PIMENTOON JÄÄNEITÄ ASIOITA...
joissa tiede ja media ovat Luojaamme vastaan!

img16.gif

Vuonna 1948, samana vuonna kuin Israelin valtio perustettiin, sattui Turkissa 3 maanjäristystä. Niiden seurauksena paljastui Araratin vuoristosta suuri alus, jonka pituuden kyynärinä on todettu olevan juuri sama, kuin Nooan arkin pituuden. "Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden 17. päivänä, Araratin vuorille." (1. Moos. 8: 4) Nooan arkki on löydetty! Se on juuri siellä, minne Raamattu sanoo sen joutuneen. Ei voida olettaa, että joku olisi soutanut tämän arkin Araratin vuoristoon, eli ainoaksi selitykseksi jää, että se on täytynyt joutua sinne  juuri vedenpaisumuksen yhteydessä, josta Raamattu puhuu. Arkki on nyt tutkimuksen kohteena ja arkki mainitaan jopa Turkin virallisessa turistikartassa.
 

Ensimmäinen Mooseksen kirja sanoo, että Jumala loi taivaan ja maan, kasvit ja eläimet, miehen ja naisen. Nykyinen kaikkiviisas  tieteemme kuitenkin uskottelee ja väittää, että maailma syntyi suuressa alkuräjähdyksessä. Samoin tämä nykyinen tiede opettaa, että ihminen on alkujaan lähtöisin limamöykystä, joka vuosimiljardien saatossa sitten kehittyi apinaksi ja siitä edellään nykyisen ihmisen kaltaiseksi. Tämä on toisaalta väärin Raamatun sanaan nähden. Osa tiedemiehistä ei kuintenkaan uskalla sanoa sitä, mitä ajattelevat julkisesti paikkansa menettämisen pelossa.

Luonnontieteilijät sanovat, että maailmankaikkeus ja ihminen ovat täysin sattumien tuotoksia. Voimme ajatuksena leikkiä vaikkapa sillä, että jos pyörremyrsky on riehunut romukopassa, jossa on kaikki 747-lentokoneen osat. Kuinka suurella todennäköisyydellä tästä syntyy lentokone, joka on starttausta myöten lähtövalmiina? Mahdollisuudet ovat todella niin vähäiset, ettei niitä tarvitse ottaa edes lukuun...


Tiede on joutunut nyt tosiasioiden eteen, joista se haluaa mielellään vaieta. Dinosaurusten luista on eristetty valkuiaisainetta, joka todistaa, että luut ovat alle 10 000 vuoden ikäisiä. On löydetty myös joitakin dinosauruksien muumioita. On mahdotonta, että ne olisivat eläneet yli 100 miljoonaa vuotta sitten. Ihmisen evoluution sanotaan alkaneen 20 - 30 miljoonaa vuotta sitten. Miten on mahdollista, ettei maailma sitten ole täynnä ihmisiä tänä päivänä? Se johtuu tästä yllättävästä asiasta, että valonnopeus onkin hidastunut huomattavasti. Matemaattisten laskelmien mukaan vuonna 1958 maailmankaikkeuden ikä oli vain noin 6080 vuotta! Maapallon ja maailmankaikkeuden nuorta ikää todistavat mm. maan ja siitä etääntyvän kuun nykyinen välimatka, maapallon muoto, koskien sen pyörimistä, sekä vähitellen kutistuvan AURINGON koko.


Takaisin linkit-sivulle