OLETKO SINÄ MIETTINYT, MISSÄ VIETÄT IÄISYYTESI ?

Taivas on ihana paikka. = Jumalayhteys = paratiisi. Sinne on hyvä pyrkiä, koska Jumala on luonut meidät taivasta varten. Hän on asettanut sisimpäämme kaipauksen päästä Hänen yhteyteensä, elämään uskossa Jeesukseen, sekä kerran pelastumaan taivaaseen !

 
JOS HALUAT PELASTUA...

Ota Jeesus vastaan omakohtaisena Vapahtajanasi. "Kaikille, jotka ottivat Hänet (Jeesuksen) vastaan, Hän antoi voimaa tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä." (Joh 1: 12)

Tunnusta syntisi Jeesukselle ja pyydä ne anteeksi. "Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon." (Snl 28: 13)

Usko Jeesukseen. "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3: 16) "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi." (Ap.t. 16: 31)

Nöyrry Jeesuksen edessä parannukseen synneistäsi. "Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista." (Ap.t. 3: 19 - 20)

Tunnusta Jeesus omaksi Vapahtajaksesi ihmisten edessä. "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan." (Room 10: 9 - 10)

 

Jeesus sanoi: IHMISEN POIKA ON TULLUT ETSIMÄÄN JA PELASTAMAAN SITÄ, MIKÄ KADONNUT ON. (Luuk. 19: 10)

MINÄ OLEN TIE JA TOTUUS JA ELÄMÄ; EI KUKAAN TULE ISÄN TYKÖ MUUTEN, KUIN MINUN KAUTTANI. (Joh. 14: 6)

JOKA EI SYNNY UUDESTI YLHÄÄLTÄ, SE EI VOI NÄHDÄ JUMALAN VALTAKUNTAA.
(Joh. 3: 3)

SILLÄ SYDÄMEN USKOTULLA TULLAAN VANHURSKAAKSI JA SUUN TUNNUSTUKSELLA PELASTUTAAN. (Room. 10: 10)

JEESUKSESSA MEILLÄ ON LUNASTUS HÄNEN VERENSÄ KAUTTA, RIKKOMUSTEN ANTEEKSISAAMINEN, HÄNEN ARMONSA RIKKAUDEN MUKAAN. (Ef. 1: 7)

Edellyttää kuitenkin sovituksen ja armon ehtojen omaksumista kohdallaan.

Linkit-sivulle