Net. Muistutukseksi 15. 5. 2003 Esko H.

Tuomiosunnuntaina 1940. H E R Ä Ä ! Katso, ylkä tulee.

Tässä on tuomio kansakunnalleni, eri valtakunnille, Suomenkin pienelle kristikunnalle,

ja ERIKOISESTI SANAN JULISTAJILLE:

" Jospa olisit kylmä taikka kuuma, mutta olet penseä." Vielä vähän aikaa Minä etsin kansaani koetellen teitä, odotan valittujani. Olen jo määrännyt teille rangaistuksen, mutta eräillä paikoilla esiintyvien valittujeni, maan pienimpien, vähäisempien, rukousten tähden olen pidentänyt aikaa, armahtanut maata ja sen asukkaita. Sinä morsiameni, valittuni, riisuudu vaatteistasi, valekääröstäsi, astu virtaan puhdistu, nosta kasvosi ylös, niin Minä kastan sinut tulella, puhdistan sinut verelläni, puen sinut valkeaan uuteen viittaan, kätken sinuun sinettini, merkitsen sinut, pyhitän sinut ja niin annan sitten koittaa maailman kansoille tulen ajat. Ylen ankara ahdistus, vainot ja vaivat, rutto ja nälkä, mutta sinut, morsiameni, olen kaikilla merkeilläni valmistanut. Olet voittaja, lähdet voittoja saamaan, tulisoihtu kädessäsi, veren merkki sydämessäsi, ristin merkki otsallasi. Kaiken ahdistuksen koittaessa maalle sinä sieluja etsit, tulisoihtua salaa kannat yksilöiden luokse. Se on viimeinen työmuoto. Sinä nälkääkin näet, et loiston keskellä soihtua kanna, mutta ennekuin koittaa synkin yö, taivaani halkaisen, alas astun, omani korjaan. Ennen tätä koittaa pienelle suomenkin kansalle koetus. Maan valittujen, pienten tähden, koska he hiljaisuudessa ovat rukoilleet, olen pidentänyt aikaa teillekin. Tee parannus sinäkin joka nimeäni huulillasi kannat. Ellette usko, olen rankaiseva teidän kansaanne . Tarkkaa hetkeä ei tarvitse tietää. Ankara se aika vain tulee olemaan. Kunpa uskoisitte, niin ei Minun tarvitsisi rangaista teitä.

Helmikuu 27 p: nä 1941.

Minä toin sinut jälleen näkytilaan, voidakseni opettaa sinua ja kirkastaa sinulle lopunajan seurakunnallista työtä. Sanassani on kyllä ohjeita pyhiin tehtäviin, mutta teillä maan asukkailla on niin huono taito ymmärtää sanaani, ja epäusko on kasvattanut kaihin silmillenne, joten ette voi nähdä apostolisen seurakunnan totuuksia teille kuuluviksi, vaan usein kuulen teidän keskuudessanne monien sanovan: " Ei meidän aikanamme ole tuollaisilla työmuodoilla menestystä, sillä me olemme uuden ajan ihmisiä." Siksi olen päättänyt valita itselleni lopun ajalla tuloani odottavan seurakuntaryhmän maan alhaisista, jota ei minään pidetä. Sinä lapseni, saat käydä täällä ylhäällä neuvoja saamassa siitä työstä ja seurakunta tavoista, joita on sinun opetettava pienimmistä pienimmille. Kun he kääntyvät, opeta heille täältä kuulemiesi ja pyhässä Kirjassa esiintyviä todellisia Jumalan seurakunnan elämäntapoja, alkaen uudestisyntymisen tärkeydestä, uskosta, ja ruumiin puolesta, pyrkien itse omassa elämässäsi pyhyyteen.

Tällaista työtä varten on sinun kypsyttävä. Mutta maan pimeyden ja siellä esiintyvien nurinkuristen tapojen tähden käy niin hitaasti työni palvelijoissani eteenpäin siellä alhaalla ollen. Ja siksi on sinulla lapseni, ihana etu-oikeus enkelimme noutamana saapua näkyteitse luokseni, saamaan tarkkoja ohjeita työstäni lopun ajalla. Siellä esiintyvän synnin tähden et voi luonnollisessa olotilassa ymmärtää neuvojani, etkä kestää läsnäoloani. Sen Pyhyys ja kirkkaus sokaisisi sinut. Ja siksi on välttämätöntä tällainen näkytila, jolloin olet kuin kuollut ruumiissasi ja täällä taivaallisten palvelijamme voidellessa sinut pyhällä öljyllä ja puettua sinut valkean taivaalliseen pukuun voit kanssani puhella, ohjeitani tarkata ja vieraanamme olla.

Sinulla on suuri vastuu työstäni. Minä vaadin sinulta paljon, koska olet nähnyt ja kuullut Minut ja tahtoni. Vaella siinä ja ole vakaa ! ( Lähde: Katso, Ylkä tulee. Valmistukaa ! Kirja)