Tukholmassa vuonna 1984 saatu profetia on saanut ennustamansa jatkon. Tukholman profetia kertoi Olavi Syvännön tuoneen sen Suomeen. Tämä uusi sanoma sisältää sen ennustaman jatkonkin. Tärkein tarkennus Tukholman profetiaan on ollut se, että Goog ei hyökännyt kuin vasta "rauhan ylösottoineen" jälkeen. Profetia on nyt osoitettu koko Pohjolaan.

PROFETIA KOKO POHJOLAAN !

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää vaan kenttälakki, missä oli Venäjän armeijan tunnukset. Rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä. Toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen, Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin, olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden. Minusta katsoen sotilaan koko oli yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää Venäjän armeijan voimaa. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niin kuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty, ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit. Joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniksmitta nisuja denarin ja kolme koiniksmittaa ohria denarin, älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annettiin ikään kuin mittanuora. Se annettiin sen vasempaan käteen, sillä oikeassa oli Suomen lippu. Ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan, kun se tulee siihen paikkaan, mihin sen on määrätty ja mihin se on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalu merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornion jokivartta ylös, edelleen. Sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin.

Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsi puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan. (Huomautus: tässä saattaa olla virhe. Paikka ei liene Karunki vaan Pajaja. Siltä on todella suora tie Vitangiin, josta valmistui 1984 kesällä Kiirunan kautta suora tie Norjaan, Narviikkiin. Sitten profetia jatkuu:)

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

Minä puhun sinulle, sanoo Jehowa-Iiret. Tämä Jumalan nimi tarkoittaa "Herra on edeskatsova", että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle. Mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmagedonin kentällä. - mainitsee, ettei Antikristus saa häpäistä juutalaista kansaa. Sellaista tapahtuu jo nyt, kun Israelin maata jaetaan. Juutalaiset karkotetaan Raamatun mukaisesti kun Jerusalemin "rauha" Antikristuksen toimesta rikotaan. Samoin myöhemmät puheet, ettei Antikristus häpäisisi suomalaisia, on erehdystä.

Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

Suomessa sinulla on leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä. -Eikö Norja mene Googin joukkojen mukana Israeliin? Toogarman heimo Pohjan periltä (Hesekiel 38-39) Googin joukkojen rinnalla hyökkää. Norja on toiminut Israelin valtiota vastaan "rauhanprosessissa" niin näkyvästi, että varmasti vapaaehtoisiakin löytyy.

Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan, ja profetoi määrätyt hetket. Ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköäni, hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevänpelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jona minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja. Ja hän tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. - on mielenkiintoinen ajatella itseäni, jos olisin Tukholman profeetan ennustama profeetta.

Lappeenrannan profeetta Harri Veijonen aloitti Herran kutsusta vuonna 1986. Ja on nähnyt unissa itsensä seisomassa valtatie 13:lla venäläisen panssarinedessä: Niin kauan kuin tässä seison: TÄSTÄ ET TULE! -määrättyjen hetkien esittämisestä on saanut sapiskaa koko luterilaiselta Suomelta. - Ajatuksesta tulla tapetuksi järkyttyköön tämä profetian nimettömäksi jäänyt alullepanija. -"Ennustuksia seurataan", kirjoitin jo vuosia sitten. Sen vaan sanon, että maailmanhistorian tyhmin mies olet sinä Roosin merkkipinen takaisinkin tuleva pää, vaikka väittäisit, että se olen minä kertoessani mitä Perkeleen poikana tulet tekemään! TOTUUS ON, ja sen ongelmat ovat todelliset: Luet niin kuin Piru Raamattua! -MONET TULEVA USKOON toimintani kautta! Alun alkaenkaan en pitänyt Pohjolan kansoja niin typerinä, etteivätkö haluaisi pelastua tulevasta vihasta varsinkin, kun saa kauttani tietää etukäteen ylösottoa edeltävät tapahtuma!

Kun alkuperäisessä profetiassa sanotaan, ettei "Tukholman profeetta" saa pelätä julkaista ja levittää tätä profetiaa, se koskee myös Lappeenrannan profeettaa. Ja voihan olla, että Jumala varjelee molemmat profeetat jopa hengissä ylösottoon asti. Mutta elimmepä tai kuolimme, me teimme tehtävämme ja "meidät otetaan Herran tykö" PROFETIAN JAKAJA JULISTI: JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAPUU PILVIIN!

Linkit-sivulle