10.5.2003 Sami Mattila, Hanko

HYVÄ PAIMEN

"Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä... Minä olen se hyvä paimen, ja minä tunnen omani, ja minun omani tuntevat minut."
(Joh. 10: 11, 14)

Jeesus sanoi näin puhuessaan kerran opetuslapsilleen taivaasta ja siitä, miten sinne päästään. Hän sanoi olevansa Hyvä Paimen, joka vie omansa iankaikkiseen elämään. Jeesuksen omat, Häneen uskovat ihmiset, kuuluvat Hyvän Paimenen Lammastarhaan, jota Jeesus paimentaa. Pieniä karitsoita Jeesus hoitaa erityisen hellästi ja ottaa heidät syliinsä. Kun on pimeä, kylmä yö, on Jeesuksen syli lämmin ja turvallinen.

Kuulutko sinä Hyvän Paimenen Lammastarhaan? Tiedätkö, että Jeesus rakastaa sinuakin ja kutsuu sinua luoksensa? Hän tahtoo, että sinustakin tulisi Jeesuksen oma ja Hänen pieni karitsansa. Silloin sinäkin pääsisit Jeesuksen syliin ja saisit tuntea Hänen rakkauttaan. Jeesuksen syli on turvallisin paikka maailmassa, sillä Raamattu sanoo, että Hyvän Paimenen omilta ei puutu mitään. (Ps. 23)

Jeesus on kuollut sinunkin puolestasi kerran ristillä, mutta Hän nousi ylös kuolleista ensimmäisenä pääsiäisenä ja elää tänäänkin. Nyt Hän kutsuu sinua luokseen, sillä Hän tahtoo pelastaa sinutkin taivaaseen. Siellä kaikki Hyvän Paimenen omat näkevät toisensa ja saavat iloita Jeesuksen kanssa. Jeesuksen omaksi pääset vastaanottamalla Hänet ja uskomalla Häneen, Jumalan Poikaan.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3: 16)

Jeesuksen omana saat myöskin kaikki pahat tekosi uskoa anteeksi.

Pyydä nyt, että Jeesus tulisi sinunkin sydämeesi ja puhdistaisi sen synneistä. Voit rukoilla seuraavan rukouksen:

Jeesus, minä olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että Sinä kuolit syntieni tähden. Tahdon nyt vastaanottaa Sinut omana Vapahtajanani sydämeeni ja pyydän, että pesisit pois kaikki syntini verelläsi. Auta minua luottamaan Sinuun ja tunnustamaan toisille, että olet Vapahtajani. Jeesuksen nimessä. Aamen.

 

Traktaatti Hyvä Paimen

Myllykummun työkeskus ry
Saarikoskentie 61
29880 LEVÄSJOKI

takaisin Linkit-sivulle