MITÄ JUMALA SANOO VÄKIJUOMASTA ! ! !

Kuuntele, poikani, ja viisastu, ohjaa ajatuksesi oikealle tielle. Älä eksy juomarien seuraan, karta lihapadan ääressä mässäileviä, sillä juomari ja syömäri köyhtyy, nuokkuu lopulta ryysyissä. Kuule isääsi, jolta olet saanut elämän, älä halveksi äitiäsi, kun hän on vanha. Osta totuutta, älä myy, osta viisautta, oppia ja ymmärrystä. Kunnon poika on isänsä ilo, onnellinen se, jolla on viisas poika. Iloitkoot sinun isäsi ja äitisi, riemuitkoon sinun synnyttäjäsi. Poikani, luota minuun, seuraa samaa tietä kuin minä. Portto on kuin syvä hauta, vieras nainen kuin ahdas kaivo. Rosvon lailla hän on väijyksissä ja viettelee yhä uusia uskottomuuteen. Kuka voivottaa, kuka vaikertaa? Kuka rettelöi, kuka haastaa riitaa? Kuka hankkii kolhuja syyttä suotta? Kuka katsoo harottavin silmin? Se, joka viipyy viinin ääressä, se, joka etsii maustejuomaa. Älä katsele viinin hehkuvaa punaa, älä katso sen välkettä maljassa. Helposti se valahtaa kurkusta alas, mutta perästä päin se puree kuin käärme, iskee myrkkyhampaillaan kuin kyy. Silmäsi näkevät outoja, puheesi ovat hullun houreita. Olet kuin aalloilla keskellä merta, kuin maston nenässä mainingeilla. "Minut piestiin, mutta en tuntenut mitään, minut hakattiin, mutta en tiennyt mitään. Milloin pääni selviää? Pitäisi päästä hakemaan lisää."
(Snl. 23: 19 - 35)

ÄLÄ OLE PETETTY

Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niin kuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti.
(1 Joh 3: 7)

Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä.
(Gal. 6: 3)

Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia.
(Ef. 5: 6)

Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.
(Jaak. 1: 22)

Vai ettäkö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorin tekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei aviorikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat, eivät anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
(1 Kor. 6: 9 - 10)

Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: "Minä olen Kristus, ja he eksyttävät monia.
(Matt. 24: 5)

SAATANA - PÄÄVIHOLLISEMME

Tämä, jota Suomen kansa niin julkisesti ja monisanaisesti ylistää!

Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanna, perkele, käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. (1. Piet. 5: 8)

Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
(Ef. 6: 11)

Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi. . . Silloin Jeesus sanoi hänelle: Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: "Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoastaan palveleman." Silloin perkele jätti Hänet; ja katso, enkeleitä tuli Hänen tykönsä ja he tekivät Hänelle palvelusta. (Matt. 4: 1, 10, 11)

Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä.
(2. Tess. 2: 9)

Avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla Minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.
(Ap.t. 26: 18)

VOITTO SAATANASTA

Niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä. (2 Tess. 2: 8)

Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Lähestykää Jumalaa, niin Hän lähestyy teitä. (Jaak. 4: 8, 8a)

Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? . . . Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton Hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. (Room 8: 35, 37)

Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla on kuolema vallassaan, se on: perkeleen. (Hebr. 2: 14)

Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että Hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. (1. Joh. 3: 8)


Suurin osa ihmisistä ylistää paholaista sen oikealla nimellä, eli perkele ja saatana, kaikessa puhe ja keskustelu yhteyksissä useita kertoja minuutissa ihan julkisesti, vastaavasti uskovat ylistävät omaa Herraansa lausumalla Hallelujaa vastaavassa ajassa omissa tilaisuuksissaan, vähemmän julkisesti

JEESUS KRISTUS ON KAIKKIEN TUOMARI

Ja Hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista.
(Matt. 25: 32)

Ja Hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että Hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleiden tuomariksi.
(Ap.t. 10: 42)

Sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.
(Room. 2: 16)

Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä Hänen ilmestymisensä että Hänen valtakuntansa kautta.
(2 Tim. 4: 1)

ET VOI PIILOUTUA JUMALALTA

Herran silmät ovat joka paikassa; ne vartioitsevat hyviä ja pahoja.
(Snl. 15: 3)

Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.
(Luuk. 8: 17)

Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä... niin ei pimeyskään olisi sinulle pimeä: yö valaisisi niin kuin päivä, pimeys olisi niin kuin valkeus.
(Ps. 139: 8, 12)

Ei mikään luotu ole Hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua Hänen silmiensä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
(Hebr. 4: 13)

Sillä Hänen silmänsä valvovat ihmisen teitä, ja Hän näkee kaikki Hänen askeleensa. Ei ole pimeyttä, ei pilkkopimeää, johon voisivat piiloutua väärintekijät.
(Job. 34: 21, 22)

Saattaako joku niin piiloon piiloutua, etten Minä häntä näe? sanoo Herra. Enkö minä täytä taivasta ja maata? sanoo Herra.
(Jer. 23: 24)

 

Tästä takaisin linkit sivulle