EUROOPAN UNIONI

Mitä Raamatussa sanotaan Euroopan Unionista ja mitä se tarkoittaa...

Danielin 2. ja 7. luvussa (kirjoitettu paljon yli 2000 vuotta sitten) on maailmanmahtien luettelo Babylonian valtakunnasta aina antikristuksen valtakuntaan asti. Saamme mielenkiintoisen kuvan viimeisestä maailmanmahdista ja sen kokoonpanosta. Neljäs maailmanmahti oli Rooman valtakunta, joka kukistui sisäiseen rappioon ja kansainvaelluksiin. Tämän valtakunnan "jatke" on yksi kuva viimeisestä "unionista".

"Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niin kuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niin kuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki. Ja että sinä näit jalkain ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta;  kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niin kuin sinä näit rautaa olevan saven seassa. Ja että jalkojen varpaat olivat osaksi rautaa, osaksi savea, se merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras. Että sinä näet rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toisiinsa, niin kuin ei rautakaan sekaannu saveen. Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti."
(Dan. 2: 40 - 44)

Rooman valtakunnan alueelle tuleva liitto on juuri tällainen. Ehkä se halu vaikuttaa lujalta ja yksimieliseltä on suuri, mutta Raamatun tekstit ilmoittavat sen olevan todellisuudessa vain rauta ja savi yhdessä. Tällaiselta juuri näyttääkin Euroopan Unioni, riitelevältä ja eripuraiselta voimakkaiden ja heikkojen valtioiden yhteenliittymältä, jota johtavat ihmiset saavat voimansa lusiferilta.

Maailman johtavat päät

Ilmestyskirja avaa eteemme Euroopan Unioniakin ihmeellisemmän mahdin, "sekasikiön", politiikan ja uskonnon yhteismahdin, eli nämä uskonnolliset kirkkokunnat sekä kaupalliset ja poliittiset voimat liittoutuvat saaden kaikki pienet ja suuret ottamaan näiden käyttöönottaman pedon merkin otsaan tai käteensä, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä mitään tämän markkinavallan markkinoilta, joka saa kaiken tuen LOHIKÄÄRMEELTÄ. = PÄÄPAHOLAISELTA, joka myös uskoo Jumalaan, mutta ei halua tehdä sitä mikä olisi oikein ja hyvää, vaan haluaa tuhota ja tapattaa ihmisiä, jotka Jumala on luonut omaksi kuvakseen, siksi paholainen vihaa ihmistä, eli kateudesta, koska menetti mahdollisuuden päästä Jumalan valtakuntaan, noustessaan kapinaan Jumalaa vastaan, kun taas ihmisellä tämä mahdollisuus edelleenkin on.

"Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikään kuin karhun ja sen kita oli kuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikään kuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmeellistä petoa."  
(Ilm. 13: 1 - 3)

Tällä pedolla on valta yli kaikkien kansojen, sukukuntien ja kielien, nimittäin tämä "sekasikiö" koostuu monista eri kansoista ja liittoutumista. Siksi sillä on myös monta päätä. Pää on eläimelläkin se osa ruumista, josta käskyt ja päätökset lähtevät. Kun on seitsemän päätä, ei  käskynjako ole yhtä helppoa. Yksi pää on aina eri mieltä, kuin toiset päät. On olemassa vanha sanonta, että tyhmän pään takia kärsii koko ruumis. Tässä lopunajan hirviössä tämä sanonta pitää hyvin paikkansa. Koska pää on tärkeä osa tätä kokonaisuutta, tarkastellan nyt hiukan paremmin näitä päitä.

Yksi pää oli saanut kuolinhaavan, mutta se virkosi. Tämä virvonnut pää tulee tärkeimmäksi (jae 12). Jumala on puhunut palvelijoilleen jo vuosikymmeniä sitten, kuinka Saksa ja natsismin henki ovat kuoliaaksi haavoitettu pää, joka virkoaa. Näemme nyt YHDEN SAKSAN, joka on EU:ssa valtio, jota voidaan sanoa RAUTAVALTIOKSI. Saksa tulee puhumaan monen muun "pään" puolesta. ("PEDOLLE ANNETTIIN SUU", joka kuvaa johtajaa, jolla on suurin "äänivalta" päiden joukossa.)

Onko sitten sattumaa, että tätä MAAILMAA JOHTAA JO NYT SEITSEMÄN PÄÄTÄ? G-7 kokoontuu silloin tällöin ja sanoo YK:lle ja muille, miten pitää toimia.

KUN SEURAKUNTA ON TEMMATTU TÄÄLTÄ TAIVAASEEN, SAKSASTA NOUSEE "SUU". Ilmestyskirjan 13. luvussa jakeessa 5, mainittu suu on henkilö, josta Raamattu käyttää nimitystä Antikristus.

Kaikki järjestöt YK:ta myöten ovat vain palvelijoita, jotka täyttävät määräyksiä. On tärkeää huomioida YK:n muuttunut rooli: puhutaan uudesta käsitteestä, "Rauhaanpakottamisesta". Tämä sopii hyvin Raamatun loppunajan profetioita tarkasteltaessa.

Tarkennusta vielä alkuun... Danielin toinen luku kertoo Babylonian kuninkaasta Nebukadnessarista, joka eli noin 600 vuotta e.Kr. Eräänä yönä hän näki unen, jota piti merkityksellisenä. Hän ei kuitenkaan käsittänyt unen sisältöä ja hän pyysi avuksi tietäjiä ja noitia kertomaan unen sisällön ja selityksen. Tietäjät ja velhot eivät onnistuneet tehtävässä. Lopulta unelle löytyi selittäjä, Daniel, joka oli Jumalan profeetta.

Nebukadnessar näki unessa suuren ihmisenkuva-patsaan, jonka pää oli kultaa. Tämä kuvaa valtavaa Babylonia ja Nebukadnessaria sen valtiaana. Rinta ja käsivarret olivat hopeaa. Hopeinen rinta ja käsivarret kuvasivat seuravaa tulevaa vähempiarvoista meedialaisten ja persialaisten hallitsemaa maailmanvaltaa. Vatsa ja lanteet olivat vaskea. Vaskiset vatsa ja lanteet kuvasivat Kreikkaa. Sääret olivat rautaa  ja jalat olivat osaksi rautaa, osaksi savea. Rautaiset sääret kuvasivat Rooman valtakunnan ensimmäistä vaihetta. Osaksi rautaa, osaksi savea olevat jalat kuvasivat Rooman valtakunnan toista vaihetta, jolloin osa valtakuntaa on luja, osa hauras.

Rooman valtakunnan toinen vaihe on Euroopan Unioni, joka perustuu Rooman sopimukseen. Niin kuin patsaan jaloissa oli kymmenen varvasta, myös EU:ssa tulee lopulta olemaan kymmenen valtioita tai johtajaa. EU:ssa on 12 valtiota. (Tieto vuodelta 1995) Jos siihen liittyy vielä yksi valtio, Danielin 7. luvun mukaan kolme kuningasta tulee syrjäytetyksi, jolloin tuloksena on kymmenen valtion liitto. Myös Ilmestyskirja paljastaa Rooman Euroopan valtioliiton syntypaikkana: "Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu... Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus"
(Ilm. 17: 9,18) Rooma on seitsemän vuoren tai kukkulan kaupunki.


HALUAMMEKO TÄTÄ

EU


Takaisin
Linkit-sivulle