Tottelemattomuuden syntiin johon Eeva lankesi, ottamalla luvatonta, oli synnin hedelmää, koitui PARATIISISTA irtisanoutumiseksi

Valhe, petos, vääryys, kiroilu, vihat, kaikki rikokset itsekkyys, varkaus, aviorikos, juonet, katkeruus, välinpitämättömyys, kaikkinaiset himot, tuhoamiset, turmelemiset, väkivaltaisuudet, juopottelut, ym. ym.

SYNTI ON VAKAVA ASIA ! !

On rikosta Luojaa, luomakuntaa ja toista ihmistä vastaan, joka voi olla myös henkistä

Sen kanssa ei ole leikkimistä! Olisi syytä herätä ja tehdä parannus, ennen kuin on liian myöhäistä! Valitse, missä SINÄ vietät iankaikkisuutesi. Iankaikkisessa kadotuksessa, vaiko taivaassa, iankaikkisessa paratiisissa ? Kolmatta vaihtoehtoa ei ole!

Oletko tänä päivänä Jeesuksen Kristuksen vai sielunvihollisen oma? Kolmatta mahdollisuutta ei ole! Valitse siksi, ketä haluat palvella, Kristusta vai perkelettä?

Jeesus sanoo:" Ellette usko Minua siksi, joka Minä olen, niin te kuolette synteihinne"
(Joh. 8: 24)

Suurin eksytys on se, että uskottelet asioittesi olevan kunnossa Jumalan kanssa. Tai että olet elävässä uskossa, vaikka "uskosi" onkin vain kuviteltua, maalattua uskoa, joka ei kestä uskovaiseksi tunnustautumista ja uskovaisten joukkoon yhtymistä. Pelkästään omalla tavalla uskominenkaan ei kestä tulevien vainojen ja ahdistusten aikojen alkaessa, vaan rapisee pois kuin maali seinästä. Tai joka viimeistään kuoleman hetkellä osoittautuu tyhjäksi uskotteluksi josta ei ollutkaan mitään hyötyä tai apua, ja siinä vaiheessa ei enää välttämättä tule APUA!

Joka kolmas vihkipari solmii pakkoavioliiton, moni neitonen ja nuorukainen menettää sukupuolisen koskemattomuutensa jo 13-15 -vuotiaana, 12-13 -vuotiaat lapset juopuvat joko alkoholista tai huumausaineista, samanikäiset lapset ovat "ketjupolttajia", sillä savukerahaa on helppo saada kotoa. Nuoriso lukee roskalehtiä ja kirjoja, aikuiset elävät juoppoudessa ja huoruudessa, Jumalan pelko on kadonnut, papit ja saarnaajat, jotka elävät itsekin kääntymättöminä, (tämän ajan kirjanoppineina ja fariseuksina), jotka Jeesus tuomitsi ankarasti, tutkivat mieluummin Tämän maailman uskonnollista mutta antikristillistä kirjallisuutta kuin Raamattua. Synti levittää turmelustaan ja saastaansa kaikella tavalla ihmisten ylle. Mutta synnissä elävä ihminen ei itse tätä edes välitä tajuta.

Vaikka kaikki tiedotusvälineemme uutisoivat päivittäin hirmuisista vitsauksista joita he synneillään vetävät kirouksina ja Jumalan tuomioina yllemme, sodat, myrskyt, tulvat, tulipalot, onnettomuudet, sairaudet, köyhyydet, ym. alkoholi, huumeet, pillerit, lääkeaineet, sekä avioerot joista erikoisesti lapset joutuvat kärsimään.

"Rikkaan miehen maa kasvoi hyvin. Niin hän mietti mielessään ja sanoi:" Mitä minä teen, kun minulle ei ole mihin viljani kokoaisin?" Ja hän sanoi:" Tämän minä teen: revin maahan aittani ja rakennan suuremman ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni; ja sanon sielulleni; sielu, sinulla on paljon hyvää tallella moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo, ja iloitse." Mutta Jumala sanoi hänelle:" Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois; kenelle sitten joutuu se, minkä olet hankkinut?"
(Luuk.12: 16 20) (kirjoittajan huomautus) ? EU:lle, joka on hengeltään antikristillinen = Jumalan kieltävä, joka on surmapaikalle hoippumista, josta raamatussa puhutaan. (kaupallisen pedon raadeltavaksi)

 

SYNNIN PALKKA ON KUOLEMA

Nykyään voidaan sanoa, että nykyajan suosittu jumala ei ole Raamatun Jumala. Nykyajan jumala ei tuomitse. Hän on vain "kiltti setä", joka hyväksyy kaiken ja nyökyttää päätään, kun hänen kansansa tekee syntiä tai elää riettaudessa. Onhan synninharjoitus tullut jo niin suosituksi, jopa kansankirkkomme pappien siunauksella = luvalla, ettei sitä osata enää pahanakaan pitää. Väitetään, että vaikka Raamatun Jumalalla oli rautainen vitsa Sodomalle ja Gomoralle, ei Hän enää nykyaikana välitä, miten Helsinki tai Hanko elää. VÄÄRIN

Me ymmärrämme, että kaiken tämän takana on se saatanallinen väite, ettei helvettiä ole olemassakaan, tai että Jumala on tullut niin nykyaikaiseksi, että antaa ihmisten tehdä syntiä ja tärvellä sekä fyysisen että henkisen terveytensä synninharjoittamisessa. Tämän päivän Helsingin synnit ovat räikeämmät kuin Sodoman ja Gomorran synnit konsanaan.

Raamatun Jumala on muuttumaton. Hän ei nyökyttele päätään, ei katsele "kateellisena" maailman "leikkejä", vaan Hän on tänäänkin rakkaudessaan ankara ja kiivas Jumala, meidän parhaaksemme. Meitä ei hallitse tänäänkään "mielikuvituksen jumala", vaan todellinen ja elävä, meidät kerran elämästämme tuomiolle vaativa Jumala.

Jokainen ihminen on Raamatun mukaan syntinen. Raamattu sanoo, että kaikki ovat poikenneet pois ja käyneet kelvottomiksi Jumalan edessä. (Room. 3:12) (pientä uskonratkaisun tehnyttä joukkoa lukuun ottamatta, jotka kyllä myös, ennen ovat kuuluneet kyseiseen kelvottomien joukkoon.)

Lusteet kootaan nippuun !!!

Sodoma ja Gomorra

Takaisin Linkit-sivulle