Oma uskoon tuloni
==============

Istuin saunan lauteilla odottamassa saunan lämpeämistä kotonani. Saunan seinään alkoi alitajuntani teettää näkyä, jossa oli valkoinen tiiliseinä ja ruumisarkkuja ja kaksi henkilöä. Tämä näky loi minussa voimakkaat jännitys- ja pelkotilat päälle. Junassa istuessani illalla mennessäni opiskeluasunnollinen minä tärisin jonkin verran ja keskittymiskyky oli täysin kateissa.

Menin nukkumaan sitten, mutta pyörin vaan sängyssä ja pelkotila ja jännittyneisyys vaan vahvistui. Yhtäkkiä minut valtasi hyvin levollinen olo ja kuulin kolme kertaa ajatuksen muodossa:"Ole rauhassa, Minä olen kanssasi."

Tämä oli todella vahva todistus siitä, että Jumala halusi auttaa minua silloin ja näin tulin uskoon.

Olen tämän jälkeen muuttunut henkisesti todella paljon ja olen pystynyt tekemään asioita, joita en olisi pystynyt tekemään ilman Jumalan antamaa voimaa. Yksi niistä on, että olen pystynyt antamaan eräälle ihmiselle anteeksi ne teot, mitä hän minulle on tehnyt.

On hienoa, kun on pystynyt jakamaan omia kokemuksia toisten uskovaisten kanssa. Kuuntelemalla aiemmin uskoon tulleita ihmisiä, oppii itsekin todella paljon uutta ja myös sitä, että miten Jumala ja usko ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.

Raamatun tekstit aukeavat helpommin, kun vaan jaksaa lukea Raamattua. Ensimmäisellä kerralla jokin teksti ei välttämättä aukea, mutta kun palaa siihen myöhemmin, teksti aukeaa yllättävän helposti ja ymmärtää sen tekstin sanoman, mitä sillä tarkoitetaan.

Olen saanut kaksi uskovaista kaveriani etsimään Jumalaa uudelleen elämänsä Herraksi. Olemme keskustelleet näiden kavereiden kanssa uskosta, lukeneet Raamattua ja jutelleet. Tämä on auttanut heitä ja he etsivät uudelleen Jumalaa ja Jeesusta elämäänsä. Tällaisesta tulee hyvä olo, mutta KIITOS KUULUU VAIN JA AINOASTAAN TAIVAAN ISÄLLE !

Jumala on johdattanut uskovaisia ystäviä ympärilleni ja heidän kanssaan on päässyt rakentumaan yhdessä. Muutaman kanssa on päässyt kokemaan sitä, että suojamuurit, mitä ajan mittaan on kasannut sisälleen, ovat alkaneet murentua ja sitten on ihmetellyt, että miksiköhän on ollut tuossakin asiassa suojamuuri, ettei sitä ole pystynyt tekemään tai siitä ole pystynyt puhumaan kenellekään.

On hienoa luottaa siihen, että kaikki on Jumalan käsissä. Olen pystynyt puhdistumaan sisältäni ja olen saanut Jumalalta voimaa mennä eteenpäin, vaikka välillä onkin sellaisia aikoja, että omat voimat meinaavat vähentyä mutta niinhän se pitääkin mennä, että Jumalan voimalle tulee sijaa. Kuitenkaan siihen ei auta jäädä, vaan rukoilla Jumalalta voimia, ja Häneltä saa kaikkea.

Jumala johdatti kesällä Hangossa kirpputorille nuoren pojan, missä hän kuuli kirpputorin hoitajalta uskosta ja kiinnostui näistä asioista. Tämä kaveri huomasi minun kunnostavan polkupyöriä myyntiin kirpputorille ja hänkin oli kiinnostunut niistä. Hänestä tuli minulle ensin kaveri polkupyörien kunnostukseen, mutta samalla myöskin kaveri. Hänen kanssaan vietimme paljon aikaa yhdessä jutellen uskosta ja kaikesta muustakin ja huomasin hänen olevan todella kiinnostunut Jumalasta, Jeesuksesta ja siitä, mitä Raamatun mukaan tulee tapahtumaan.

Mitä elämä tuo tullessaan, on Korkeimmissa Käsissä, enkä mieti sitä, vaan elän päivä kerrallaan eteenpäin pelkäämättä tulevaa. Olen saanut Jumalalta tehtäväkseni tuoda sanomaa ihmisten luettavaksi ja sitä työtä olen jo hiukan tehnytkin auttaakseni ihmisiä, että he löytäisivät tien kohti Taivaan Isää, Jumalaa ja Hänen Poikaansa Jeesusta Kristusta. / Elämän ja yltäkylläisyyden, jonka Hän, itse Jumala on luvannut.


Sami Mattila, Hanko, Puh. 0400 652136  sana.sanoo@suomi24.fi

Linkit-sivulle

Päivitetty 20.10.2002