=====================<>======================<>======================

29.7.2004 Esko Halkosaari

 

Kristinuskonto / petos

Uskonnot ja pelkkä uskonnollisuus, ilman rakkautta ja laupeuden harjoittamista, = Kristuksen seuraamista. Hänen opetustensa ja / apostolien. Totuudenmukaisesti oikeuden tekemistä ahkeroiden ja tukien, kaikkea hyvää, hyödyllistä, rakentavaa ja oikeaan suuntaan edistävää harrastaen. Silloin vasta täydellisyyttä kohden rientämistä, johon uskovaiset ovat tarkoitettu pyrkimään.

Uskonnot ja uskonnollisuus on pelkkää sanan helinää, hiukan nimeksi ja uskottavuudeksi jotain pientä tehdäänkin, joka ei kuitenkaan johda mihinkään. Eikä vaikuta muuta kuin muiltakin eteenpäin pääsyä estämistä. Joista Raamattu sanoo: Te suljette Jumalan valtakunnan ihmisiltä, itse ette ole sisälle elämään käyneet, mutta sisälle pyrkiviä kaikin tavoin koitatte estellä.

Jeesus nuhteli kovin sanoin aikansa uskonnon opettajia, kirjanoppineita, Jumalan puolesta rakkaudettomasti ja taidottomasti kiivailijoita. Jotka olivat saaneet koko kansakunnan eksymään pois Jumalan hyvästä tahdosta, täydellisyyden turvalliselta ja siunatulta, todelliselta elämän tieltä. Jeesus tuli taivaasta Isä Jumalan tyköä, kootakseen ja palauttaakseen eksytetyt ja hajaannukseen ajautuneet Jumalan lapset, takaisin oikealle, siunatulle, totuudenmukaiselle turvalliselle tielle. Mutta Hänen oma kansansa ei ottanut Häntä vastaan, vaan hylkäsivät Hänet, pientä vanhurskaiden joukkoa lukuun ottamatta.

Joka kuitenkin sitten koitui niiden vanhurskaiden työn kautta meille pakanoille pelastusmahdollisuudeksi. Niille, jotka ottavat Hänet, Kristuksen Jeesuksen (sanan ja hengen opetukset) vastaan, hyväksymällä Hänet Herrakseen. Kastattamalla itsensä Hänen nimeensä, syntisyytensä ja syntinsä tunnustaen, pahuuttaan katuen ja hyljäten. Ettei enää siitä eteenpäin niitä tee.

Se joka sanoo rakastavansa uskon veljiään / sisariaan sekä lähimmäisiään. On myös osoitettava se käytännössä, ei pelkillä sanoilla. Jeesuksen opetus oli: jos näet jonkun jostain kärsivän, niin auta sitä kärsivää. Ja myös valista häntä, miten voi totuudenmukaisesti eläen ennalta ehkäistä saman tai vastaavan toistuvan tulevaisuudessa. Äläkä vain sano ikään kuin myötätuntoisesti että, voi voi, kylläpä sinulla on asiat huonosti.
Jeesus sanoi vielä: toimikaa sen kansakunnan ja kaupungin parhaaksi mihin lukeudutte. Sanoi että: Te olette maailman valkeus, ja maan suola ( kansakuntanne).

Kristityt siis ovat Jumalan edessä suurimmassa vastuussa kansakunnastaan johon lukeutuvat.
He ovat kutsutut sokeiden silmiksi, he kantavat varoittajan vastuutta, heidän tehtävä on julkituoda totuutta, sekä osoittaa elämällään suuntaa edellä kulkijoina ja oikein eläjinä, oikeaa turvallista, hyvinvointia ja turvattua tulevaisuutta takaavaa, Kristuksen Jeesuksen raivaamaa ja viitoittamaa suuntaa.

Näin Hänen Pyhässä, totuuden ja rakkauden sekä oikeuden / täydellisyyden lain edustajan nimessään, Hänestä ja seurakunnastaan / valtakunnastaan muistuttaen. Ja vihjeeksi vielä Nooan päivät ja vedenpaisumus, joka koitui kaikille muille tuomioksi, paitsi vanhurskaille, jotka pelastuivat siinä Nooan KANSSA, rakentamassa arkissa. = Jumalan seurakunta (vastaava). Esko H.

=======================<>======================<>======================

30.7.2004 Esko Halkosaari

Tulvat muistuttelua Nooan päivistä.

Luoja muistuttelee jälleen tuomion ajan läheisyydestä. Jeesus sanoi että viimeisinä päivinä on jälleen niin kuin Nooan päivinä. (ennen tuomion vedenpaisumusta) Ihmiset ovat, jälleen todella pahoja, itserakkaita, väkivaltaisia, hirveän moraalittomia, kaikenlaisia sirkustouhu viihdettä, maailmallista älytöntä, jopa irstaita huvituksia rakastavia, välinpitämättömiä, Jumalaa herjailevia, hirveitä kiroilijoita, vastuuntunnottomia, epärehellisiä, röyhkeitä, varastelevia, ryösteleviä, toisiaan tappavia ja murhaajia, kaikenlaisessa hekumassa ja himojensa ripoteltavia, kaikenlaisia huumaavissa aineissa, sekoilevia, valheissa ja vääryydessä eläviä, toistensa hyväksikäyttäjiä ja ns.lypsäjiä. Kaikkinaisine kaupallisine keinotteluineen. Laittomuutta suosivia, laittomuuden tekijöitä hallitsijoikseen haluavia, ja valtuuttavia (äänestämällä)

Eli lähes kaikki elää ns. hällä väliä tyyliin, kunhan saamme tänä päivänä omat himomme ja nälkämme tyydytettyä. Lisäksi miesten ja naisten välinen luonnollinen ero ja elämä on hämärtynyt, enää ei tahdo useista erottaa kuka on mies ja kuka nainen, pahemmista luonnonvastaisuuksista puhumattakaan.

Itse olen sitä mieltä että alaston, eli kynitty kana jää kyllä kauneudessa toiseksi sille jolla on luonnollinen höyhen ja sulka varustus päällään. Niin kuin Jumala on ihmisellekin tarkoittanut vaatetuksen verhoksi ja suojaksi. Eli ns. höyheniksi ja suliksi, tai turkikseksi.

Naiset enimmäkseen nuoret tyrkyttää ylikorostaen itseään, paljastelee alastomuuttaan niin ylä (rintojaan) kuin alapäätäänkin itseänsä törkeästi häpäisten. Saaden monet tekemään sydämissään huorin kansaan. Muistutukseksi, (viettelijät saavat suuremman tuomion kuin lankeavat). Samoin monet miehetkin hyppivät välillä ilkosillaan ( yleensä vieraalla paikkakunnalla suuremmissa tapahtumissa sitä tekevät ) tyhmyyttään mielenhäiriintyneisyyttään sillä osoittaen. Evät osaa enää mitään tyhmyyksiään hävetä.

Ja kuinka nuo maailman muotivillitysten luojat pompottelee ja lypsää hirmuisilla kalliilla enimmäkseen hirvittävän älyttömän näköisillä uutuuksillaan, joita esittelevät suurilla rahoilla, monin tavoin esitellen misseiksi valituilla ja muilla ihmisten idoleilla, saadakseen tuotteensa myytyä, massoina eläville ihmisille. Kuin kiinalaiset aikanaan, kaikki pukeutuvat saman, monesti jopa käyttäjällekin epämukavan ja epäkäytännöllisen muodin mukaan.

Ymmärrän kyllä sen, kun ihmiset on tällaiseen pienestä pitäen opetettu ja kasvatettu, että monet pitävät ja uskovat kaiken olevan ihan oikein, ei ole kuin pieni osa ihmisistä vasta herännyt tajuamaan todellisuuden, totuudenmukaisuuden ja oikeudenmukaisuuden Sanojen ja Hengen herättämänä ja valossa asioita tarkatessaan.

Armon ajan loppumisen / tuomion ajan näkyvistä ajan merkeistä muistuttaen, vähäinen Jeesuksen seurakuntalainen, seuraajansa, Esko H.

=======================<>======================<>=======================

31.7.2004 Esko Halkosaari.

Maailmanvallat historian kuolinhetket

Maailma on, maailman hallitusten ja valtojen kulinhetken aatossa, Jeesuksen etukäteen ilmoittamat, maailmanvaltojen ajan lopunhetkistä ilmenevistä ennusmerkeistä, Raamatussa Matteus 24 luvussa, (maailman lopun yleiset enteet) myös, maailmanvaltojen kuvapatsas vertaus Danielin kirjan 2 luvussa, jossa viimeinen on kymmenen varvasta, kymmenen valtion tai hallitsijan liitto, Jota nyt maailman ruhtinaat ja salaseurat ovatkin puuhaamassa, ja jo, aika pitkällä siinä. Kaikki salaiset valmistelut ollut jo käynnissä pitkän aikaa. Monet valveutuneet ovatkin niistä vihjailleet ja todisteita antaneet.

Tämä merkitsee siis ihmiskunnan tuomion aikaan kypsymistä, koska tämä kymmenen varpaan, kymmenen maailman hallitsijan liitto valta, kestää ja pysyy pystyssä vain 3 ja ½ vuotta, sekin vain antikristuksen avulla joka ilmestyy sopivasti. Tai korotetaan yhdessä uskontojen ja maailman markkinavaltiaiden, sekä poliittisten palvelijoidensa / avustajiensa kanssa tiedotusvälineineen, yhteisestä sopimuksesta.

Joku uskontojen yhteisestä edustajasta, joka saa vallan tehdä pahanhengen voimalla joitakin merkittäviä ihmetekoja, siksi saa sitten esiintyä Kristuksena, ja näin saa ihmiskunnan jonkinlaiseen uskonnon / hallintaansa. Sen myötä kurinalaisuuteen ja tottelevaisuuteen nöyrtymään, sitä antikristusta kunnioittamaan ja palvomaan, ne jotka ei palvo, viedään kuritus laitoksiin, jossa joko nöyrtyy tai kuolee.

Jumalalle kiitos todellisten uskovaisten, (vanhurskaiden) ei tarvitse tuossa mukana olla, Sillä Jeesus lupauksensa mukaan kokoaa, ja on jo kokoamassa omat palvelijansa huostaansa ja tempaa heidät sitten morsiusseurakuntana (Jumalan seurakunnaksi yhdistyneen ja puhdistautuneen seurakuntansa) tuon ajan hetkestä tykönsä tuuliin ja pilviin, taivaaseen siksi ajaksi kunnes myös tuomion aika, se toinen 3 ja ½ vuotta kestävä, antikristillistä maailman aikaa seuraava vihan aika täyttyy.

Ensimmäinen 3 ja ½ vuotta antikristillisen aikaa, johtaa romahdukseen / katastrofiin = Harmageddonin sotaan, joka on tuo vihan ja tuomion aika. Joka on todella hirmuinen, siitä voi lukea Raamatun ilmestyskirjasta. Jonka sitten oikea Jeesus Kristus lopettaa, uudella näkyvällä tavalla tulemuksellaan, jonka kaikki vihan ajasta hengissä selvinneet, mutta hirmuiset kokemukset läpikäytyään pehmentyneinä ylpeydestään, näkevät omin silmin joka puolella maailmaa yhtä aikaa.

Voi voi mikä maanpiiriä kohtaa syntiensä (laittomuuksiensa) ja moraalittomuuksiensa tähden, saaden kylvönsä sadon hedelmät niskaansa. Sitä valheellisuuden, vääryyden ja moraalittomuuden / vihaa, luojaa ja Hänen omiaan ja kaikkea oikeaa ja hyvää vastaan.
Niin kuin ovat jo lauluissaankin ilmoittaneet, "sitä saa mitä tilaa". "Totisesti" näin on, ja tulee käymään. Ja joka oikein on.

Näin Raamattu ilmoittaa, ja kaikki merkit on jo valppaitten ja valvovien nähtävillä. Jopa koettavissa. Muistuttaa Puolustaja Pyhä Henki, joka Totuuden Henki / Esko H.

========================<>=======================<>=====================

1.8.2004 Esko Halkosaari.

Vääryyden maailmaa, uskovatkin ?

Tämä maailma on vääryyden maailma, valheiden ja vääryyksien lakeihin perustuva ja niiden mukaisesti toimiva. Siksi: Tuhoa, turmelusta, onnettomuutta, kaikkinaista pahoinvointia, väkivaltaa, ja kuolemaa tuottava.

Ja kaikki jotka vain hiljaa mukautuvat ja tämän pahan maailman synteihin (kaikkinaisiin laittomuuksiin) totuuden ja oikeudenmukaisuuksien vastaisuuksiin. Osallistuvat näihin laittomuuksiin, palvelevat ja tukevat tätä Jumalan kieltävää pahan ruokkimista, joka on vihollisuutta Jumalaa, kaiken luojaa ja omistajaa vastaan. He kylvävät kuolemaa, ja siksi sitä myös päivittäin niittävät, ( tiedotusvälineet päivittäin kertovat ) eli saavat sitä mitä tilaavat.

Kristittyjenkin ollessa mukana tässä samassa veneessä, tai sanoisiko ns. Titanic laivassa, ihmiskunnan ns. hiekalle rakennelmassa. Jota uppoamattomaksi väitettiin ja, joka on jo törmännyt synnin jäävuoreen, ollen uppoamassa syntien valtamereen. Vieden matkustajien valtaenemmistön mukanaan syvyyksiin. Pientä vanhurskaiden joukkoa lukuun ottamatta. Niin kuin Vanhurskaan Nooankin perheen, vedenpaisumuksen aikana noin 4000 vuotta sitten. Jolloin ihmiset olivat lähes yhtä pahoja, kuin tänäkin päivä. Jonka tähden Jumala hukutti koko silloisen pahan ja hengellisesti mädäntyneen, synnin viruksen saastuttaman ihmiskunnan vedenpaisumuksella. Josta nytkin taas tulvilla sateilla ja myrskyillä ym. vitasuksilla muistuttelee, samoin näillä varoituksen ja valistuksen sanomilla näillä keskustelufoorumeilla / koko ihmiskunta. Näistä vitsauksista kertoo uutistoimistot lähes päivittäin.

Herätykseksi ja puheenaiheeksi otettavaksi. Kysyen: Haluavatko nyt kaikki tuota kirousta ja kadotustuomiota ylleen. Millään tavalla edes paheksumalla, tai tarjolla olevan oikean vaihtoehdon, "etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan" puoleen kääntymällä. Vasta sitten "KAIKKI muukin siinä ohessa tulee, mitä elämässä tarvitaan", jopa "yltäkylläisesti".

Jeesuksen Kristuksen nimessä, sanansa / opetuksensa mukaisesti ja pohjalta muistuttaen, Esko H.

=====================<>======================<>=======================

3.8.2004 Esko Halkosaari.

Miksi kristityt ei pysty yht. työhön

Mistä johtuu ettei kristityt kykene yhteistyöhön muuta kuin toistensa lyömisissä, opillisten asioiden väittelyssä, toistensa parjaamisissa ja panetteluissa kilpailemissa ym. vastaavissa. Jumalan kansaa repivissä ja hajottavissa, hajallaan ja paikallaan polkevassa tilassa pitävissä asioissa. Niissä kyllä ollaan yksimielisiä ja sen puolesta kyllä ahkeroidaan näilläkin foorumeilla. Joita suuri yleisö, lukijakunta seuraa kuin hyvää viihdettä tai urheilua katsellen. Lukijamäärien ollessa jopa satakertaisia keskusteluihin osallistujiin tai kommentoijiin nähden.

Mikä saa uskovat, joista on maksettu niin suuri ja kallis hinta, tällä tavalla häpäisemään Herransa, armahtajansa ja lunastajansa. Jos minuakin vähäistä uskovaa tällainen ihan suoraan sanoen oksettaa, kauhistuttaa ja murehduttaa, mitä uskotte Itse Jumalan ja Jeesuksen kokevan. Kuinka kauan uskotte tätä katsovan ja seuraavan. Muistakaa nyt että, kirjoitettu on: "Tuomio on alkava Jumalan huoneesta" Sanoi jos viattomalle ja tuoreelle tehtiin niin kuin Hänelle, kuinka tehdäänkään niille kuiville ja syyllisille.

Jos te, jotka tunnustatte Kristusta: Näin törkeästi häntä ja armoaan julkisesti halveksitte ja välinpitämättömyyttä armon ehtoja kohtaan osoitatte. Sanan noudattamisen ja sanan mukaan tekemisen, puhumisen, käyttäytymisen, siveellisesti elämisen, toistemme palvelemisessa rakkaudessa ja totuudessa. Ette te laiminlyö vain toisianne vaan ennen kaikkea Kristusta Jeesusta ja Isä Jumalaa. Ja laiminlyönnit koskee kaikkein kipeimmin, kun ovat iskuja koko Jumalan seurakuntaa vastaan, jolloin kaikki joutuu niistä kärsimään, silloin Itse Kristuksen ruumiin jäseniä, loukaten ja ruoskinnallanne haavoittaen.

Miten on mahdollista että pahan palvelijat pystyy paremmin yhteistyöhön kuin Kristusta tunnustavat ? Miksi Jumalaan uskovat ei pysty edes asialliseen rakentavaan keskusteluun, varsinkaan tarpeellisista ja tärkeistä asioista.

Ja miten on mahdollista että, uudenliiton Jumalan kansa (Kristityt) ovat tehneet kaikki samat virheet kuin vanhanliitonkin Jumalan kansa. Siitäkin huolimatta, että kaikki varoittavat opit ja tiedot on ollut kaikkien luettavista Pyhässä Kirjassamme Raamatussa.

Miten uskotte niille käyvän Herramme tullessa omiaan noutamaan, jotka näin pahasti ovat pois poikenneet ja Jeesuksen seuraamisesta luopuneet, Jumalan sanan ohjeet ja opit hyljänneet. Moni sanoo sinä hetkenä: "Emmekö me sinun nimessäsi tehneet sitä ja tätä", mutta mitä sanookaan Herra näille omille teille, keskinäisestä rakkauden, huolenpidon ja yhteistyön hyljänneille nimi kristityille. Hän sanoo: "Minä en tunne teitä". Sanoo vielä että vain ne pelastuvat jotka tekevät Jumalan tahdon, ei pelkät sanan kuulijat, vaan sanan tekijät, käytännössä noudattajat ovat Herran mielen mukaisia kuuliaisia ja nöyriä palvelijoitaan / lapsiaan.

Näyttää jo nyt todennäköiseltä, että enemmistö herroina hallitsemaan ryhtyneitä jatkaakin tällä luopumuksen tiellään jopa nousevat vielä enemmän vastustamaan, todellisia Herran Jeesuksen seuraajia. Jopa uudelleen ristiin naulitsevat Jeesuksen itselleen, eli hylkäävät lopullisesti.

Jeesuksen Kristuksen nimessä muistuttaen / Esko H.

======================<>=======================<>=====================

2.8.2004 Esko Halkosaari.

Armon aika loppumaisillaan.

Olisiko jo syytä uskoa, että ollaan tuomionpäivän aatossa, päivittäisiä uutisia kun seuraa pitäisi jo jokaisen alkaa ymmärtämään mistä on kysymys ja miksi. Miksi noita kaikkia hirveitä asioita tapahtuu jatkuvasti yhä enemmän ja enemmän, pahempia ja pahempia.
Miksi kurjuus ja kaikkinainen pahoinvointi ja sekoilu, niin henkinen kuin fyysinenkin lisääntyy ja pahenee kokoajan valtavalla vauhdilla. Aiheuttaen väkivaltaa, epäjärjestystä, paikkojen töhrimistä, sotkemista, välinpitämättömyyttä. Suoranaista sikailua, josta sanovatkin, "on sika hauskaa".

Tämä kaikki tällainen käytös on yhteiskuntien ja kasakuntien yhteistä tuotantoa. Vääryydellä ja valheilla johdettu ja vääryyteen ja valheellisuuteen kasvatettu kansat toteuttavat vain niitä oppeja joilla heitä on kasvatettu, eli väkivalta, itsekkyys, välinpitämättömyys muista, vahvemman oikeus, kaikkeen pahaan luvallisuus jopa sellaisten ihannointi. Joilla ihmiset sitten kerskuvat ja kehuvat pahuudessaan kilpailuista, ja kaikki nauraa / iloitsee siitä ja kunnioittaa kuka suurimpaan pahaan vain rohkenee. Se on viihdettä tämän päivän ihmismassoille, joka elää kuin Nooan aikainenkin paha maailma, silloinen (ihmiskunta).
Jonka pahuuden ja väkivaltaisuuden tähden Jumala joutui hävittämään koko henkisesti mädäntyneen ja vaaralliseksi saastuneen luomuksensa. Heidän tekonsa kun olivat ainoastaan pahat ja kun ne vähäiset vanhurskaat, Jumalalle mieluisat luomuksensa joutuivat kärsimään hirveästi siitä pahuudesta jota joutuivat näkemään ja toisiltaan kuulemaan, se oli heille niin raskasta. He kun tiesivät että Jumala oli luonut maailman niitä varten, jotka Häntä ja antamiaan elämän ohjeita ja tapoja kunnioittavat.

Tästä siis nyt on kysymys. Jumala puhuu ja muistuttelee nyt näillä uutisilla, kun eivät rakkauden puhettaan ole uskoneet, vaikka Hän on sanomillaan muistutellut, kehotuksia antanut, valistanut varoitukseksi vuosista ja vuosikymmenistä toiseen. Tällekin sukupolvelle, kuin muillekin.
Mutta niin vain näyttää olevan nytkin kuin muillakin edesmenneillä sukupolvilla, eli ovat hyljännet hyvät ja valinnet pahat vaihtoehdot, omaksi turmiokseen ja tuhokseen. Sodat ja muut vitsaukset ja sitten vielä ikuisen kadotuksen, iäti kestävän loputtoman hirmuisen kärsimysten päätepaikan, josta ei ole paluutietä.

Tässä ja näin pitkällä nyt ollaan. Nyt on siis tarkistuksen ja valinnan paikka jokaisella, tehdä lopullinen valinta, kumman puolella tästä eteenpäin elämistään jatkaa, Jeesuksen Kristuksen / Luojan, Isä Jumalan. Vai langenneen, tuon maailman ihmiskunnan villitsijän ja pettäjän entisen enkeliruhtinaan luciferin, = saatanan puolella, häntä edelleenkin seuraamisen ja palvelemisen, jota siis kaikki muut vaihtoehdot Kristuksen seuraamisen sijasta on.

Jeesuksen Kristuksen nimessä tästä tärkeästä valinnan paikasta näillä viimeisillä hetkillä muistuttaen, jos vaikka vielä ehtisi, päästä mukaan niiden puolelle jotka pelastuvat Kristuksessa, jotka ovat rakentamassa Hänen seurakuntaansa, (Nooan arkkia) vastaavaa. Esko H.

======================<>=====================<>======================

3.6.2004 Esko Halkosaari.

Samalla tavalla hallintaa.

EU:ta hallittaan samalla tavalla kuin nykyisiä puolueitakin: Pieni vanhojen jermujen suuri valtavähemmistö, demokratian (kansan TASA valta) häpeä pilkut, jotka ovat voimakkaina persoonia ja hyvillä puhelahjoillaan (ihmisjärkeisoppia = riivaajien viisautta) ja tai rahan voimalla saanet kuulijansa manipuloitua tietämättömyyden suohon, (vain he tietävät, miten tulee asioita hoitaa, näin omalla, auktoriteetti ryhmäkuri nyrkillä lyöneet). Varmaan monilla on kokemuksia, jos on yrittänyt puolueiden, = lahkojen kautta saada ääntään kuuluville, tai vaikka sanomalehtien lukijapalstalla, vain pieni vähemmistö, joka ei poikkea hallitsevien linjasta, saa ääntään kuuluviin.

Tätä sitten nimitetään demokratiaksi ??? Siitäkin huolimatta että ns. sullotaan yhteen, epämääräiseen sekasorto muottiin, verrattavissa myös uskon lahkoon, tai johonkin ihmisteko uskonto, muottiin, joissa ei keskinäinen rakkaus / huolenpito yhteistyö, voi mitenkään luonnistua.

Ja eihän kaikilla tavallisilla rivijäsenillä olekaan oikeaa tietoa ja näkökykyä, kun heiltä on totuuden pallo hukassa, syystä että: Valheen ruhtinaan palvelijat ovat tekeytyneet ja pukeutuneet sanoillaan ja olemuksellaan valkeuden viittaan jonka alta ovat kuitenkin mustaa, eli pimeyttä, huijaten kuulijoitaan. Uskotellen kansalaisilleen että kristillisyys ei kuulu politiikkaan, ja että niitä ei saa sekoittaa toisiinsa. Olisiko siitä syystä, kun politiikassa on niin paljon valhetta ja vääryyttä, ei tietenkään asioissa itsessään, vaan asioiden esille tuojissa, niiden vääristäjissä. Näissä ihmisten valtuuttamissa palvelijoissaan / edustajissaan. Aivan sama asia jos sanotaan, että totuutta ei voi sekoittaa politiikkaan koska siellä on niin paljon valhetta, eikä niitä pidä sekoittaa keskenään.

No, ei tietenkään pidä sekoittaa toisiinsa, vaan pitää saada se oikeampi ja kaikille parempi, eli totuus

erotettua, sinne asioihin sekoittuneesta valheesta ja vääryydestä. Sillä, nehän on tuolla kansanedustasolla ja muuallakin koko ajan sekoittuneena toisiinsa. Ei kai tämä sekasorto ja ristiriitaisuus olisi muuten mahdollista. Sillä ristiriitaisuutta on vain siellä jossa on valhetta ja vääryyttä, eikä muuta asiaa miksikään, jos vain vähän sekoitetaan totuutta mukaan. Saattaa jopa vain pahentaa. Hyvän tullessa parhaan viholliseksi. Totuuteen perustuvat asiat pitää siis nopeasti pyrkiä erottamaan valheeseen sekoittumisesta, juurineen pelastettava valhesekoituksista jossa ei ole totuudelle hedelmällistä itämis ja kasvumahdollisuuttakaan, ja istuttaa hyvään maaperään, raivattava siis uudispelto. Rinnakkaisvaihtoehdoksi. Niin että tulee näkyviin selvä ero, siihen joka kasvaa vain rikkaruohoa, siihen nähden joka kasvaa puhdasta viljaa = ja vain hyvää hedelmää.

=====================<>======================<>=====================

5.8.2004 Esko Halkosaari.

Jeesus Kristus tulee pian, mutta…

Ensin ilmestyy tuo laittomuudentekijöiden ruhtinas antikristus, tuo valheen ja vääryyden isä, itse saatana joka korottaa itsensä jumalaksi ja eksyttää kaikki maan päällä asuvaiset, ja saa heidät ottamaan pedon merkin otsaansa tai käteensä, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä mitään tämän pahan vallassa olevan maailman kaupoista, muuta kuin ne, joissa on se pedon merkki. Sillä käteinen raha poistetaan käytöstä. Silloin tehdään kauppaa tililtä tilille systeemillä, niin kuin nytkin jo luottokorteilla. Joissa nytkin jo näkyy paljon erilaisia tietoja ostajasta, kelloajat ja päivämäärät, myös paikkakunnat, kuin ostos summatkin, henkilötiedot ja ehkä muutakin ?

Tuo, jonka tulemus tapahtuu kaikella valheen ja vääryyden voimalla, joka muuttaa ajat ja lait, niin että kaikki totuudenmukainen on vääryyttä ja kaikki valtaapitävien tekemä vääryys on oikeutta.

Josta Raamatun uudentestamentin 2 Tess. Luku sanoo näin: jae 9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä 10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. 11. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, 12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Oikean Jeesuksen tullessa pyhässä hengessä ihmissilmälle näkymättömänä, ainoastaan vaikutus näkyy, niin kuin tuulenkin, itse tuulta kun ei näe, sen voi tuntea ihollaan tai myötäisenä tai vastaisena, mutta ei voi nähdä. Samoin sähkö on sellainen jota ei silmä näe, mutta se on kuitenkin todettavissa. Samoin Jumalakin, Hänet voi kokea ja tuntea, nähdä sanana, lukea ja nähdä vaikutuksina. Mutta ei ihmissilmällä nähdä Häntä. Samoin kuin pahan hengen, saatanankin vaikutuksen, jonka olemassaoloon kuitenkin lähes kaikki myös uskovat, ja jota lähes kaikki ihan nimeltä ylistävät, jopa monesti päivässä, perkeleenä ja saatanana, tai piru vieköön sanana, ja helvettiin menoa toisilleen toivotuksina. Ja monin muinkin tavoin, samaa suuntaa ylistäen ja palvellen, se näkyy kaikessa, tuotannossa, useimmissa tuotteissa, kaupassa TV ja radio ohjelmissa, lehdissä kirjoissa, ihan kaikessa arkielämässä, tekoina ja sanoina.

Jeesuksen tullessa noutamaan ja pelastamaan omiaan, seuraajiaan pois Herran vihan ja tuomion ajasta turvaan. Joka siis tapahtuu uskosta osattomille yhtäkkiä ja yllättäen. Samoin monille pelkille uskonnollisille, ns. nimikristityille. Jotka myöntävät uskovansa, ja puhuvatkin siitä, mutta eivät tee eikä elä sen armon ja arvon mukaisesti, eli eivät tee ja toimi Jumalan tahdon mukaisesti, eli oikein. Näin jääden ulkopuolelle, vihan ajasta pelastuneiden, puhdistautuneesta ja Kristukseen ja Kristuksessa yhdistyneestä Jumalan seurakunnasta, joka on itsensä kaunistanut, poistanut morsiuspuvustaan ( pyhän seurakunnan tunnus) kaikki tahrat ja rypyt. Josta heidät tunnistetaan Kristuksen omiksi.

Ulkopuolelle jäävien sitten joutuessa, kokemaan joko marttyyrius, tai pedonmerkin ottamisen myötä kaikki ilmestyskirjan luettelemat kauhut ja hirveydet. Jonka kaltaista ei ole vielä maan päällä koettu, vaikka todella hirveitä asioita on tähänkin mennessä historian saatossa tapahtunut.

Jeesuksen tulemuksen ensimmäinen vaihe tapahtuu siis näkymättömällä tavalla, antikristuksen ilmestymisen alkuvaiheiden aikoihin, kristittyjen vainojen alkaessa. Joissa muutamia edeltä käsin valmistettuja joutuu myös uhriksi.

Käy niin kuin vanhurskaan Nooan päivinä. Hänen, joka voi pahoin kun näki kaikkea kauhistusta ympärillään, hän varoitti ja nuhteli silloista maailmaa tulevasta Jumalan tuomiosta, josta hän sai vain pilkkaa osakseen, Mutta hän rakensi itselleen ja mukana olleiden muiden vanhurskaiden kanssa arkkia, = seurakuntaa, jossa pelastuivat vedenpaisumustuomiolta. Jolla Jumala hukutti koko silloisen pahan maailman.

Joka taas on edessä, ihmisten pahuus on taas niin laajaa ja niin härskiä, väkivaltaista, itsekästä, moraalitonta, sekasortoista, ristiriitaista, sotia ja kansanmurhia synnyttäviä, villitsevää, terroristista, tuhoisaa ja turmelevaa, ettei Jumala voi enää tätä sallia. Jeesuksen hankkima armon aika on nyt loppumaisillaan, alkaa tilin tekojen aika, jokainen saa ansionsa mukaan, kuka hyvää kuka pahaa palkakseen.

Näin viimehetkillä ns. 11 hetkellä vielä muistuttaen ja valistaen Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä / Esko H.

=======================<>====================<>=====================

6.8.2004 Esko Halkosaari.

Mihin perustuu väärät oikeudet ?

Mihin perustuu palvelujen tarjoajien oikeudet: Saa tehdä mitä haluaa. Millä perusteilla, millä ehdoilla, ja mistä niitä oikeuksia saa, kenellä valtuudet sellaisia yhteiskunnassa antaa, jossa kaikki on ns. samassa veneessä. Ja miten on mahdollista että, saa jopa yhteiskunnan yhteistenkin etujen vastaisesti harrastaa sitä mielivaltaa. Useimmilla julkistenkaan palvelujen tarjoajilla kun ei ole asiantuntemusta todelliseen, totuudenmukaiseen, totuuteen ja oikeuteen, eli Jumalan sanaan perustuvissa (totuuden ja oikeuden lähdekirja ), eikä silloin onnettomuuksien, pahoinvointien / kärsimysten syistä mitään hajuakaan, eikä silloin niistä ennaltaehkäisyksi valistavista, hätä / varoitus asia ( tärkeä ja kiireellinen ensiapu ) kysymyksistä.

Kun sitä ei ole totuuden ja oikeuden Herran sanoillaan ja teoillaan kieltävillä kansakuntamme edustajillakaan.

Ihmiset kun on asettanut, ja valinnut kukin oman tahtonsa mukaisia edustajikseen.

Joka jo sekin, on totuudenmukaisuuden lain vastaista, kun on kysymyksessä yhteiskunnalliset yhteiset asiat / edut ja sopuisa yhteiselämä tarkoitus. Jota kenelläkään ei ole oikeus rikkoa, vaikka kuinka ihmiset perinnäissääntöjensä ja huonojen tapojensa mukaan sen välinpitämättömyydessään ovat sallineet. Ja sitä samaa huonoa ja yhteiskunnan yhteisten etujen vastaista käytäntöä epädemokraattisesti ja oikeiden hyvien tapojen vastaisesti sokeudessaan puolustelevat, jopa herjailevat ja syyttelevät kaiken hyvän ja oikean puolustajia ja tekijöitä. Niin kuin näillä foorumeillakin selkeästi ja enimmäkseen tapahtuu. Niin palvelujen tarjoajan kuin käyttäjienkin puolelta. Keskustelujen tason ollessa yhteiskuntaa repivää ja pääasiassa kaiken hyvien tapojen ja oikean laillisuuden, eli totuuden mukaisuuden vastaista, siis ei rakentavaa. Vaan vahingoittavaa ja kaiken hyvän vastaista.

Joihin ylläpito on syyllinen, kun ei valvo eikä estä, vaan sallii ja suosii kaikkea tätä saatanallisuutta palvelun tarjoajana ja ylläpitäjänä. Julkisia palveluja tarjoavat saavat luvan palvella yhteiskuntalaisia, määrätyin ehdoin, oikeudenmukaisesti, tasavertaisina yht. kunnan jäseninä, ketään syrjimättä ilman asiallista painavaa totuuden ja oikeudenmukaista syytä. Ja tehdä sitä rakkaudessa rakentavan tarkoituksen mukaisesti, oltava hyvään pyrkivien ja ohjaavien asialla, ei pahantekijöiden. Ei harjoittaen ja vääristäen eikä sellaista tulisi sallia kaikille tarkoitetussa julkisessa palvelumuodossa. Näin kaikkivaltiaan, kaikkein korkeimman oikeuden tuomarin, koko luomakunnan omistajan puolelta oikeutetun ja valtuutetun Jeesuksen Kristuksen nimessä muistuttaen / Esko H.

Tämä koskee kaikkia julkisia kaikille tarkoitettuja palvelumuotoja ja kansalaiskanavia. Joita nämä foorumitkin on. Kysymyksessä ollen kaikki foorumeilla keskustelijat ja kuulolla olevat lukijat.

Ja suurin osa onkin vain lukijoita. Vaikka on eri aihepiirejäkin, mutta asiat jotka koskee kaikkia ihmisiä ja heidän asioitaan ja ongelmiaan, eli kaikkea kansallista ja yhteiskunnallista yhteiseloa.

Yhteiseksi ja keskinäiseksi hyvinvoinniksi tuotavia aiheita ja aloitteita, sekä kaikkeen hyvään, turvattuun ja turvalliseen tulevaisuuteen ohjaavia aloitteita tai niihin kehoittavia, tai varoitukseksi valistusta ja muistutuksia. Onnettomuuksien ja katastrofien ennaltaehkäisyksi.

Kansalaiskeskusteluksi / tutkittavaksi tämänkin tarkoittaen ja kysellen mihin nykyiset säännöt perustuvat ja miksi ovat epäselvät ja epäoikeudenmukaiset, miksi tapahtuu syrjintää ja sensurointia asiallisiin ja hyviinkin aiheisiin kohdistuen. Kuitenkaan kukaan ei puutu pahoihin ja eksyttäviin, jopa herjaaviin selkeästi sääntöjen vastaisien, sekä suuriin valheisiin ja vääryyksiin perustuvien aiheiden kohdalla.

Eli minkälaiset valtuudet kansan tasavaltalaiset voi totuuden ja oikeuden pohjalta antaa palvelijoilleen, palveluiden ylläpitäjille.

Suomen ollessa ns. demokraattinen kansan tasavalta jossa korkeinta valtaa ja vastuuta kantaa kansa. Kansalaiskeskustelua pyytäen, epäselvien asioiden selvittämiseksi / vääryyksien ja laittomuuksien poistamiseksi oikean ja asiallisen yhteiselon tieltä. Kansan tasavaltalainen, täysivaltainen jäsen. Näin totuuden ja oikeuden lakien lähdekirjan mukaan Jeesuksessa Kristuksessa, Pyhässä Rakkauden ja Totuuden Hengessä tulkiten. Puolustaja Pyhä Henki, joka Totuuden Henki / Esko H.

======================================================================

Loppu: klikkaa kohtaa, edellinen