Jumalan sanan todistuksia Jeesuksen tulemuksesta

 

ENSIMMÄINEN TODISTUS

Jeesus sanoo: "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa Minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko Minä teille, että Minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka Minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen Minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen."

(Joh. 14: 1 - 3)

TOINEN TODISTUS

Ja kun Hän (Jeesus) oli tämän sanonut, kohotettiin Hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle Hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katselette taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte Hänen Taivaaseen menevän.
(Ap.t. 1: 9 - 11)

KOLMAS TODISTUS

Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa".
(1 Tess. 4: 15 - 17)

NELJÄS TODISTUS

Ne, jotka olivat valmiina, menivät Hänen kanssaan häihin, ja ovi suljettiin.
(Mt. 25: 10)

VIIDES TODISTUS

Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata. Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa.
(Job. 33: 14 - 15)

Tässä pieni osa viitteistä, joissa puhutaan Jeesuksen Kristuksen uudesta tulemuksesta

 
Linkit-sivulle