kirousten ja onnettomuuksien vaihtoehdon valinneina, totuuden ja oikeuden, armon ja rakkauden tien hyljänneinä.
Vaikkakin sielunvihollisen, luciferin (saatanan) langenneiden paholais-enkeleiden pettäminä. Aatamin ja Eevan lankeemuksen perintönä saadun epäpuhtaan sielun joka on taipuvainen kaikkeen pahaan, vierastaen pyhyyttä ja puhdasta omaatuntoa, juosten mieluummin valheen ja vääryyden, itsekkyyden, välinpitämättömyyden herran luciferin, eli paholaisen perässä, synnistä ja saastasta toiseen. Paeten kuin ansaan joutunut lintu, tai muu villieläin auttajaansa, repien itsensä, rauhan tahoista hyväntekijää peläten.

Tällainen on siis syntien orjuudessa elävä ihminen, tyhmyyksiään toistuvasti uusien, jopa kerskuen niistä tyhmyyksistään, kuulijoiden vielä nauraessa ja kehuessa noita pahuuksistaan kerskujia. Vaikka historiassa on vuosituhansien ajalta varoittavia esimerkkejä, silti jatketaan samaa kierrettä, todella uskomatonta. Jo lähes 2000:nen vuoden ajan totuuden, rauhan ja rakkauden sekä oikeudenmukaisuuden kaiken A & O, kaikkivaltias hyvinvoinnin ja turvallisuuden lähde. Vapahtaja ja koko luomakunnan KUNINGAS.
Herra Kristus Jeesus, on tarjonnut apuaan ihmiskunnalle, valitettavasti vain harvoille on apunsa kelvannut. Edelleenkin Hän tarjoaa täydellistä ja täydellisyyteen johtavaa vaihtoehtoaan tälle Jumalattomuuden, väkivallan, sekasorron, moraalittomuuden, sekoilulle.

Tämä armonaika on kuitenkin loppumassa, muuttuen tuomion ajaksi. Merkit siitä on jo raamatun sanan valossa selvästi nähtävissä. tutkimalla raamattua ja seuraamalla uutisointia, ainakin puhtaalla omallatunnolla elävät sen huomaavat, syntien sokaisemille se voi olla vaikeampaa.

Varoittajan vastuuta kantava palvelijansa, Esko Halkosaari.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

7. 5. 2003 Esko H. Net sanoma

Vanhurskauden tohtorit, MIKSI ?

Miksi olette vaiti, vaikka lähes koko kansakunta voi henkisesti pahoin, sairastaa vanhurskauden opin puutostautia, T & O sekä, R-A vitamiinin puutosta = ( totuus ja oikeus ) sekä, armo ja rakkaus / sanoma ja valistus hoidosta, = totuuden julkituomisen ja opettamisen / oikean terveellisen elämän tavan, suunnan osoittamisen. Jossa ei ole valheen ja vääryyden viruksia ym. laittomuuden pöpöjö. ns. porsaanreikineen. Jotka on lahottanut koko Evlut. seurakunta = yhteiskuntarakennuksen, ja saastuttanut sen rakentajat. Totuuteen, eli Jumalan sanaan perustuvassa, ei olisi sijaa tällaisille.

Kyllähän muitakin sairaita hoitavat lääkärit tekee kaikkensa, hoitaakseen ja kuntouttaakseen sairaita potilaita, saattaakseen ja pitääkseen heitä toimintakykyisinä, palveluksen työhön ja harrastuksiin, tämän Jumalattomuuteenkin ajautuneen, Jumalan sanasta pois poikenneen myllyn rattaiksi (rakentajiksi ) tai oikeammin, tuhoajiksi.

Miksi ei siis henkisen puolen, vanhurskauden tohtorit, lääkärit ym. hoitajat välitä potilaistaan, joka on heidän asiantuntemuksensa piiriin lukeutuvaa ? Suurimman mahdollisen koulutuksen saaneina = ( Pyhän Hengen opettamat )

Näin muistuttaen, puolustaja Pyhä Henki, joka totuuden Henki / Esko Halkosaari.

Kiitos ja kunnia Jumalalle !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Net. 7. 5. 2003 Esko H.

SEURAKUNATA ORKESTERINA

Jos tämän päivän uskovaisia verrattaisiin esim, orkesteriin tai laulukuoroon. Ensin vaikka kunkin hengellisen kodin keskinäiset äänet. Sitten kaikkien uskovaisten äänet, missä kukin sitten onkin, kuitenkin kaikkien Kristusta tunnustavien, hengellisiksi itsensä luokittelevien äänet, ja sitten vielä tekojen yhteneväisyys kartoituksineen. Testi mittarina uudentestamentin apostolinen seurakunta oppi, eli, keskinäinen RAKKAUS, TOTUUS, OIKEUS ( oikeudenmukaisuus ), ARMO. = Kristus Jeesus. Jumalan seurakunnan pää, eli YDIN.

Mitä sanoisitte: miltä kuulostaisi, olisi varmaan mahtavaa soraäänien ryöpytystä, varmaan moni huokaisisi Nehemian lailla: SORAA ON YLEN PALJON. Olisiko tosissaan alettava perehtymään niihin ELÄMÄN nuotteihin, tutkia oikein tarkkaan, ettei vaan oltaisi hiukan eksyksissä. ( "Jumala antaa väkevän eksytyksen, mikäli mahdollista olisi, valitutkin tulisivat eksytetyksi" ). Vaikuttaa siltä, että on tämän päivän todellisuutta.

Vieläkö joku ihmettelee kun kirkot ja rukoushuoneet ovat niin tyhjillään, ja suuressa vajaakäytössä. Ja vaikka hyvillä ja vetävillä nimillä järjestetyt, jopa ulkomaisia puhujia haalien, saadaan jonkin verran ulkopuolisiakin kokouksiin, kyllä se enimmäkseen jää: niin kuin kala kävisi näykkäämässä, mutta ei käy koukkuun. Syynä taustalla lienee soraäänet ja teot, sekä vastuuntunnottomuus / välinpitämättömyys, kanssa eläjistä, kuin myös Kristuksen ruumiin rakentamisesta, jota ei olisi saanut laiminlyödä ja sallia jakaumia, Kristuksen ruumiin jäsenille pahoinvoinniksi / yhteistyön esteeksi täydellisyyteen pyrkimisessä, sekä siinä ohessa, sielujen voittamisessa. Jeesus Kristus Nimessä muistuttaen, puolustaja Pyhä Henki / Esko Halkosaari.

================================================================

Net. 24. 4. 2003 Esko H.

Maailma muuttuu, ihminen ei !

Vaikka maailmaan on tullut paljon kaikenlaisia apuvälineitä vuosituhansien, mutta ennen kaikkea viimeisimpien vuosikymmenien, sanottakoon noin sadan vuoden sisällä. Jos tullut jotain hyvääkin, kuitenkin suurimmalta osaltaan tuonut pahoinvointia, hirmuista puutetta, köyhyyttä, sairautta, ahdistusta, pelkoa, epätoivoa, kiireyttä, turvattomuutta, saastetta, väkivaltaa, tuhoa ja turmeltumista, Niin ihmisten kuin luonnonkin puolelle, vielä ym. ym. vastaavaa.

Tuhansia vuosia ihmiset on viljellyt ja varjellut, metsästellyt, kalastellut, harjoittanut kotitaloutta, hoitanut ja hyödyntänyt karjaa ym. vastaavaa, vaikka syystään saaneet myöskin kärsimystä. Harvassa kuitenkin ovat koko maailman väestömäärästä ne, jotka hyvinvoivat tänäkään päivänä, v. 2003, nekin enimmäkseen pelkästään aineellisuuden puolesta, ne on sairaudet ja onnettomuudet, ym. ongelmat jotka ei näy ulospäin, kuitenkin tressaa ja rassaa, vieden monia jopa itsemurhaan. Olisiko kaukaa haettu jos veikkaisi että vain noin 10- % maailman väestöstä voi hyvin. Sisältäen silloin myös henkisen puolen hyvinvoinnin. Näin, vaikka LUOJAN puolelta annettu edellytykset kaikkien hyvinvointiin, kaikkine täydellisen elämän ohjeineen ja hyvine sääntöineen / oikeudenmukaisina.

SITTEN, yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta, valtava kehityksen piikki elämän kaareen, tuhansia vuosia lähes vaakasuoraan kulkeutuen, yhtäkkiä lähes pystysuora korkea 100 vuoden kehityspiikki. Eikö nyt kukaan edes ihmettele, miksi ja mitä tämä merkitsee. Jos joku nyt kuitenkin haluaisi tietää, vastaus löytyy Raamatusta. Sillä koko luomakuntamme historia, on siellä edeltä käsin ilmoitettu ja selvitetty pääpiirteittäin, mistä alkanut ja mihin päättyy, ja monilta osin hyvin tarkkaankin ( profeetat ) + Jeesus, uudentestamentin apostolit, + ilmestyskirja. Kaikki on tähän asti mennyt, niin kuin Raamatussa kirjoitettu on, ja on enää pieneltä osaltaan toteutumatta, se on, "tämä sukupolvi" ja kansojen tuomio, lyhyt antikristillinen aika, ja taas sodat, + muine vitsauksineen, joka on koko luomakunnan hirmuisinta aikaa. Sitten tuhatvuotinen rauhan ja rakkauden, Kristuksen Jeesuksen hallinta aikakausi.

Näin on Raamattuun Jumalan vaikutuksesta kirjoitettu, ja ilmoitettu syykin miksi näin pitää tapahtuman, ja ilmoitettu sekin, miten voi selvitä kyseisistä kauhun ajoista ja hetkistä, ettei tarvitse niissä olla. Se on se Kristuksen evankeliumi ja sen vastaan ottaminen, sen hyväksyen ja kohdallaan ne armon ehdot omaksuen, ilman omia ehtojaan, sitten vasta olet pelastuksen sisällä, voi verrata Nooan arkissa. Tämä maailma = TITANIG joka on jo törmännyt synnin jäävuoreen ja on uppoamassa, synnin valtamereen / kadotukseen. " totisesti " pelastautukoon ken ei halua hukkua ! Sinunkin tähtesi Kristus antautui syntiuhriksi, hyväksytkö Hänet pelastajaksesi, kääntymällä puoleensa ja siirtymällä Hänen leiriinsä, pelastus-alukseensa = SEURAKUNTAANSA, jossa muutkin uskon ratkaisun tehneet ovat. Jossa myös Hän, Kristus, siellä keskellä on, lupauksensa mukaan. Muistuttaa ja kehottaa Pyhä Henki, jonka Jeesus lähettänyt maailmaan, puolustajana muistuttamaan, mitä kaikkea Kristus Jeesus, on sanonut ja opettanut. " totisesti "

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

28. 1. 2003 Esko H. Net. 9.5.2003

Yhteis-elämän nuotit hukassa ?

Miksi kansa ei tunne elämän nuotteja, eli totuuden ja oikeuden perustuksia = vanhurskauden oppia. Onko kuoronjohtajilta nuotit hukassa kun kuuluu niin paljon soraääniä. Vai eikö hekään tunne nuotteja, joiden mukaan oikeudenmukainen ja sopusointuinen yhteiselo luonnistuu oikein, soraäänien aiheuttajan hävittyä, joka on totuuden nuottien tuntemattomuus. Miksi Suomenkin yhteiskunnan kuoronjohtajat yrittää väkisin laulattaa ilman nuotteja, yrittävät saada vain kovaa ja älytöntä meteliä aikaan, ja ovat siinä kyllä hyvin onnistuneetkin, kuulostaa ihan villiintyneen karjalauman mylvinnältä. Eikö Suomen kansan keskuudesta löydy enää vanhurskaita, jotka tuntisivat hukassa olevat elämän nuotit. Eikö ole yhtäkään joka kykenisi opettamaan nuottien tuntemiseen ja saaden kansalaisia yhtymään nuottien mukaiseen laulantaan edellä kulkijoina, oikean suunnan näyttäjinä.

Varmaan useat yhtyisivät siihen, kuultuaan sopusointista ja täydellistä laulua, jossa ei voi enää olla soraääniä koska kaikki laulaisivat elämän nuottien, eli totuuden mukaan, johon heidät opetettaisiin.
MISSÄ SIIS OLETTE, VANHURSKAUDEN SANANSAATTAJAT, olettekohan eksyneet totuuden tieltä, kun ei teistä mistään suunnalta kuulu mitään, Jos kuulette Herranne äänen, rientäkää kohti sitä, että pääsisitte takaisin elämän tielle / totuuden nuottien tuntemiseen / kutsumuksenne työhön. " Tule ja katso". Totuuden sana paljastaa. www.sunpoint.net/~esko8

Kristuksen Jeesuksen nimessä terv. Esko Halkosaari Hanko.

Sanoman julkaisuvetoomus Iltasanomiin, 28. 1. 2003

Yhteiskunnan yhteisen edun nimessä, oikeuden mukaisen tasavallan puolesta. Yksi kansaa edustava tasavaltalainen Kristuksen palvelija Esko Halkosaari. ( ei julkaistu )

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Net, versio 7. 5. 2003 Esko H.

Kansa kärsii vanhursk. op. puutost.

Etsintäkuulutetaan, yhteiskunta politiikan ja talouden hoidon terveydenhoitajia, apostoleja ja profeettoja ym. valkeuden tähtiä, joiden hallussa pitäisi olla lääke, valo ja suola / valkeus = ( vanhurskaus ), vanhurskauden opin puutostautiin, jota kansa kärsii, Viittaus ja perusteet Jumalan sanassa, Raamatussa.
Kyseisen puutostaudin vaikutuksesta, kansamme on sokeutunut, kuuroutunut, ja huumautunut, jonka johdosta täysin lamassa, (lamautunut) toimintakyvytön, totuuden ja oikeuden mukaan toimimaan. Suomen kansa joka omistaa kuningaallisen vallan, ja on ESIVALTA, jonka palvelijoita kaikki viranhaltijat ym. palvelijat on, ei osaa käyttää sitä, johtuen em. puutoksesta.

Vanhurskauden sanansaattajat, HERÄTKÄÄ!: menk. ja tehk. kaik. kans. op. lap. op. heit. pit ja noud. kaik. mit. min. ol. teil. sanonut. Sanoi: Kristus Jeesus.
Suuri osa voi olla jo niin tottuneita kyseiseen tautiin ettei halua lääkettä, näin pitkään tätä puutostautia sairastaneena eivät jaksa enää uskoa sen parantavaan vaikutukseen. Epäuskonsa voittamina tulevat ehkä jatkamaan sokeina ja kuuroina elämistään, kohti iankaikkista pimeyttä. Totuuteen ja oikeuteen = Jmalan sanaan perustuvan tasavallan, Jossa Jeesus, joka on tie täydellisyyteen saa olla kuningas, puolesta.

Myös muita vanhurskauden tohtoreita ym. hoitoavustajia Korkeimman oikeuden, kuningasten kuningaan Jeesuksen nimessä peräänkuuluttava, Esko Halkosaari.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = == = = = = = = = = = = = = = = =

Net, sanoma Hanko 15. 3. 20012

Missä on maan suola ?

" Maailman valkeudeksi, totuuden julkituojiksi " kutsuttu ja armoitettu, kaikesta väärästä ja pahasta " varoittajan vastuuta kantavat, Jumalan ja kaikkien lähimmäisten palvelijat, sokeain silmä. Herran mielen mukaiset paastoajat. Oikeasta paastosta Jesaja 58 luku".Lue Raamatun vanhan testamentin puolelta.

Koko kansakuntamme elää suuressa mädännäisyyden ja laittomuuden tilassa ja suuressa pimeydessä. Eivät erota enää oikeata väärästä, hyvää pahasta, puhdasta likaisesta, valhetta totuudesta, omaa toisen omasta. Itsekkyyttä ei nähdä itsessä, toisessa kylläkin. Itserakkauden maljat on ylitsevuotavia.
Itse ei välitetä puuttua epäkohtiin, vaikka tiedostetaan. Toisilta odotetaan puuttumista, niiltä jotka eivät ehkä edes tiedosta. Muita syytetään omasta välinpitämättömyydestä.

Ei eroteta elävää Jumalaa epäjumalista, = kristittyjen häpeäksi. "Eikö lamppua sytytetä että se loistaisi kaikille huoneessa oleville". Ja laimin -LYÖNTI koskee kipeimmin, kun yksi lyönti, voi osua niin moniin. Eikä se siinä tasaannu, vaan moninkertaistuu. Koko elämänsä ajan orjina elämään tottunut kansa, ei tiedosta vapauden mahdollisuutta, ei tunne oikeuttaan. Kansa joka omistaa kuninkaallisen vallan, eli on maassa ISÄNTÄ. Elää edelleenkin orjien asemassa. Valtuuttaa itselleen holhoojia ja hallitsijoita, edelleenkin orjuuttamaan, ryöstämään ja tuhoamaan omaisuuttaan.

Kansa joka Jumalan armosta, korotettu kuninkaan asemaan, valittaa ja nurisee kurjuuttaan vaikka on itse kuningas. Me Jumalan kansa, jotka olemme armosta pelastetut, olemme vastuussa Jumalan edessä tästä kansasta, koska olemme osa kyseistä kuningasta, tätä Evlut. seurakuntaa, = yhteiskuntaa. Johon myös kaikki muutkin seurakuntalaiset, ja muutkin uskovaiset lukeutuu.

On korkea aika "nostaa päämme ja nousta ylös", aloittaa työ. Ottaa varoittajan ja valistajan vastuu, sekä oikean tien osoittaminen vakavasti. Ja jos muutosta ei tapahdu, eli, ei oteta varoituksesta vaaria, niin erota, sanoutua irti, eli irottautua, kyseisestä Evlut. yhteiskunnasta, ettei olla osallisia heidän synteihinsä, ja saisi osaksemme niitä kirouksia jotka ovat Jumalattomuudellaan ansainneet. "Joka ei työtä tee, ei syömänkään pidä". Ja "tuomio on alkava Jumalan huoneesta".

Jeesus nimessä muistuttaen ja kehottaen. Vähäinen palvelijansa Esko Halkosaari.

===================================================================

Net 2. 3. 2003 Esko H.

Olkaamme, SANAN TEKIJÖITÄ.

Olkaamme siis sanan tekijöitä, eikä vain kuulijoita, tai pelkästään puhujia, pettäen itseämme. Jos sanan puhuminen ja opettaminen ei johda kuulijoita hyviin ja rakentaviin tekoihin, joka johtaa edistymiseen käytännön tasolla, toistemme kunnioittamisiin, palvelemisiin ja yhteistyöhön kaikissa Jumalan seurakuntaa rakentaviin liittyvissä asioissa, joka tulee olla yksi yhteinen, työ, sana, ja palvelukeskus, jossa jokainen Kristuksen oma voi palvella ja saada palvelua, opetusta, esirukousta, rakentumista, sekä myös voida avustaa ja saada avustusta erilaisissa asioissa ja kysymyksissä.

Jumalan seurakuntalaisissahan on kaiken alan asiantuntijoita, niin hengellisen kuin aineellisenkin puolen. Kyseessä oleva Jumalan seurakunta ei voi olla toimintakelpoinen kokonaisuuden kannalta, ennen kuin yhdistynyt yhdeksi. Siksi, monta eriseuraa on pahasta, ja silloin enimmäkseen Jumalan seurakunnan ( päärakennus ) rakentumista haitaten, koska ovat enemmänkin Kristuksessa yhdentymistä vastaan. Pitäen kiinni omiensa, ns. (rakennustelineiden = oppirakennelmissa ) yhdentymistä, vain rakennustelineissä olemista ja pelkästään niitä kiillotellen.

Näin päärakennuksen Kristuksen ruumiin rakentamista laiminlyöden, joka sen tähden on rauniona. Kukin juoksee oman huoneensa ( rak. telineen ) puolesta, Jumalan huoneen, päärakennuksen ollessa ilman rakentajia.
Jeesus Nasaretilaisen nimessä, muistuttaen, puolustaja Pyhä Henki, joka totuuden Henki / Esko Halkosaari.

" Mutta puolustaja Pyhä Henki, Jonka Isä on lähettävä Minun nimessäni, Hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta jonka Minä olen teille sanonut." (Jh 14:26.) " TOTISESTI "

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

6. 5. 2002 Esko Halkosaari Hanko. / Iltalehti ( lukijat) Ei julkaistu. Nettiin 7. 5. 2003 Esko H.

Jumalan valtakunta tulee !

Jeesus tahtoo neuvoa kansalaisia järjestäytymään totuuden ja oikeuden opin = Jumalan sanan perustukselle. Valitsemaan keskuudestaan kansan tasavallan omistajana, kuninkaan asemassa olevana, keskuudestaan oikeamielisiä, totuuden tuntevia nöyriä ja vilpittömiä asiantuntija palvelijoita, yhteisten asioiden puolesta toimijoiksi, ei missään tapauksessa herroina hallitsijoiksi, koska se osa kuuluu kansalle, jossa suurinta vastuuta Jumalan edessä kantavat vanhurskauden palvelijat, totuuden ja oikeuden opin asiantuntijat, todelliset Jeesuksen seuraajat, joissa ei vilppiä ole, jotka antavat kunnian ja kiitoksen Herralleen.

Kansan palvelijoiksi tulee hyväksyä vain sellaiset, jotka allekirjoittavat työ ehtosopimuksen jossa sitoutuvat noudattamaan kansan,(työnantajansa) yhdessä sopimia totuuteen ja oikeuteen perustuvia asioita ja täydellisyyteen johtavia tavoitteita, kaikkien yhteiseksi hyväksi. jotka suostuvat myös allekirjoittamaan valtakirjan jossa sitoutuvat luovuttamaan isännälleen,= valitsijoilleen kaikki rahalliset korvaukset joita tämä nykyinen valtakunta heille sääntöjensä mukaisesti maksaa.

Heidän työnantajansa, valtuuttajat kansalaisjärjestö on velvollinen huolehtimaan heidän elatuksestaan ym. palvelustehtäväänsä liittyvistä menoistaan.

Kenellä korva on, kuulkoon mitä henki tälle, Luterilaiselle seurakunnalle sanoo, jonka jäsenistä tämä Suomen yhteiskunta koostuu.

Jumalan valtakunta on tullut lähelle, armonaika loppuu, Jeesus tulee tuomioksi Jumalattomuudelle. Nostakaa Päänne nouskaa ylös, lamput kuntoon, on vastaan lähtemisen aika, valitkaa tämä tie, että pelastuisitte Jumalan tuomioilta ja vihalta joka tuleva on. Näin sanoo puolustaja Pyhä Henki, Herran Jeesuksen nimessä / Esko Halkosaari

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Linkit sivulle