10.5.2003 Sami Mattila, Hanko

MITEN PÄÄSEN TAIVAASEEN?

Jumala on valmistanut taivaan kaikkia ihmisiä varten. Jeesus sanoo, että hänen Taivaallisen Isänsä kodissa on monta asuinsijaa. Taivaassa on kultaisia katuja, helmiportteja, elämän puu, elämän veden virta, enkeleitä ja paljon muuta ihmeellistä. Haluatko sinä päästä taivaaseen?

Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö (taivaaseen) muutoin kuin minun (Jeesuksen) kauttani" (Joh. 14: 6).

Taivaaseen päästään vain Jeesus-tietä. Mutta tiedätkö, että on olemassa jotakin sellaista, mikä ei pääse taivaaseen? Jumala ei huoli niin ihmeelliseen paikkaan, kuin taivas on, SYNTIÄ. Sinäkin teet syntiä; olet ehkä varastanut, valehdellut, luntannut koulussa, ollut tottelematon isälle tai äidille tai olet ollut muulla tavalla tuhma. Jos Jumala päästäisi syntiä taivaaseen, ei taivas enää olisikaan TAIVAS. Kun sinä olet tehnyt syntiä, et voi päästä taivaaseen, ellet saa syntejäsi Jeesukselta anteeksi.

Jumala sanoo, että "kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" (Room. 3: 23). Mutta tiedätkö, että Jumala rakasti meitä niin paljon, että lähetti ainokaisen Poikansa Jeesuksen kuolemaan ristillä, että meillä olisi mahdollisuus saada synnit anteeksi ja päästä syntimme anteeksisaaneina taivaaseen. "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3: 16). Ajattele, miten ihmeellinen Jumala on: Hän rakastaa meitä pahoja ihmisiä ja haluaa pelastaa meidät taivaaseen.

Miten pääset taivaaseen? Jumala sanoo, että vastaanottamalla Jeesuksen omakohtaisena Vapahtajana ja uskomalla Häneen meistä tulee Jumalan lapsia ja pääsemme taivaaseen. "Kaikille, jotka ottivat Hänen (Jeesuksen) vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi." (Joh. 1: 12)

Tahdotko tulla Jeesuksen omaksi ja ottaa Hänet vastaan Vapahtajanasi? Rukoile siksi näin:

"Jeesus, minä olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että Sinä kuolit ristillä syntieni tähden. Tahdon nyt vastaanottaa Sinut omana Vapahtajanani sydämeeni ja pyydän, että antaisit minulle syntini anteeksi ja pesisit kaikki syntini pois verelläsi. Auta minua luottamaan Sinuun ja tunnustamaan toisille, että olet Vapahtajani. Kiitos Jeesus, että saan olla Sinun omasi tästä hetkestä alkaen. Jeesuksen nimessä, Aamen."

Ota yhteys paikkakunnallasi asuviin Jeesukseen Kristuksen uskoviin, niin he opastavat sinua mielellään eteenpäin uskon tiellä. Voit myös lähettää lipukkeen alla olevaan osoitteeseen, niin sieltä postitetaan sinulle ilmaiseksi hengellistä luettavaa.

Traktaatti Miten pääsen Taivaaseen?


Myllykummun Työkeskus ry
Saarikoskentie 61
29880 LEVÄSJOKI

takaisin Linkit-sivulle