OVATKO UFOT JA HUMANOIDIT MARSISTA ?

alien.gif    HUMANOIDIT OVAT LANGENNEITA ENKELEITÄ !

Humanoidit palvelevat saatanaa (hebr. perkelettä). Voimme kutsua humanoideja myös demoneiksi. Ne pystyvät olemaan missä muodossa ja värissä tahansa. Siitä johtuu, että ihmiset ovat nähneet "avaruusaluksista" tulleen vihreitä "humanoideja". Vihreissä suojapuvuissa olevat ns. humanoidit voivat olla ihan maallisten ihmisten tekemien lentävien lautasten miehistöä, jotka saattavat hyvinkin olla eri sieppausten takana ja toimeenpanijoina, jotka suorittavat salaisia kokeita ja tehtäviä yleensä puolustusvoimien tukikohdissa. Nämä enkeleiksi uskotut yrittävät usein käännyttää ihmisiä uskomaan maan ulkopuoliseen elämään. Ne ovat jopa silponeet ja tappaneet eläimiä. Nämä kaikki pahat asiat ovat paholaisesta, eli saatanasta lähtöisin. On tutkittu eri planeettoja, mutta miltään muulta planeetalta ei ole löydetty sellaisia elollisia, mitä ihminen pystyy näkemään, mutta Jumala joka on elämä ja kaiken elämän lähde ja kaikkialla läsnä oleva, silloinhan elämää on kaikkialla, sitä vaan ei voi ihmissilmällä nähdä, eikä ihmisellä ole mitään mahdollisuutta päästäkkään näkemään sitä,ennenkuin siirtyy ajasta ikuisuuteen, sittenkin vain sen puolen jolle pääsee, tai joutuu. Eli tämä koko universum on täynnä hengellistä elämää sisältäen paratiisin, ja sen pimeydenruhtinaan osaston = helvetti jossa jumalattomuudessa kuollet, (ajasta ikusuuteen siirtyneet) elävät ikuista kärsimyselämää.

1/3 enkeleistä lankesi mutta heillä on lupa kurittaa, ahdistaa ja saattaa onnettomuuteen Jumalan kieltäviä Jeesusta Kristusta vastustavia tai hyljänneitä ihmisiä, ei uskovaisia. Heillä ei ole valtaa, koska Jeesuksella on kaikki valta, näinollen heille ei jää vallasta mitään, eli niillä on vain lupa tehdä sellaista joka saattaa ihmisen kääntymään Jumalan puoleen. Esim. moni on kiittänyt Jumalaa jopa onnettomuudesta koska se pysäytti ajattelemaan elämän tarkoitusta ja sen myötä etsimään Jumalaa ja ikuista pelastusta synnin orjuudesta.

Enkelit voivat kävellä kadulla vastaan, mutta me emme tunne heitä. Enkeli saattaa pysähtyä juttelemaan ihmisen muodossa meidän kanssamme, niinkuin raamatun kertomuksissakin ilmenee, Pyhät enkelit ilmestyivät ihmismuodossa useasti Jumalan palvelijoille, tuoden sanomaa Jumalalta ja keskustellen niinkuin ihmiset keskenään. Mutta emme välttämättä tunnista sitä asiana, vaan ajattelemme, että juttelemme ihmisen kanssa, mikä toisaalta pitää paikkansakin, mutta siinä samassa hyvin suurella todennäköisyydellä on myös enkeli mukana, joko hyvä tai paha ja enkeli varoittaa asioista, joista tietää Jumalan kautta. Kun taas paha enkeli voi yllyttää pahaan ja väärään. Eli hyvät varjelevat vilpittömiä ja pahat eksyttävät vilpillisiä.


HIUKAN HISTORIAA

Siirtyessämme toisen maailmansodan aikaan, astuu kuvaan uusi ilmiö, jota ufotutkijat ovat pitäneet merkkinä maan ulkoisesta älystä: tulihävittäjät (engl. Foo Fighters). Nimitys syntyy ranskankielisestä sanasta "feu" tarkoittaen tulta. Saksalaiset kutsuivat niitä tulipalloiksi. Kysymyksessä olivat tuntemattomat, pienet pallot tai kiekot, jotka aiheuttivat hämmennystä englantilaisten lentäjien keskuudessa. Raporttien mukaan ne saivat myös jonkin verran tuhoa aikaan sodan lopulla. Tulihävittäjät sekoittivat liittoutuneiden koneiden tutkia, mutta niiden varsinainen tarkoitus oli ilmeisesti sekoittaa lentokoneiden moottorien sytytysjärjestelmät aiheuttaen moottorien sammumisen.

MITÄ SITTEN OVAT UFOT

Saksalaiset valmistivat tulihävittäjiä ja niillä oli sama teknologinen perusta kuin suuremmalla pallosalamahävittäjällä, joka pystyi nousemaan pystysuoraan täyttäen näin lentävän lautasen toimintaperiaatteet. Pallosalamahävittäjän koelento suoritettiin helmikuussa 1945 Kahlan maanalaisen keskuksen yllä Thuringiassa. Näin pääsemmekin yhteen natsien salaisista aseista: lentävään lautaseen, joka oli vielä kokeiluasteella eikä sillä täten voitu juuri vaikuttaa enää sodan kulkuun.

Radiotoimittaja Henry J. Taylor päästi ilmoille sensaatiomaisen paljastuksen 3.4.1950 Los Angelesista: Lentävät lautaset olivat erittäin salaisia amerikkalaisia sotilaallisia keksintöjä, joita oli kahta lajia. Ensimmäinen tyyppi oli miehittämätön malli kooltaan vajaasta puolesta metristä valtaisaan 75 metriseen. Toinen tyyppi oli ns. "lentävä aave", jonka Amerikan laivasto oli myöntänyt olevan juuri kehitteillä. Ne olivat siivettömiä, pyöreitä esineitä, jotka pystyivät lentämään uskomattomilla nopeuksilla.

Kokeet lentävillä lautasilla alkoivat 25.6.1947 ja siitä lähtien kokeita on tehty yhä lisääntyvässä määrin. Lautaset olivat täysin hiljaisia ja pakokaasuttomia, eikä niistä pystynyt sanomaan, minkälaiseen käyttövoimaan niiden liikkuminen perustui. Ne saattoivat pysähtyä ilmassa, liikkua verkkaisesti eri suuntiin ja ampaista sitten lentoon salaman tavoin. "Lentävä aave" ei ollut Marsista tai Venäjältä, vaan Yhdysvaltojen Marylandista, niinkuin Amerikan laivasto on vahvistanut.

Amerikkalainen U.S. News and World Report -lehti kirjoitti 7.4.1950 artikkelissaan "Lentävät lautaset -tosiasiallinen kertomus : U.S.A rakensi ensimmäisen vuonna 1942" mm. seuraavasti : "Lentävät lautaset, joita sadat kelvolliset havainnoitsijat ovat nähneet melkein joka puolella USA:ta, on tunnustettu todellisiksi. Todistusaineiston mukaan ne ovat mullistavaa lajia olevia lentokoneita ollen helikopterin ja nopean suihkukoneen yhdistelmä. Ne ovat yhdenmukaisia aerodynamiikan tunnettujen lakien kanssa. Amerikkalaiset insinöörit rakensivat vuonna 1942 näiden lautasten varhaisen mallin, jolla tehtiin yli 100 menestyksellistä koelentoa. Sodan aikana laivasto otti projektin haltuunsa. Nyt rakennetaan paljon edistyksellisempiä malleja..."

"Lentävän lautasen varhaiset mallit rakennettiin Yhdysvaltain hallituksen insinöörien toimesta, jotka olivat ilmailun kansallisen asiantuntijakomitean palveluksessa... Ensimmäinen amerikkalainen malli, joka NACA:n palveluksessa toimineen Charles H. Zimmermanin suunnittelema, oli soikion muotoinen. Sen käyttövoimana oli kaksi mäntämoottoria ja sen pani liikkeelle kaksi propellia. Sen huippunopeus oli 740-920 km/h. Ja mikä vielä tärkeämpää, se pystyi nousemaan melkein pystysuoraan ja sen minimilaskeutumisnopeus oli vain n. 65 km/h, mikä oli suurenmoinen etu sotilaalliselle merivoimien lentokoneelle.

Lähde: Pekka Lahtinen: Ufojen arvoitus ratkeaa Kirjaa tilattavissa Tampereen kristillinen yhteisö

Tällä sivulla on todistusta siitä, että kaikki ufot, joita ihmiset ovat nähneet, eivät olekaan muilta planeetoilta, vaan suurin osa niistä on ihmisten tekemiä omia lentäviä lautasia. Kuolleista ylösnoussut Jeesus ilmestyi neljänäkymmenenä päivänä opetuslapsilleen kertoen heille taivaallisia ja sitten Hänet otettiin ylös 500 läsnäolijan katseitten edestä. Hän kohosi ylös, jonka jälkeen pilvi vei Hänet näkymättömiin. Mooses ja Elia ilmestyivät Jeesukselle ilmestysvuorella Israelissa, jotka olivat siirtyneet ajasta ikuisuuteen tuhansia vuosia aikaisemmin. Tuliset vaunut noutivat Elian elävänä.

ufo.gif    Ufoa klikkaamalla pääset linkit-sivulle