Jumalan sanan todistuksia Jeesuksen tulemuksesta

 

ENSIMMÄINEN TODISTUS

Jeesus sanoo: "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa Minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko Minä teille, että Minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka Minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen Minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen."(Joh. 14: 1 - 3)

TOINEN TODISTUS

Ja kun Hän (Jeesus) oli tämän sanonut, kohotettiin Hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle Hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katselette taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte Hänen Taivaaseen menevän. (Ap.t. 1: 9 - 11)

KOLMAS TODISTUS

Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa".
(1 Tess. 4: 15 - 17)

NELJÄS TODISTUS

Ne, jotka olivat valmiina, menivät Hänen kanssaan häihin, ja ovi suljettiin.
(Mt. 25: 10)

VIIDES TODISTUS

Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata. Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa.
(Job. 33: 14 - 15)

JEESUS TULEE PIAN !

Jeesus lupasi noin kaksituhatta vuotta sitten, että Hän tulee takaisin. Niin kuin Hän lähti täältä pilviin, Hän myös saapuu ja tempaa omansa (valmiina olevat) pilviin = Karitsan (Kristuksen) Raamatussa mainittuun hääjuhlaan, taivaaseen, eli valmiina olevan pyhän seurakuntansa = Kristuksen morsian, joka otetaan ylös Kristuksen luokse pilviin, Jumalan vihan ja tuomion ajaksi, yhtyen ylösnousseeseen elävään Jeesukseen ja viettäen hääjuhlaa 7 vuotta, maan päällä vallitsevan antikristuksen hallinta aika noin 3½ vuotta ja sen huipentuessa Herran vihan ja tuomion aikaan, on toiset 3½ vuotta, tämä on Jeesuksen tulemuksen 1 vaihe. Sitten toinen vaihe, lopullinen näkyvällä tavalla tuleminen joka tapahtuu 7 vuotta antikristuksen valtaan pääsyn jälkeen "Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat: ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella". Ottaen maailman hallintaansa yhdessä ylöstemmatun seurakuntansa kanssa, voidellen ne raamatussa ilmoitetut 144000 jotka sitten tulevat tuntemaan Jumalan salaisuudet ollen kykeneviä ohjaamaan ja johtamaan Herran Jeesuksen kanssa koko maailmaa, eli alkaa tuhat vuotta kestävä rauhan ja rakkauden, moraalisesti puhdas aikakausi, joka myös ilmoitettu raamatussa.
(Matt. 24: 30) Löydät Jeesuksen takaisintuloa edeltäviä ennusmerkkejä, eli Matteuksen evankeliumi 24. luvusta.

Vuoden tuhat vaihtuessa toiseen, odotus Jeesuksen paluusta oli valtavan suuri. Hän ei kuitenkaan palannut takaisin silloin, aika ei ollut oikea. Nyt kun vuosi kaksituhatta on täyttynyt, uskovat ovat omin silmin saaneet nähdä ja kuulla, tv, radio, lehdistö, kaikkien ennusmerkkien toteutuvan, valtavalla vauhdilla ja voimalla. Myös ennustus Jeesuksen takaisintulon kieltämisestä on toteutunut: "Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat:" Missä on lupaus hänen tulemuksestansa?" (sanoen: että onhan siitä puhuttu jo niin pitkän aikaa eikä vain ole näkynyt) " (2 Piet. 3: 3 - 4). Valitettavaa vain on että, vain ne, jotka ovat tarkasti tutkineet ja perehtyneet raamattuun, ja sen sanoman valossa seuranneet uutisointia, voivat nähdä ja ymmärtää mitä ja miksi maailmassa koko ajan tapahtuu.

Kun Jeesus kertoo Luukkaan evankeliumissa laupiaasta samarialaisesta (Luuk. 10: 30 - 37), Hän kertoo itsestänsä. Samarialainen armahti (jae 33) ryövärien lyömää miestä, vei hänet majataloon ja hoiti häntä
(jae 34). Seuraavana aamuna samarialainen antoi majatalon isännälle kaksi denaaria, joka oli kahden päivän palkka tuohon aikaan, ja lupasi palata takaisin (jae 35). Numero kaksi on myös todistuksen luku. Muistakaamme lisäksi, että "yksi päivä on Herran edessä niin kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niin kuin yksi päivä" (2. Piet. 3: 8) Tuo kahden päivän palkka todistaa, että Jeesus tulee takaisin kahdentuhannen vuoden päästä!
( kappale Pekka Lahtisen kirjasta, Luojan lukuja.) Saatavana krist. kirjakaupat ja Tampereen kristilliseltä yhteisöltä.

Raamatun kronologiaa tutkineet ovat osoittaneet, että Aatamista Kristukseen kului noin 4000 vuotta. Saman osoittaa yksityiskohtaisesti myös Ivan Panin kirjassaan Bible Chronology (Raamatun aikajärjestys). Kristuksesta tähän päivään on melkein 2000 vuotta. Ihminen on siis elänyt ja hallinnut maan päällä melkein 6000 vuotta tai 6 päivää Jumalan silmissä. Muistakaamme, että numero kuusi on ihmisen luku. Kun vuosituhat vaihtuu, alkaa 7000. vuosi tai 7. päivä Jumalan silmissä. Koska numero seitsemän on hengellisen täydellisyyden luku, on Raamatun numerologian mukaan hallitsijan vaihdos väistämätön: Jeesus, Kuningasten Kuningas ja Herrojen Herra saapuu hallitsemaan lupauksensa mukaan: "Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!" (Ilm. 22: 7) (kappale kirjasta Luojan lukuja, P L.)

Jeesuksen takaisintulo on siis ensivaiheessa, uskoville pelastukseksi, mutta Jumalattomille syntielämästä nauttiville valheessa eläville, vääryyttä vallassa pitäville, hekumoitsijoille tuomioksi, eli Jumalattomien on turha odottaa Pelastajaa sen jälkeen kun seurakunnan = Noan arkki, ovet suljetaan, vaan tuomion lukijaa, tuomaria joka määrää tuomittavaksi kunkin tekojensa ja tekemättä jättämiensä mukaan, joutuen kärsimään rangaistuksensa, vaikka voikin, vieläkin pelastua kadotukselta, jos syvästi syntiänsä katuen tekee parannuksen. Muistutetaan kuitenkin ettei niin suuria kärsimyksiä ole tähän päivään mennessä koettu, sitten hamasta maailman luomisesta, mitä silloin koetaan, näin ilmotaa Raamattu. Jeesus nousi ylös haudastaan kolmannen päivän alussa, tämä kolmas vuosituhat = kolmas päivä. Ja vielä 7 päivä on sapatti = seitsemäs vuosituhat on lepopäivä, eli hetki on lähellä. Vielä: Jeesus ollessaan maanpäällä meni yksinäisyyteen rukoilemaan, käskien seuraajiensa valvoa hänen kanssaan, kuitenkin nukahtivat, sama toistui kolmasti, heräten sitten lopullisesti, koska Herra ei enää antanut heidän nukkua. Olisiko näin ? ensimmäinen maailmansota herätti ensimmäisen kerran, toinen maailmansota toisen kerran, kolmatta ei vielä ole ollut, mutta sapelit kalisee uhkaavasti jo, eli, ilmeisesti alkaa hetkenä minä tahansa. Totuuden sanan valossa katsottuna kaikki esteet on jo poissa, eli= vanhurskaus. Ylöstempauksen tarkkaa aikaa ei tiedä edes Jumalan enkelit, tulee ei uskoville kuin varas yöllä, täysin yllättäen, sellaisena aikana kuin vähiten odottavat. uskoisikohan monikaan että nyt voisi olla sellainen aika, todelliset uskovaiset pitävät kuitenkin itsestään vaarin, ollen kokoajan valmiina. (Matt. 24: 36; 1 Tess. 5: 2). Paavali kuitenkin kehottaa valvomaan, ettei Herran päivä eli Jeesuksen toinen tulemus yllättäisi meitä (1. Tess. 5: 4 - 6). Samoin Jeesus sanoo: "Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee" (Matt. 24: 42)

MEIDÄN TULEE SIIS ODOTTAA JA JOUDUTTAA, SEKÄ OLLA VALMIITA KOKO AJAN.

OLETKO SINÄ VALMIS?

Tässä pieni osa viitteistä ja vihjeistä, Jeesuksen Kristuksen uudesta tulemuksesta.

Linkit-sivulle