11.5.2003 Sami Mattila, Hanko

Kuuliaisuudesta

Todellisen lapseni tuntomerkki kaikkialla on oleva tinkimätön kuuliaisuus kaikissa asioissa ja itsensä unohtava rakkaus. Lapseni, ellei elämässänne heikkoudestanne huolimatta Henkeni avulla tämä näy ulospäin, ette ole oikeassa, vaikka tunnustus olisikin oikea. Valon tulee näkyä ulospäin.

Tutkikaa siellä alhaalla tänä vaaran aikana erittäin usein, onko teissä oleva valo todella valoa elämässä, vai onko se valoa sanoissa, mutta pimeyttä elämässä. Jos niin on, tätä Pyhien maata sellaiselle vaeltajalle en voi lahjoittaa. Ole varuillasi, ole vakaa edessäni. Älä leiki armollani ja pyhillä taivaallisilla salaisuuksillani. Vaella valossa edessäni ja ole vakaa.

Minun toinen tulemiseni on lähempänä kuin luulettekaan. Siksi teille näinkin puhun, saadaksenne armon tutkia tuntojanne ja valvoa edessäni ja voidaksenne myös puhua toisesta tulemisestani. Sillä te olette valitut jäännösseurakunnaksi, joka tullessani valvoo ja ilmoittaa tulostani, kuten Minun hajalla asuva kansani odotti Minun ensimmäistä tuloani perustaakseni seurakunnan.

Laodikeasta koottu seurakunta, joka Hengen merkeissä tunnetaan, on jäännösseurakuntani, ja sen tehtävä on valmistua toista tulemistani varten., puhua siitä ja elää sitä. Hänet minä mukanani tempaan taivaallisia kirjoja tutkimaan, tutkivaa tuomiota näin lopullisesti jouduttaakseni, näin valmistaakseni itselleni vaimon, seurakunnan, joka taivaasta alas lasketaan uusia taivaita odottamaan, pyhäin kiitos-virttä laulamaan. Ennen sitä on kuitenkin tuomiopäivä, joka erottaa hyvät ja pahat toinen toisistaan.

Koska näin lähellä olette Minun toista tulemistani, valvokaa, tutkikaa ajan merkkejä, valmistautukaa tuloani varten. Antikristus seisoo jo aikanne ovella, sen henki on jo osittain vaikuttamassa. Vapaus kansaltani katoaa, salainen jumalanpalvelus alkaa. Käyttäkää aikanne oikein. Älkää riidelkö tiellä, kuten suurin osa lapsistani on tähän asti tehnyt. Jättäkää opin riidat, etsikää ristini armoa ja ylentäkää nimeäni, paetkaa vereni turviin. Vain siinä on puhdistus köyhälle katuvalle syntiselle. Ollaksenne taitavia neitseitä hankkikaa nyt uskon öljyä lamppuihinne. Kauan sitä ei julkisesti tarjota.

Näinkin tahdon puhua teille, voidaksenne ymmärtää kirjoitettua sanaani ja voidaksenne osallistua suurimmasta valosta. Tämä sanoma on tarkoitettu koko Minun kansalleni vanhassa maassa, joka vielä hajallaan on. Tutkikaa ajan merkkejä ja kysykää paljonko kello on. Liittoutukaa yhteen te Minun lampaani, jotka hajallaan olette, ja eläkää yhdessä, kuten ensimmäinen seurakuntani, jonka Minä, teurastettu Karitsa, itse valitsin ja valmistin. Yhtykää seurakunnallisissa ja Hengen asioissa Sanan pohjalla yhdeksi kansaksi, mutta myös käytännöllisessä elämässänne. Ja näin olkoon teillä yksi usko ja yksi huone. Paitsi iäistä, on teille tässä myöskin ajallista siunausta, jonka tulette kokemaan antikristuksen ajan tullen, kun vapaus Minun kansaltani riistetään.

He eivät saa ostaa eivätkä myydä, eivät saa edes elintarvikekortteja, elleivät kirjoita nimeään sotapoliittisen liiton puoluejäseneksi. Heidän lapsilleen ei kouluissa julisteta Minun sanaani, kuten nyt vielä julistetaan, vaan puolueita. Miehille ja naisille tahdotaan opettaa silloin isänmaan suojelemista, mutta Minun sanani jätetään syrjään. Uskonto hävitetään. Silloin on hyvä, että Minun kansani on liittoutunut yhdeksi ketjuksi. Tätä julista, tästä puhu ja tuloani kirkasta. Tämä on viimeisen ajan seurakuntani yksi viimeisistä tehtävistä. Ja ken tästä omasta huonoudestaan huolimatta uskolliseksi, tinkimättömän kuuliaiseksi havaitaan, hänet Minun ristini ansioista kruunataan.

Kirjasta Katso, Ylkä tulee. Valmistukaa

Takaisin Linkit-sivulle