"TÄMÄ SUKUPOLVI" TUOMION AAMUSSAKO ??

Tämän ajan vitsauksista kuulemme päivittäin tiedotusvälineistämme!


HelsinginSanomat 9.8.2002 kertoo tulvista seuraavalla tavalla:

Keski-Euroopassa rankkasateiden synnyttämät tulvat ovat aiheuttaneet runsaasti tuhoa. Useita ihmisiä on kuollut ja tuhansia ihmisiä on menettänyt kotinsa jäätyään tulvan kouriin.

Pahoja tulvia on ollut mm. Kiinassa, Tsekissä, Itävallassa, Etelä-Venäjällä, ja Romaniassa. Itävallassa.

Eteläisessä Itävallassa noin tuhat ihmistä joutui lähtemään kodeistaan useiden patojen murruttua vesimassojen alla.

Samainen lehti kirjoittaa myös pahoista virustaudeista seuraavalla tavalla...

Madagaskarin virustauti leviämässä

Madagaskarilla esiintyvä salaperäinen virustauti näyttää leviävän edelleen, viranomaiset kertoivat torstaina.

Flunssaa oireiltaan muistuttava sairaus on jo vaatinut saarivaltiossa 283 ihmisen hengen. Viranomaisten mukaan sairastuneita on löydetty tähän mennessä liki 4 000.

Useimmat menehtyneistä eivät olleet ehtineet tai päässeet lainkaan hoitoon, eivätkä perinteiset hoitotavat ole tehonneet tautiin.


Pelätty virus löysi tiensä Washingtoniin

Yhdysvalloissa pelätty Länsi-Niilin virus on nyt iskenyt myös Yhdysvaltain pääkaupunkiin. Terveysviranomaiset ilmoittivat, että Washingtonin hyväosaisten asuma-alueelta kotoisin olevaa, 55-vuotiasta miestä hoidetaan sairaalassa viruksen aiheuttaman infektion vuoksi.

Hyönteisten pistoksen välityksellä leviävä virus on aiheuttanut toistaiseksi 112 sairaustapausta 33 osavaltiossa. Viisi sairastunutta on kuollut.

Virus leviää pitkiäkin matkoja lintujen mukana. Hermostuneisuutta ei yhtään lievittänyt tieto, jonka mukaan Valkoisen talon nurmikolta on löytynyt kuollut varis. Sen kuoleman aiheutti juuri Länsi-Niilin virus.


Olemme saaneet lukea aikaisemmin tällaisista vitsauksista...

Kiinassa satoi joskus Heinä - Elokuun vaihteessa v.2002, 700 g. painavia rakeita, saaden aikaan suurta tuhoa, samoin Keski-Euroopassa tuli kananmunan kokoisia rakeita tuottaen valtaisaa tuhoa.

LISÄKSI VIIMEVUOSINA OLLEITA VITSAUKSIA

Viimeviikolla tiedotusvälineet uutisoivat Kiinan tulvista:
Kiinassa satoja ihmisiä menehtyi. Lisäksi satojatuhansia menetti kotinsa.

Ei ollut pieni New Yorkin vitsauskaan 11.9.2001 tornien romahduksessa, jossa 50 000 teki päivittäistä työtään.

Heinäsirkka-vitsaukset ovat esiintyneet niin sankkana pilvenä, että ne ovat pimentäneet auringon ja syöneet kaiken viljan, mitä on alueella ollut.

Euroopassa on ollut aivan Etelä-Eurooppaa myöten kovia lumisia pakkastalvia useampana vuotena peräkkäin.

Länsimainen huumevitsaus on saavuttanut huippulukemia käyttäjämäärissä.

Antibiootit eivät enää tehoa uusiin sairauksiin, mitä ihmiset ovat saaneet kärsittävikseen kirouksina jumalattomuudestaan.

Lisäksi saamme kuulla lähes viikoittain maanjäristyksistä, tulivuorenpurkauksista, lento-onnettomuuksista, junien törmäilyistä, hirmumyrskyistä, valtavista metsä- ym. muista tulipaloista päivittäisten sota-uutisten lisäksi. Näiden lisäksi Euroopassa poltettiin miljoonia eläimiä Hullunlehmäntaudin takia, sekä suu- ja sorkkataudin takia.

Afrikan nälänhädän lisäksi eri puolilla maailmaa on monin paikoin suurta nälänhätää, niin kuin Raamattu ennustaa Matteus 24-luku maailmanlopun yleisissä enteissä. Jopa Suomessakin on pitkiä leipäjonoja.


Tämä kaikki ihmiskunnan jumalattomuuden tähden. Vanhurskaita = Jumalan mielenmukaisia ihmisiä ei enää tahdo etsimälläkään löytyä. Siksi ihmiskunnat syystänsä kärsivät valittuaan kirouksen siunauksen tilasta = Jeesuksen hylkäämisen.

Takaisin Linki-sivulle

Härkä tuntee omistajansa ja aasi isäntänsä seimen, mutta tämän päivän kirkkokuntiin kuuluvat Jumalaan uskovat eivät tunne Jumalaa, he eivät ymmärrä.

Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia kaikki ! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois.

Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? ei ole tervettä uskoa, on vain uskontoa ilman tekoja. Maanne autioituvat kaupungeiksi, tulella poltettaviksi. Peltojanne syövät muukalaiset, esim. EU, ja ne tulevat autioiksi.

Ellei Herra olisi jättänyt meistä jäännöstä, olisi meidän käynyt kuin Sodoman olisimme tulleet Gomorran kaltaiseksi.

Peseytykää, puhdistautukaa; pankaa pois pahat tekonne Minun silmäini edestä, lakatkaa pahaa tekemästä. Opetelkaa tekemään hyvää, harrastakaa oikeutta, ojentakaa vääryyden tekijöitä, hankkikaa orvoille oikeus, ajakaa lesken = yksinäisten, vanhusten, lasten ym. vastaavien asiaa.

Jos teette parannuksen, vaikka teidän syntinne olisivat veriruskeat, tulevat ne lumivalkoiseksi, jos suostutte ja tulette kuuliaisiksi, niin saatte alkaa syömään maan hyvyyttä.

Väännös Jesajan kirjan 1. luvusta Esko Halkosaari. Kuitenkin totuuden hengessä, Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä