10.5.2003 Sami Mattila, Hanko

Tri Jerome Stowellin todistus

Tiedemies löysi Jumalan

Tutkija, joka tovereineen teki yhdessä kaikkien aikojen hämmästyttävimmistä tieteellisistä löydöistä, tuli uskoon kuin Saulus Tarsolainen! Tohtori N. Jerome Sowell kehitteli työssään kammottavia välineitä ihmiskunnan tuhoamiseksi. Hänen temänsä tieteelliset kokeet saivat hänet ajattelemaan suhdettaan Jumalaan Kun hänen vaimonsa lähti matkalle Oklahomaan, hän rukoili yksin ollessaan, että Jumala ilmaisisi hänelle itsensä. Tohtori Stowell polvistui rukoukseen ... uudestisyntyi... luopui työstään ja käyttää nyt aikansa todistamiseen Hänen hyvyydestään ja suuruudestaan. Tämä on tiedemiehen oma kertomus:

Olin melkein vannoutunut ateisti. Uskoin, että ihmiset puhuivat tarkoittaessaan vain omien ajatustensa ja kaiken olemassa olevan hyvän summaa – sen parempaa Jumalaa minulla ei ollut. En uskonut todelliseen kaikkivaltiaaseen Jumalaan, joka elää ja rakastaa meitä kaikkia ja hallitsee kaikkea!

Sitten eräänä päivänä koin jotain, mikä todella pani minut ajattelemaan. Olin suuressa patologisessa laboratoriossa, ja yritimme saada selville aivojen sähköisen värähtelyn aaltopituuden. Löysimme enemmän kuin vain yhden aaltopituuden: löysimme kokonaisen aaltopituuksien kanavan. Tällä kanavalla on niin paljon tilaa, että jokaisen ihmisyksilön aivojen värähtely on vielä tarkemmin juuri ja van hänelle ominainen kuin hänen sormenjälkensä. Meidän pitäisi muistaa tämä: Jumala voi todella kirjata taivaassa meidän kunkin ajatukset aivan samoin kuin poliisi voi tallettaa sormenjäljet arkistoonsa.

Eräällä kokeella me halusimme selvittää, mitä aivoissa tapahtuu ihmisen kuolinhetkellä. Valitsimme naisen, jonka hänen omaisensa olivat toimittaneet mielisairaalaan, mutta joka oli päästetty sieltä pois. Lääkäri ei löytänyt hänestä muuta sairautta kuin syöpäkasvaimen aivoista. Sairaus vaikutti vain naisen kehon tasapainoon. Henkisesti hän oli poikkeuksellisen vireä ja älykäs. Mutta me tiesimme, että hän oli kuolemaisillaan, ja tässä tieteellisiä tutkimuksia suorittavassa sairaalassa hänelle kerrottiin, että hän kuolisi pian.

Asensimme hyvin pienen vastaanottimen naisen huoneeseen saadaksemme selville, mitä hänen aivoissaan tapahtuisi hänen siirtyessään elämästä kuolemaan. Sijoitimme huoneeseen myös pienen metallirahan kokoisen mikrofonin, jotta voisimme kuulla, mitä hän sanoi, mikäli hänellä olisi jotain sanottavaa. Ryhmämme, viisi paatunutta tiedemiestä – minä heistä ehkä kaikkein kovin ja uskonasioille kielteisin – oli kojeineen viereisessä huoneessa valmiina mittaamaan ja kirjaamaan kaikki havainnot. Kojeessamme oli neula, joka osoitti nollaa mitta-asteikon keskellä. Nollasta oikealle oli 500 plus-astetta ja vasemmalle 500 miinus-astetta. Olimme aikaisemmin mitanneet tällä laitteella ympäri maailmaa ohjelmaa lähettävän 50 kilowatin tehoisen radioaseman voimakkuuden. Neula oli osoittanut yhdeksää plus-astetta.

Kun naisen elämän viimeiset hetket olivat käsillä, hän alkoi rukoilla ja ylistää Herraa. Hän pyysi Jumalaa olemaan armollinen niille, jotka olivat halveksuvasti käyttäneet häntä hyväkseen. Sitten hän vakuutti Jumalalle uskovansa tälläkin hetkellä, että Hänellä ainoalla oli valta ja elävä voima. Nainen sanoi, että Jumalalla oli aina ollut valta ja voima ja oli aina oleva. Hän kertoi Jumalalle, kuinka paljon hän rakasti Häntä!

Naisen rukous oli niin vallannut meidät tutkijoiden huomion, että olimme unohtaneet kokeemme. Katsoimme toisiamme. Kyyneleet virtasivat kylmien tieteellisten tosiasioiden tutkimiselle omistautuneitten miesten kasvoja pitkin. Minä en ollut sitä ennen itkenyt kuin pikkupoikana.

Äkkiä kuulimme kilahduksen mittarista, jota olimme unohtaneet seurata. Katsoimme sitä. Neula osoitti plus-puolen arvoa 500 ja yritti hurjasti päästä vielä siitäkin ylemmäs, mutta asteikko loppui kesken.

Tämä nainen oli yksin ja kuolemaisillaan. Kuitenkin, koska hän oli yhteydessä Jumalaan, hänen aivojensa värähtelyn energia oli enemmän kuin 55-kertainen verrattuna 50 kilowatin tehoisen radioaseman voimaan. Olimme kokeellisesti osoittaneet tämän.

Seuraavaksi päätimme tutkia aivan erilaista tapausta. Valitsimme saman sairaalan potilaista kuolevan miehen, jonka sukupuolitauti oli edennyt aivoihin asti. Hän oli melkein raivohullu. Kun laitteemme olivat kunnossa, pyysimme erästä sairaanhoitajaa ärsyttämään miestä, jotta tämä suuttuisi. Hoitajatar houkutteli miehen kiinnostumaan itsestään ja sanoi yhtäkkiä, ettei halunnut enää olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Mies alkoi haukkua hoitajatarta karkeasti, ja mittarimme neula siirtyi miinuspuolelle. Sitten mies kirosi naiselle käyttäen Jumalan nimeä. Mittarin neula heilahti äkkiä miinus 500:aan!

Olimme osoittaneet kokeellisesti, mitä tapahtui ihmisen aivoissa, kun ihminen rikkoi yhtä Jumalan kymmenestä käskystä: "Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi nimeä."

Laitteemme olivat rekisteröineet Jumalan positiivisen voiman ja sielunvihollisen negatiivisen voiman. Olimme saaneet selville, että hyödylliset tosiasiat olivat positiivisia ja kymmenessä käskyssä kielletyt vahingolliset asiat enemmän tai vähemmän negatiivisia.

Uskon koko sydämestäni, että jos kerran me tiedemiehet voimme kirjata tällaisia asioita, Jumala voi pitää kirjaa ihmisten ajatuksista. Hänen voimansa on suurempi kuin meidän, ja Hänen muistiinpanonsa ovat paremmat kuin kenenkään maan päällä tekemät.

Jumala on antanut meille monia suuria ja ihmeellisiä lahjoja. Kaikkein suurin ja ihmeellisin niistä on Hänen ainokainen Poikansa Jeesus Kristus, joka ristiinnaulittiin Golgatalla, joka antoi elämänsä ja verensä, että meillä olisi iankaikkinen elämä, että me puhdistuisimme synneistämme ja parantuisimme sairauksistamme. Jeesus sanoi juuri ennen taivaaseenastumistaan: "Kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman." Jo aiemmin Hän oli käskenyt seuraajiensa odottaa, kunnes heidät puettaisiin voimalla, ja luvannut rukoilla Isää, että tämä lähettäisi toisen Puolustajan, totuuden Hengen.

Tämä Jumalan läsnäolo meissä antaa meille voiman, jonka suuruudesta meillä ei ole aavistustakaan! – Olen tiedemies ja rakastan Herraa kaikesta sydämestäni, sielustani, mielestäni ja voimsatani.

Traktaatti Tiedemies löysi Jumalan

Traktaatin painanut:

K. O. Syväntö
Tiberias
Israel

Takaisin Linkit-sivulle