Leo The Lion Net mission keskustelu foorum ( yleinen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lähetetty: Sun Huh 13, 2003 13:58
Viestin aihe:

NYT on ELIAN päivät, JOOSUAN, DAAVIDIN ja HESEKIELIN päivät

Tämän sanoman innosti Pyhä Henki ylistyskappaleen "Days of Elijah" (Robin Mark) kautta!

Vaikka maailma on pelottava, sodan, kaaoksen, hallitsemattomuuden ja katastrofien kanssa, niin Jumalan Sana sanoo toista: "Temppelin myöhempi kunnia on suurempi kuin sen aikaisempi".

Jumalan temppelin muodostavat NYT kaikki Jumalan omat - niin juutalaisuskovat kuin pakanauskovat! SINÄ olet tuon temppelin yksi osa, yksi rakennuspalikka! Sanoohan Sana: "Teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä"(1. Kor.6:15). Itsessäsi olet lisäksi myös PYHÄN HENGEN temppeli!! HALLELUJA, ylistys tästä asemasta Herran omana JUMALALLE!

1) Elämme NYT UUDELLEEN Elian päiviä!! Niin kuin Elia Jumalan profeettana ja palvelijana nousi vastustamaan Ahabin ja Iisebelin äärimmilleen vietyä Israelin luopumusta ja epäjumalan palvelua, samoin Jumalan srk nousee kaiken pimeyden keskellä julistamaan Taivaan Jumalaa ja Hänen Poikaansa Jeesusta Kristusta!! HALLELUJA, kiitos Kunnian Kuningas, Jeesus, Korkeimman Poika!

2) NÄMÄ PÄIVÄT ovat myös Elian seuraajan Elisan päiviä, jolloin saadaan - ei vain kaksinkertaista voitelua - vaan MONINKERTAUNEN VOITELU (=VOITELU; JOLLA EI OLE RAJOJA) ISÄLTÄ ja JUMALALTA JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta!

3) NYT eletään Jumalan Palvelijan Mooseksen päiviä, jolloin jätetään Egyptin eli maailman lihapadat ja viettelykset! NYT on taas ne päivät, jolloin Jumalan kansa saa seurata pilvenpatsasta päivällä ja tulipatsasta yöllä! Jumalan Henki ohjaa ja kuljettaa kaikkia, jotka haluavat olla kuuliaisia! HALLELUJA, ylistys Isä, että kuljetat meitä aina voittosaatossa Kristuksessa Jeesuksessa!

4) NÄMÄ PÄIVÄT ovat myös Joosuan päiviä, jolloin lupauksen maa otetaan haltuun! Vanhat ja nuoret, miehet ja naiset ts. kaikki voivat olla siinä uudessa sukupolvessa, joka astuu uskossa Jordaniin ja sen yli ja valloittaa Jerikon eli valtaa saalista viholliselta!!! HALLELUJA, kiitos näistä päivistä Isä!

5) NÄINÄ PÄIVINÄ elämme Jumalan palvelijan Hesekielin näyn toteutumisen aikaa: Kuivat luut lähenevät toisiaan, niihin tulee liha ja jänteet sekä iho! JA NIIHIN TULEE HENKI!! Ts. Israel uudistuu!! Srk:ssa tulee näkymään se, joka tekee juutalaiset mustasukkaisiksi: "Israelin Jumala on meidän keskellämme ihmein ja merkein". Kiitos Isä, että muistat liittosi kansaa!

6) NYT on jälleen Daavidin päivät, jolloin ylistyksen temppeli rakennetaan. "Daavidin sortunut maja" rakennetaan. Kunnia, kirkkaus ja loisto on kansojen rukoushuoneen päällä. Jumala on kansansa keskellä ja kutsuu meitä pojikseen ja tyttärikseen! Ylistys Hänelle, joka oli , joka on ja joka tuleva on!

7) NÄMÄ ovat JÄLLEEN Johannes Kastajan päiviä, joka Elian hengessä valmisti tietä Jumalan Sanalle eli Jeesukselle. Samoin NYT srk valmistaa tietä Kunnian Kuninkaalle korottaen laaksot ja alentaen kukkulat ja tehden koleikot tasaisiksi meidän Yljällemme ja Kuninkaallemme tulla!! HALLELUJA, Henki ja Morsian sanovat pian: "Tule".

Nouse ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi! (Jes60:1)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Herra lähtee sotaan niinkuin sankari, niinkuin soturi hän kiihoittaa kiivautensa; hän nostaa sotahuudon ja karjuu, uhittelee vihollisiansa. Minä olen ollut vaiti ikiajoista asti, olen ollut hiljaa ja pidättänyt itseni. Muta nyt minä ... ( Jes42:13,14 ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Linkit sivulle